Wpisy 705 029 – 705 128
20 stycznia 2012 13:34 → 20 stycznia 2012 14:05, 100 wpisów
babcie to wnuki bawią,a nie po portalach się snują ... tak zwłaszcza jak sie kusy pojawia to zadyma ..
a ty..przypadkiem sie nie..zacinasz..bo jakies wciaz te same
trzaski..dochodza z twojego kierunku..zadnych tematycznych nowosci..nic tylko wciaz to samo..ehhh
trzaski..dochodza z twojego kierunku..zadnych tematycznych nowosci..nic tylko wciaz to samo..ehhh
lila ulexxa dajcie spokój nie odpowiadajcie, tam trzeba lekarza pilnie
tak typuję (czego Ty nie robisz) po to ten portal istnieje na wypadek gdybyś mijała się z tematyka tej strony .. znajdź sobie kogoś innego do ujeżdżania - Pasko zablokował po niku,a Ty głupia myślałaś,że po IP
do babci to mi jeszcze daleko..kto wie moze ty pierwsza nia bedziesz..jak nie zaczniesz sie wiecej dziecmi zajmowac,,tylko siedziec na czacie i nadawac to samo
ulexxa >> nie Twoje zmartwienie i jak pisałam szukaj sobie kogos innego jak masz potrzebą dojechania komuś,na mnie już wrażenia nie zrobisz ..
ty już też na nikim tu wrażenia nie robisz z tymi swoimi wiecznymi zaczepkami zakompleksiona kobiecino
sama sie domagasz..dojechania..nie wiem moze tak luisz..bo sie o to wciaz prosisz ..
dotam...
hey Milan
jest dziś jakiś nieprzewidywalny mecz ?
wysoki kurs który może wejść?
jest dziś jakiś nieprzewidywalny mecz ?
wysoki kurs który może wejść?
emeryt > nie pracuję w biurze; ***zistołkiem nie jestem
w biurze bukmacherskim też nie pracuję a czemu pytasz?
w biurze bukmacherskim też nie pracuję a czemu pytasz?
Milan > bo wiesz ja sprawdzam takie mecze gdzie może wygrać potencjalnie słabsza drużyna a buk daje małe szansę na wygrana i wysoki kurs
pani toja...dobrze widzisz ze oby kobita cały czas jak kiedyś dawno i teraz to samo
ulexxa >> weszłaś tu po to aby mi docinać czy może jednak /nadzieja/ by za typować coś ?
dziś nie wpadną
--1,10,20,34,37--
--1,10,20,34,37--
bo jeżeli chcesz mi coś miłego jeszcze napisać podam nr. gg ? czy może tak lubisz publicznie?
jakieś hobby? Twoje
jakieś hobby? Twoje
losowanko za 10 min
>>>spook- bo taki biurowy mam
Nowy manager zatrudnił się w dużej międzynarodowej firmie. Pierwszego dnia wykręcił wewnętrzny do swojej sekretarki i drze się:
-Przynieś mi ku**a tej kawy szybko!
Z drugiej strony odezwał się gniewny męski głos:
-Wybraleś zły numer! Wiesz z kim rozmawiasz?!
-Nie!
-Z dyrektorem Naczelnym, ty idioto!!
-A wiesz, z kim ty ku**a rozmawiasz?!
Nie!
No i dobrze!
Nowy manager zatrudnił się w dużej międzynarodowej firmie. Pierwszego dnia wykręcił wewnętrzny do swojej sekretarki i drze się:
-Przynieś mi ku**a tej kawy szybko!
Z drugiej strony odezwał się gniewny męski głos:
-Wybraleś zły numer! Wiesz z kim rozmawiasz?!
-Nie!
-Z dyrektorem Naczelnym, ty idioto!!
-A wiesz, z kim ty ku**a rozmawiasz?!
Nie!
No i dobrze!
Milan > na Rodę u mojego buka w opcji "remis nie ma zakładu" jest 2,4 ; można zaryzykować jakby co wrócą kasę przy remisie
no ulexxa babciu z zespołem niedopchnięcia dawaj .. czekam ... mam dzisiaj ochotę pośmiać się z takich jak Ty - uwielbiam jak się spinają ...
spook nie sadze zyby byl remis w holendeskiej lidze mało jest reminsów
Lilciapralinko
madzia 77 we francuskiej fakt tam co chwile sa ,jak ktos gra na remisy to tylko liga francuska
spook
strona 13
...Te 18 liczb będą podstawione pod dwie matryce.
18 liczb - 42 zakłady - gw "4" przy 6
18 liczb - 81 zakładów - gw "4" przy 5
strona 13
...Te 18 liczb będą podstawione pod dwie matryce.
18 liczb - 42 zakłady - gw "4" przy 6
18 liczb - 81 zakładów - gw "4" przy 5
a z kolei w piłce ręcznej rzadko bywają remisy - na wypadek gdyby ktos nie wiedział ..
teraz powwo lotto , zobaczymy jak bedzie to albo
a ja sądzę że Roda tego nie wygra,u siebie wygrała 4-1 ,czas na rewanż
wojtas..
profesor
madzia-zgadza się ale jak by sie grało od poczatku ME na remisy po jednym meczu to by się było na dużym +
torsan
ja zawsze jak juz gram francuska lige to na liczbe bramek 2,5lb
ulexxa >> a Ty typujesz interesujesz sie bukmacherką czy tylko w luja na tej stronce grasz
torsan >> pewnie i tak,ja napisałam tylko to co sama zauważyłam ..
torsan >> pewnie i tak,ja napisałam tylko to co sama zauważyłam ..
torsan-na dzisiaj 2 liga hiszpańska Almeria pow.2.5 gola
11. ADO Den Haag u siebie 8 meczy 2 2 remisy
13. Roda JC Kerkrade na wyjazdach 8 meczy 0 remisów
13. Roda JC Kerkrade na wyjazdach 8 meczy 0 remisów
dobra losowankopowodzenia zyczę nie wszystkim
lila...wiedziałem ze łysy
Trollowanie polega na zamierzonym wpływaniu na innych użytkowników w celu ich ośmieszenia lub obrażenia (czego następstwem jest wywołanie kłótni) poprzez wysyłanie napastliwych, kontrowersyjnych, często nieprawdziwych przekazów czy też poprzez stosowanie różnego typu zabiegów erystycznych. Podstawą tego działania jest upublicznianie tego typu wiadomości jako przynęty[1], która doprowadzić mogłaby do wywołania dyskusji.
Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie[2], w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.
Typowe miejsca działania trolli to grupy i listy dyskusyjne, fora internetowe, czaty itp. Trollowanie jest złamaniem jednej z podstawowych zasad netykiety. Jego efektem jest dezorganizacja danego miejsca w Internecie[2], w którym prowadzi się dyskusję i skupienie uwagi na trollującej osobie.
705081.
no .......... dawaj .. czekam ... mam dzisiaj ochotę pośmiać się z takich jak Ty - uwielbiam jak się spinają ...
no .......... dawaj .. czekam ... mam dzisiaj ochotę pośmiać się z takich jak Ty - uwielbiam jak się spinają ...
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
08,09,12,18,19,20,26,27,37,42,48,49,51,53,61,70,71,75,76,78
Plusem jest liczba: 27
Użytkownik bondibondi007 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik bondibondi007 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Robal_36 >> a wpieranie na siłę choroby psychicznej i wyzywanie to co?
dać wklejki czy masz je?
dać wklejki czy masz je?
I znowu2/3