Wpisy 704 273 – 704 372
19 stycznia 2012 23:03 → 19 stycznia 2012 23:30, 100 wpisów
Lila.Dobranoc
Lilcia
lila....
jeżeli ktoś zakreślił takie liczy to chyba pijany był lub chybił-trafił ...
Madzia znów 1 szóstka w lotto i 1 piątka w mini,prezenty rozdane:
brawo,jeśli sam ktoś to skreślił
No to 700 tys. dopłacili, bo normalnie z zakładów w puli było 1 300 00 na "szóstkę"
Dobranoc.
http://zdjecia.nurka.pl/url/dymki.com-upload-users-1-1973-albumy-17331-1024-768-53660.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/dymki.com-upload-users-1-1973-albumy-17331-1024-768-53660.jpg.html
deki...
ooo, dobrze, że nie grałam o 14 lipa
witam emerytko dekiiiiiiiiii
witam emerytko dekiiiiiiiiii
Pasko>>>>700 dopłacili ale z Waszych a nie swoich
za 13x7/7 też wypłacą z Waszych
za 13x7/7 też wypłacą z Waszych
torsan
majorcia
deki, czy widzisz tam... w rybkach... rybkę 78 na jutro?
13max33...pewnie ze jestem
wojtas
prof
majoreczka...
13max33
hipciu
deki dobrze,że mówisz, bo myślałam, że chce wypłynąć 70...
znikam-horror ze śmiesznym diabłem nadają
Pasko
a te szacowane ilości w mm bierzesz z sumy wypłat ? niezależnie od wylosowanych liczb /czasem "łatwiejszych"/ i mocno "niestandardowych", jak bywa, ilości trafień w poszczególnych stopniach ?
a te szacowane ilości w mm bierzesz z sumy wypłat ? niezależnie od wylosowanych liczb /czasem "łatwiejszych"/ i mocno "niestandardowych", jak bywa, ilości trafień w poszczególnych stopniach ?
kathy...dobranoc
wojtas pa
torsan, lypa, o 14... 2/3 , 2/3 teraz nie gram
deki
torsan, lypa, o 14... 2/3 , 2/3 teraz nie gram
deki
dragon
pewnie, że nie - nie dopłacają
Ale - na specjalne sytuacje w mm są ubezpieczeni - to raz, ale dwa - jednak z jakiegoś powodu zmienili zapis w regulaminie -tworząc limit na wysokie wygrane
pewnie, że nie - nie dopłacają
Ale - na specjalne sytuacje w mm są ubezpieczeni - to raz, ale dwa - jednak z jakiegoś powodu zmienili zapis w regulaminie -tworząc limit na wysokie wygrane
majorcia
Robal_36: podaję sumę wypłaconych wygranych, która teoretycznie powinna być zbliżona do ilości zawartych zakładów, bo 1 zawarty zakład generuje średnio 1 zł do puli na wygrane. Natomiast to, że informacja ta nieco odbiega wynika z faktu, że ilość zawartych zakładów szacuję na podstawie ilości wypłaconych wygranych za najmniejszą ilość trafień tzn. wiedząc ile było 4/10 można bardzo łatwo obliczyć przybliżoną wartość ilości zawartych zakładów, nie można natomiast polegać na ilości 10/10, czy 9/10, bo próbka danych jest zbyt mała.
wojtas-
majoreczka-lipa trza było dac meczyki pisałem ze Sanok wygra
majoreczka-lipa trza było dac meczyki pisałem ze Sanok wygra
torsan, nie umiem... grać w meczyki
Pasko, ale szybko piszesz
Pasko, ale szybko piszesz
W ten sam sposób obliczana jest ilość zawartych zakładów dla każdej opcji gry (1 - 10 skreśleń) i wszystko razem sumowane.
torsan
deki 29
torsan, no... jemu coś o hazardzie powiedzieć to i taka mina...
@Pasko
dzięki - rozumiem
z tym , że tym tropem idąc - też mogą być lekkie zachwiania - kilka-kilkanaście dni temu też była taka mocno niestandardowa ilość trafień w niskich...
dzięki - rozumiem
z tym , że tym tropem idąc - też mogą być lekkie zachwiania - kilka-kilkanaście dni temu też była taka mocno niestandardowa ilość trafień w niskich...
mówi mi ile on już wygrał, nie grając, w sumie ma rację ale nie powiem tego wprost
więc gram teraz tylko 3/3... i też niezbyt regularnie
Zobaczymy ile liczb padnie jutro w zakresie od 1 do 10
losowanie o 14:00
Należy się że ludzie pomimo to grają
Pewnie ich rajcuje 2 zł za 4/10 lu 2 zł za 3/6
wysokość niskich jest zawsze największa
Praw matematyki Pan nie oszukasz
Nie bądź Pan głąb
Pewnie ich rajcuje 2 zł za 4/10 lu 2 zł za 3/6
wysokość niskich jest zawsze największa
Praw matematyki Pan nie oszukasz
Nie bądź Pan głąb
Robal_36: ilość trafień niskich ciężko zachwiać. No chyba że ktoś faktycznie puszcza 10 000 kuponów z tymi samymi liczbami
nie
dragon
ludzie nie grają na dwa, czy cztery złote
stąd pomysł teesa na bonus, który nie zmienia prawdopodobieństwa, a kusi
widać to zresztą nawet po dziale /typowania
dragon
ludzie nie grają na dwa, czy cztery złote
stąd pomysł teesa na bonus, który nie zmienia prawdopodobieństwa, a kusi
widać to zresztą nawet po dziale /typowania