Wpisy 705 342 – 705 441
20 stycznia 2012 15:49 → 20 stycznia 2012 16:40, 100 wpisów
madzia77 > 5 raz 51 głupie te numery trzeba będzie sobie odpuścić dam szansę dla innych graczy
36 40 50
bronson to jest moja wada że zmieniam ciagle liczby ...a one wchodza to samo było z 12 zobacz w profil
jocia 77 też nie było
ulala > moja rada obstawiaj na dwa losowania zawsze ja nie zawsze tak robię i to też mój błąd
fak Rybko.. sos mi sie popinkoliło..to dobrze, ale 3 x 5/10 miałam tylko ta 3/3 ..fakt
ja bym postawiła na 23 i 32
jocia ale te 77 też weż pod uwagę
bronson>>>wiem ze masz racje>>>ale ja zawsze ster chce mieć w swoich rekach na kazde losowanie....i dlatego przegrywam
Dzień dobry.. .
Obrazliwe wpisy na blogu/czacie mogą być zakwalifikowane jako przestępstwa z art. 199 kk, 191 kk, 202 kk, 212 kk, 216 kk, 267 kk, 268 kk, 269 kk, atr.287 kk.
Przestępstwa z art.212 kk /ZNIESŁAWIENIE/ i 216 kk /ZNIEWAGA/ ścigane sa z oskarzenia prywatnego, skargę można wnieść za pośrednictwem policji/art. 488kpk/
---------------------------------------------------------
Obrazliwe wpisy na blogu/czacie mogą być zakwalifikowane jako przestępstwa z art. 199 kk, 191 kk, 202 kk, 212 kk, 216 kk, 267 kk, 268 kk, 269 kk, atr.287 kk.
Przestępstwa z art.212 kk /ZNIESŁAWIENIE/ i 216 kk /ZNIEWAGA/ ścigane sa z oskarzenia prywatnego, skargę można wnieść za pośrednictwem policji/art. 488kpk/
---------------------------------------------------------
Witam o 14 kiszka total ALE jeeeeeeessssstttttt łłłłłłłłłłyyyyyyykkkkkeeennnD
ulala..
i juz uciekam..
i juz uciekam..
ulala dzięki
cd.
Należy zachować dowody przemocy/ zachowanie smsów, e-maili, wiadomośći z komunikatora/.
Kontakt 800 100 100
lub poczty. helpline@helpline.org.pl
Należy zachować dowody przemocy/ zachowanie smsów, e-maili, wiadomośći z komunikatora/.
Kontakt 800 100 100
lub poczty. helpline@helpline.org.pl
ulala...zobaczę tam remont
Wędrowca netowy >> w teorii można, w praktyce - łatwiej oddać to co się dostało ..
tutaj zdaje się można by było jeszcze taką ulexxie pod nękanie podciągnąć (biorąc pod uwagę treść jej wpisów) tylko pytanie po co?
Z doświadczenia wiem,ze w realnym świecie to taki ktoś robi się malutki,a tutaj jest mocny,bo nie firmuje się twarzą ani nazwiskiem ...
tutaj zdaje się można by było jeszcze taką ulexxie pod nękanie podciągnąć (biorąc pod uwagę treść jej wpisów) tylko pytanie po co?
Z doświadczenia wiem,ze w realnym świecie to taki ktoś robi się malutki,a tutaj jest mocny,bo nie firmuje się twarzą ani nazwiskiem ...
pan majwoj ...tylko obydwu wiecej spadła 11 i 51 i sprawdz mapy i powwo
Jocia.. .
----------------------------
----------------------------
Ulala.. .
-------------------------------------------------------------
Torsan.. .
----------------------------------
----------------------------------
madzia77 > nic dziwnego,że dziś nic nie miałem przecież prowadził łysy
ulala...@
juz ide tam i powwo
juz ide tam i powwo
09,19 , 52 dało mi d...py w kuponach
a w drugim 27, 70 i 25...
a w drugim 27, 70 i 25...
majwoj23 nie wiem jak to się liczy...
torsan srotototo
jestem w przeciągu 3 dni sporo na minusie
6 razy miałam 2/3 nie jest wesoło
6 razy miałam 2/3 nie jest wesoło
majoreczka-ja tez byłem na minusie i przestałem grać w to i gitara
bronson witam
Majoreczka. .
torsan znów meczyska w sumie racja... nie powinnam grać, po kiego, tracę pensję tylko a tak to z oszczędności miałabym już odłożone na 2 tyg na Majorce
Wędrowco
majwoj... gram na 3/3 tylko