Wpisy 705 608 – 705 707
20 stycznia 2012 18:16 → 20 stycznia 2012 19:16, 100 wpisów
madzia...kazdy człowiek potrzebują szkoda czasu , trzeba zyc wiecej
ale co ona lila potrzaskała ty nic nie widziałaś u kogo , nie pisz taki głupot
ale co ona lila potrzaskała ty nic nie widziałaś u kogo , nie pisz taki głupot
Witam ponownie.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
krzysio744 >> rzadko zdarza mi się pisać głupoty .. no ale skoro sądzisz inaczej no cóż ...
no moze przesadziłam i ja czasem piszę..
kathy >> jak tam Twoja 3 dzieci?
zdrowe sympatyczna koleżanko?
kathy >> jak tam Twoja 3 dzieci?
zdrowe sympatyczna koleżanko?
majwoj23 >> smacznego
to fajnie,że zdrowe
sympatyczna koleżanko,a gdzie dzikuska znikła może jakieś typy by podała,przy okazji cofania się do 2010 roku
to fajnie,że zdrowe
sympatyczna koleżanko,a gdzie dzikuska znikła może jakieś typy by podała,przy okazji cofania się do 2010 roku
Madzia.. . Pan Pasko powinien Ciebie zablokować raz a dobrze.. .
majwoj a co się stało? bo nie jestem w temacie dopiero przyjechałem
Wędrowca no też się zastanawiam dlaczego tego jeszcze nie zrobił ..i nie zostawił tych co piszą o pałkach
pan majwoj...on HARTGE jest facetem rób tak ładnie
tak nie pasuje
tak nie pasuje
krzysio to było tzw klepanie po plecach przyjacielskie przywitanie
tych co nastawiają na siebie użytkowników na priv no tez jestem ciekawa - dlaczego właśnie takich nie zostawił,a mnie nie zablokował,może warto Admina spytać o to?
HARTGE >> ja a kto Ci tak powiedział
HARTGE >> ja a kto Ci tak powiedział
05613. "madzia77 2012-01-20 (18:18) Przylądek Dobrej Nadziei
krzysio744 >> rzadko zdarza mi się pisać głupoty....."
Mam farta.Co zajrzę na czat to jakaś "perełka"!
Takie kawałki mnie rozwalają.Obśmialem się jak bóbr..
A za poczucie chumoru i dystans do siebie wielkie
krzysio744 >> rzadko zdarza mi się pisać głupoty....."
Mam farta.Co zajrzę na czat to jakaś "perełka"!
Takie kawałki mnie rozwalają.Obśmialem się jak bóbr..
A za poczucie chumoru i dystans do siebie wielkie
kathy
majwoj nie wnikaj ja też zostałam rano zaatakowana chociaż nie wiem o co
majwoj nie wnikaj ja też zostałam rano zaatakowana chociaż nie wiem o co
Ja zapytam
Drogi Adminie - dlaczego to ja wyłapałam nie raz bana mimo,ze jedna z użytkowniczek tworzyła złośliwe klony aby dokuczyć innym i używała jako pierwsza niecenzuralnych słów??
Drogi Adminie - dlaczego to ja wyłapałam nie raz bana mimo,ze jedna z użytkowniczek tworzyła złośliwe klony aby dokuczyć innym i używała jako pierwsza niecenzuralnych słów??
toja >> ja też się czasem zastanawiam co np. takiej ulexxi zrobiłam
Monet w tym przebraniu Ci nie do twarzy ...
Monet w tym przebraniu Ci nie do twarzy ...
Chcialabyś ,co?
Tak jak kiedyś pisałaś na forum >>>nieważne jak - dobrze czy źle- o ważne żeby mnie i o mnie czytali.
Długo nie wytrzymałaś w tej "Krainie łagodności"?
A wiesz,że kilka osób chyba nawet udało Ci się nabrać?
Tak jak kiedyś pisałaś na forum >>>nieważne jak - dobrze czy źle- o ważne żeby mnie i o mnie czytali.
Długo nie wytrzymałaś w tej "Krainie łagodności"?
A wiesz,że kilka osób chyba nawet udało Ci się nabrać?
Nabrać? słuchaj człowieku ja w przeciwieństwie do Ciebie nie mam potrzeby się przebierać ani kreować ... na necie i nie muszę tu wszystkich lubić,nie uważasz? i nie robię nic innego jak inni tutaj
mam przypomnieć pewien poważny temat? czy zapomniałeś już do spóły z kathy itp. osobami
mam przypomnieć pewien poważny temat? czy zapomniałeś już do spóły z kathy itp. osobami
Zagrożenie???
Przebieranie???
Kobieto co Ty bredzisz?
Już tak źle ?
Przebieranie???
Kobieto co Ty bredzisz?
Już tak źle ?
Monet >> a gdzie Ty tu widzisz moje "niewłaściwe zachowanie"? a jeżeli tak to dlaczego u mnie tylko?
oślepłeś?
oślepłeś?
takiś dobry w psychologi,że sugerowałeś chorobę psychiczną - ja tu u poniektórych debilizm i chad widzę i nie przeszkadza Ci to?
i kto tu jest u.j.e.b.l.i.w.y ?? z nas dwojga?
no chyba,że mnie wzrok myli i źle odebrałam agresje lili czy dzisiaj nawet ulexxi ?
i kto tu jest u.j.e.b.l.i.w.y ?? z nas dwojga?
no chyba,że mnie wzrok myli i źle odebrałam agresje lili czy dzisiaj nawet ulexxi ?
dobra juz sam ide tam do jestem jak psychiatra
Kathy.. .Dużo śniegu jest w Gdansku?
--------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------
i byłabym wdzięczna abyś nie koncertował się tylko tak na mnie,bo aż mi głupio ..
masz tu inne ciekawe przypadki Monecik
spook > hehe żabcia żabcia księcia szuka,bo jeden jej uciekł
masz tu inne ciekawe przypadki Monecik
spook > hehe żabcia żabcia księcia szuka,bo jeden jej uciekł
kathy > ale Ty nie jesteś żaden pasztet; pasztety sa grube a Ty dobrze umięśniona
spook....ona kathy umieśniona bedzie miała jak rambo
M77 > a Ty sie nie ciesz; bo kathy wstawiła kiedyś swoją fotkę i bardzo mi sie podobała
spook >> no Ty widzę odpadłeś w przedbiegach - księciem już nie będziesz dla kathy ignora wyłapałeś
a co ja twierdzę inaczej spook ? przecież wiadomo,że jak żabci da się buziaka to ....
Zaraz pojawi śie...Hipcio.. .
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
115864. edi8 2010-06-02 (19:12) Warszawa
Tak , wszystko już idzie w tym kierunku aby "madzia77" nadal mogła swoje KURESTWO na forum uprawiać , bo KURESTWEM było to co wobec "danteV'a" zrobiła , upubliczniając tu jego numer telefonu , że o setkach smsów z groźbami wobec niego i jego żony wysyłanymi nie wspomnę... Tak , "madzia77" napisze , że jest jej tak smutno i że czuje się wyobcowana - i wszystko znowu będzie ok , bo przecież nic się stało , ot taki dowcip tylko innemu użytkownikowi zrobiła... Tak...
Tak , wszystko już idzie w tym kierunku aby "madzia77" nadal mogła swoje KURESTWO na forum uprawiać , bo KURESTWEM było to co wobec "danteV'a" zrobiła , upubliczniając tu jego numer telefonu , że o setkach smsów z groźbami wobec niego i jego żony wysyłanymi nie wspomnę... Tak , "madzia77" napisze , że jest jej tak smutno i że czuje się wyobcowana - i wszystko znowu będzie ok , bo przecież nic się stało , ot taki dowcip tylko innemu użytkownikowi zrobiła... Tak...
Krzysio - no łydka kathy jak u rambo
majwoj23 >> nie - mimo,że żaba sympatyczna nie była w stosunku do mnie,ona jest starsza .. i z mojej strony byłoby to nie w porządku,a nie poniżę się do jej poziomu aby robić komuś przykrość ja też kiedyś będę miała ileś tam lat
...
majwoj23 >> nie - mimo,że żaba sympatyczna nie była w stosunku do mnie,ona jest starsza .. i z mojej strony byłoby to nie w porządku,a nie poniżę się do jej poziomu aby robić komuś przykrość ja też kiedyś będę miała ileś tam lat
...
Witam
Uff - jakoś dotarłem TU
I co widzę
08,27,78
08,28,80
53,56,59 i trochę innych poszalało sobie
Ale 06,09,66,69 uparte jak cholera
Uff - jakoś dotarłem TU
I co widzę
08,27,78
08,28,80
53,56,59 i trochę innych poszalało sobie
Ale 06,09,66,69 uparte jak cholera
dzikuska >> to może czata od początku wklej,ja z miłą chęcią gg co pisałam z poniektórymi użytkownikami co Ty na to?
fajnie tu będzie?
fajnie tu będzie?
Tomcio
dobrze jesteś miałem Cie spytać o system na 18 liczb w lotto
dobrze jesteś miałem Cie spytać o system na 18 liczb w lotto
albo może ja powklejam co mi w oko wpadnie ... cofając się kilka lat wstecz ..