Wpisy 705 540 – 705 639
20 stycznia 2012 17:26 → 20 stycznia 2012 18:34, 100 wpisów
spook >> pisałeś dzisiaj o "pasztetach" i wiesz myślę sobie,ze one też są w pewnym sensie fajne,bo nadrabiają np.
coś dla pasztetów ,bez urazy http://www.youtube.com/watch?v=mnHOty_WOUY&feature=related
http://kobieta.wp.pl/kat,26369,title,Brzydcy-nie-maja-szans,wid,12830067,wiadomosc.html?ticaid=1dc62&_ticrsn=3
spook >> na taką to wystarczy,że uwagę byś zwrócił i jej masz do grobowej deski ....
spook >> na taką to wystarczy,że uwagę byś zwrócił i jej masz do grobowej deski ....
88171. madzia77 2010-01-11 (21:26) Przylądek Dobrej Nadziei
13max33>>> nie przeszkadza mi to,że jestem brzydka Ty do najpiękniejszych też nie należysz !
13max33>>> nie przeszkadza mi to,że jestem brzydka Ty do najpiękniejszych też nie należysz !
dobra cholera ...nie mam rozum w głowie i znikam....
dzikuska >> a po co to wklejasz? kogo to interesuje?
boziiiu wala z trolami to jak z wiatrakami
boziiiu wala z trolami to jak z wiatrakami
88186. madzia77 2010-01-11 (21:37) Przylądek Dobrej Nadziei
13max33>>> już kiedyś Ci pisałam,że jestem brzydka,gruba i w dodatku mało sympatyczna - trzeba było wierzyć na słowo
13max33>>> już kiedyś Ci pisałam,że jestem brzydka,gruba i w dodatku mało sympatyczna - trzeba było wierzyć na słowo
kurde z 2010 roku wpis
pewnie ktoś z obsługi stronki się wychylił
pewnie ktoś z obsługi stronki się wychylił
dzikuska >> i tak do serca sobie wzięłaś to co pisałam? ŻARTOWAŁAM !!!!
dzikuska >> a po co to wklejasz? kogo to interesuje?
no właśnie nikogo nie interesują Pani słowa-nikogo
no właśnie nikogo nie interesują Pani słowa-nikogo
trolla nie karmić zresztą ... nawet jeżeli z obsługi tej stronki
a że sympatyczna to wystarczy poczytać pewien temat na forum i tam faktycznie jej sympatyczność widać - dzikuska nie uważasz?
Koniec pracy na dziś pozdrawiam wszystkich miło i serdecznie życząc sukcesów w losowaniach TS
kathy >> sympatyczna jesteś?
bo ja już sama nie wiem ..
Darku >> do usłyszenia ..
bo ja już sama nie wiem ..
Darku >> do usłyszenia ..
kathy >> to jak? dzikuska ni z tego ni z owego na czacie u Paska twierdzi,że jesteś fajna i sympatyczna?
prawda to?
prawda to?
madzia...twoje dzieci wie co to sympatyczne i tłumaczy matki
ja tez sam nie wiem i poowoo
ja tez sam nie wiem i poowoo
krzysio744 >> a Ty co? moje dzieci sa pod opieką wiesz rodzina czasem robi mi i zabiera dzieci do siebie ale dziękuję za troskę ...
kathy >> jednak sympatyczna jesteś
spook >> chodzi o to,ze ktoś wnikając w moje życie głupot narobił ... nieprawdziwe wnioski wysuną tutaj na stronce za pozwoleniem Admina ...
kathy >> jednak sympatyczna jesteś
spook >> chodzi o to,ze ktoś wnikając w moje życie głupot narobił ... nieprawdziwe wnioski wysuną tutaj na stronce za pozwoleniem Admina ...
jak i Admin wysuną swojego czasu głupie wnioski,że wchodzę na stronkę tylko po to by lilą potrząsnąć
madzia...kazdy człowiek potrzebują szkoda czasu , trzeba zyc wiecej
ale co ona lila potrzaskała ty nic nie widziałaś u kogo , nie pisz taki głupot
ale co ona lila potrzaskała ty nic nie widziałaś u kogo , nie pisz taki głupot
Witam ponownie.. .
------------------------------------------------
------------------------------------------------
krzysio744 >> rzadko zdarza mi się pisać głupoty .. no ale skoro sądzisz inaczej no cóż ...
no moze przesadziłam i ja czasem piszę..
kathy >> jak tam Twoja 3 dzieci?
zdrowe sympatyczna koleżanko?
kathy >> jak tam Twoja 3 dzieci?
zdrowe sympatyczna koleżanko?
majwoj23 >> smacznego
to fajnie,że zdrowe
sympatyczna koleżanko,a gdzie dzikuska znikła może jakieś typy by podała,przy okazji cofania się do 2010 roku
to fajnie,że zdrowe
sympatyczna koleżanko,a gdzie dzikuska znikła może jakieś typy by podała,przy okazji cofania się do 2010 roku
Madzia.. . Pan Pasko powinien Ciebie zablokować raz a dobrze.. .
majwoj a co się stało? bo nie jestem w temacie dopiero przyjechałem
Wędrowca no też się zastanawiam dlaczego tego jeszcze nie zrobił ..i nie zostawił tych co piszą o pałkach
pan majwoj...on HARTGE jest facetem rób tak ładnie
tak nie pasuje
tak nie pasuje
krzysio to było tzw klepanie po plecach przyjacielskie przywitanie
tych co nastawiają na siebie użytkowników na priv no tez jestem ciekawa - dlaczego właśnie takich nie zostawił,a mnie nie zablokował,może warto Admina spytać o to?
HARTGE >> ja a kto Ci tak powiedział
HARTGE >> ja a kto Ci tak powiedział