Wpisy 709 821 – 709 920
22 stycznia 2012 10:51 → 22 stycznia 2012 11:28, 100 wpisów
spook>>> no trudno nie mieć umięśnienia jak dziennie kilkadziesiąt kilosów popycha na deskach albo nartorolkach.
ale to na foto to jakieś monstrualne było.
Onegdaj była taka biegaczka Czechosłowacka - Kratochvilowa -ta to bez fotomontażu miała muły jak kulturycha.
Ale tak do końca to nie jestem pewien czy to Pani była w 100%
ale to na foto to jakieś monstrualne było.
Onegdaj była taka biegaczka Czechosłowacka - Kratochvilowa -ta to bez fotomontażu miała muły jak kulturycha.
Ale tak do końca to nie jestem pewien czy to Pani była w 100%
jackwar >> schował się z końcówką nawet "cześć" nie mazną .. ech chamskie to ..
jackwar >> ale żeby Ci przykro nie było to wyglądam jeszcze tak,że końcówek pod dostatkiem mam ...
dzień dobry
jackwar DAJ JEJ TĄ SWOJĄ KOŃCÓWKĘ TYLKO ŻEBY SOBIE RĘKAMI NIE POMAGAŁA
5,17,27
21,22,49
59,66,77
21,22,49
59,66,77
kathy....
pablo1 powraca >> cos Ty on trzyma ja w tajemnicy chyba .. i wstydliwy coś
vento >> a dlaczego nie w czym są gorsze od tych prawdziwych ?
vento >> a dlaczego nie w czym są gorsze od tych prawdziwych ?
Sory M77 że musiałem przerwać naszą pisanine ale obowiązki .
Moje motto na dziś : Jeśli nie jesteś pasztet to udowodnij to Madziu
Moje motto na dziś : Jeśli nie jesteś pasztet to udowodnij to Madziu
Ja się nie chwalę , mam zasadę że nie szukam znajomości przelotnych , to do niczego nie prowadzi .
zawstydzony
się tabletki na oczka skończyły
i niedowidział, że 23 na tak
to może jeszcze te 2 to stawka ?
się tabletki na oczka skończyły
i niedowidział, że 23 na tak
to może jeszcze te 2 to stawka ?
pytanie zasadnicze się nasuwa ;Czy jackwar zapoda swoją końcówkę Madzi, a czy Madzia obsłuży odpowiednio jackwara?Ot to dopiero dobre pytania
m.dorotka....
M77 , poważnie , jestem stały w uczuciach , udowodnij żeś nie pasztet
3,7,26,32,41,42
pablo , jestem nawet skłonny podać jej tą końcówkę ale niech udowodni że nie pasztet
pablo1 powraca >> chyba nic z tego nie będzie,bo zasady mu przeszkadzają ..
jackwar > stały w uczuciach nawet ja sie skroplą
jackwar > stały w uczuciach nawet ja sie skroplą
sara1...
majwoj...42 i 32 są ok
58. jackwar 2012-01-21 18:44:54 jackwar@tlen.pl
Madzia , pewnie jesteś osobą z ilorazem inteligęcji powyżej 150 bo używasz podobnego słownictwa do Dody , zaje .... ci wychodzi obrażanie i skłócanie ludzi . Naprawdę mam już dość chamstwa na stronach internetowych , można coś komuś dopiec ale z humorem i żartem , niestety nie jest to twoją mocną stroną gratuluję ilorazu inteligęcji jak możesz to wysil siĘ bardziej może podskoczą ci jeszcze punkty
Madzia , pewnie jesteś osobą z ilorazem inteligęcji powyżej 150 bo używasz podobnego słownictwa do Dody , zaje .... ci wychodzi obrażanie i skłócanie ludzi . Naprawdę mam już dość chamstwa na stronach internetowych , można coś komuś dopiec ale z humorem i żartem , niestety nie jest to twoją mocną stroną gratuluję ilorazu inteligęcji jak możesz to wysil siĘ bardziej może podskoczą ci jeszcze punkty
2,7,21,33,41,42,57,59
bellcia /po cichutku/ trzymaj
m.dorotka
zwolnij maksia z tego zakładu, może być trudno chłopakowi
gdzieś czytałem, że nie ma lekko
m.dorotka
zwolnij maksia z tego zakładu, może być trudno chłopakowi
gdzieś czytałem, że nie ma lekko
pisałem wcześniej i dałem przykład bez obrażania jak można w sposób kulturalny prowadzić złośliwą dyskusję . M77 udowodnij żeś nie pasztet
Robalku 36
to on sam sobie zrobił bana na hi hi hi no dobra szkoda maxsaniech się chłopak cieszy ha ha
to on sam sobie zrobił bana na hi hi hi no dobra szkoda maxsaniech się chłopak cieszy ha ha
HARTGE...
jackwar >> pisz mi tak jeszcze ... skutecznie skopiłeś na sobie moja uwagę ... tylko jeszcze pokaz co masz