Wpisy 704 831 – 704 930
20 stycznia 2012 12:18 → 20 stycznia 2012 13:01, 100 wpisów
krzysio...
z dwojga złego wolę schizofrenię,bo na to są ewentualnie leki,natomiast na debilizm jeszcze nic nie wynaleźli
profesor..
Twój przypadek obecnie w medycynie tez jest uważany jako "beznadziejny"
dobra,a teraz zostawiam Cię z Twoją ekipą i jakże ciekawy tematem "pałek"
Lila.....nie mówi wypadtylko wypi****** suko
spook
słyszałeś takie ? -
historia uczy, że - nigdy, nikogo, niczego - nie nauczyła
i
volenti non fit iniuria
z pozdrowieniami
słyszałeś takie ? -
historia uczy, że - nigdy, nikogo, niczego - nie nauczyła
i
volenti non fit iniuria
z pozdrowieniami
lila...
tylko uważaj,że jak jakąś wyhaczysz by Ci w migdałkach nie utknęła,bo nie będzie się z kogo pośmiać ... i dowartościować biorąc pod uwagę zdrowie psychiczne ...
i nie interesuj się moim życiem intymnym,rozumiem że możesz mieć braki w tym temacie ale nie ten adres ..
czego używam - nie Twój interes,a jak Cię tak kręci wibratorek to sobie kup i po sprawie ...
może będziesz spokojniejsza ...
i nie interesuj się moim życiem intymnym,rozumiem że możesz mieć braki w tym temacie ale nie ten adres ..
czego używam - nie Twój interes,a jak Cię tak kręci wibratorek to sobie kup i po sprawie ...
może będziesz spokojniejsza ...
madzia..jaki beznadziejni
powiesz mi skąd ludzie mają renty czyja wina , dorosły człowiek np wiekszy wiek od 50 lat nie chcą powiedzieć prawdo podobne złe tajemnicy
powiesz mi skąd ludzie mają renty czyja wina , dorosły człowiek np wiekszy wiek od 50 lat nie chcą powiedzieć prawdo podobne złe tajemnicy
lila...
krzysio
nie ściągałem tego programu
ani wynalazku p goldenlotto
ni swt, ani trzy gry...
ani inne t.a.k.i.e ogłoszenia mnie nie interesują
nie ściągałem tego programu
ani wynalazku p goldenlotto
ni swt, ani trzy gry...
ani inne t.a.k.i.e ogłoszenia mnie nie interesują
Tak,spacerek zaliczony,kuponiki oddane.I jeden Joker na ch/tr
34-08,15,24,45.Może się uda
34-08,15,24,45.Może się uda
Lila
robal...ok
M77>>>>ssij pałke mała ssij tylko nie płacz
z pod butki z piwem ? może i tak właśnie takie lubię ale nie czyiś mężów ...
zresztą o gustach ciołku się nie dyskutuje ...
zresztą o gustach ciołku się nie dyskutuje ...
No i łysy poprowadzi dziś losowanie o 14:00
podajcie jakaś czwórke albo trójkę na 22:15 ;P
wujek...masz 3,14,49,77
jakich znowu klonóâŁw
do kogo to
Tak ,tak łysy dziś prowadzi loswwanie a to słyszałem pewnej pani **m** ulubieniec
elzbieta74 >> jej się wydaje,że pod każdym nickiem który nie pisze superlatyw pod jej adresem to mój klon fachowo nazywa sie to mania prześladowcza lub paranoja ...
madzi nikt nie zawadzi i każdy madzi wsadzi,madzia lubi ssać to jej całe życie ,***a mać
ten czat wymiata i emotki ma the best ale poderwać laski chyba łatwiej na wp
albo plusikiem,i dobrze że i o mag.. mnie już nie podejrzewa chora umysłowo kobieta ...
porażka jakaś ...
porażka jakaś ...
chora umysłowo to ty jesteś sierściuchu śmierdzący,nawet nikt cię już leczyć nie chce.Zajmij się jakoś pracą a nie siedzisz 24 h na MP.
bo dla mnie to żaden problem ***a,cały wałbrzycvh z ciebie leje,rozmawiałam z kilkoma osobami ostatnio które cię nawet znają,dobrego zdania o tobie też nie mają
21,33
7,8,14
21.33,49,77
14,17,21,26,27
6,7,8,14,33,50
7,8,14
21.33,49,77
14,17,21,26,27
6,7,8,14,33,50
Ty to możesz mi wiesz co zrobić,a swoje głupie teksty,że koło Wałbrzycha hehe koń by się uśmiał - myślisz sobie,że ja się boję kogoś takiego jak Ty
no Twoi rodzice płacili innym dzieciom by się bawić z Tobą chciały
no Twoi rodzice płacili innym dzieciom by się bawić z Tobą chciały
dobre zdanie hehe podszyj się pod nicka i popytaj na priv co mysla o tobie królowo MP - tylko żebyś sie nie zdziwiła ...
mnie gówno obchodzi co myślą ludzie,ludzie mi jeść nie dają tak jak tobie
torsan
spoko
pała, to inaczej /obecnie/ nie taka zła ocena w szkole
spoko
pała, to inaczej /obecnie/ nie taka zła ocena w szkole
kathy...
dobitną sytuacją była sytuacja z Darkiem .. manipulatorko i intrygantko jak i z kusym gdzie podałaś mi hasło i proponowałaś gnębić innego użytkownika - i o Tobie dobre zdanie i Ty piszesz o honorze ?
Robal.Tak 34 na trafił.Mam mieć nadzieję??
Lila...
jesteś zerem do potęgi entej i Twoje głupie teksty działają tylko na takich jak Ty ...
idiotko kusy to nie mój nika co mnie Darek interesuje bo nie rozumiem.
madzia..cytat..no Twoi rodzice płacili innym dzieciom...
po co ty masz dzieci , ty masz płacisz twoje dzieciaki otrzymują prezenty
po co ty masz dzieci , ty masz płacisz twoje dzieciaki otrzymują prezenty
Ty jak się pojawiasz na tym czacie to wszyscy uciekają,jak widzą takie coś
szukasz tylko zadymy na czacie,najpierw się czepiłaś kathy,teraz mnie ..a Paszła ty na choooj w pizdu
a to ciekawe co piszesz,bo podczas Twojej nieobecności nie zauważyłam spadku zainteresowania tym portalem ...
I bez też.
704821. madzia77 2012-01-20 (12:10) Przylądek Dobrej Nadziei
i jeszcze coś, pod Twoją nieobecność było równie dużo wpisów bardziej tematycznych jak "pałka" więc nie czuj się za pewnie ... bo okazało się,że żadna atrakcja tu z Ciebie ..
..piranio vel "rybka"..ooo tak duzo bylo twoich tematycznych wpisow..szczegolnie w temacie "palkowym"..pilnowalas aby bylo duze zainteresowanie toba..
i jeszcze coś, pod Twoją nieobecność było równie dużo wpisów bardziej tematycznych jak "pałka" więc nie czuj się za pewnie ... bo okazało się,że żadna atrakcja tu z Ciebie ..
..piranio vel "rybka"..ooo tak duzo bylo twoich tematycznych wpisow..szczegolnie w temacie "palkowym"..pilnowalas aby bylo duze zainteresowanie toba..