Wpisy 704 262 – 704 361
19 stycznia 2012 23:01 → 19 stycznia 2012 23:23, 100 wpisów
Dopisano wygrane kaskada
Deki.Zawsze i wciąż.
Lila ubieraj się ciepło bo zima nadeszła:czapka wełniana,rekawiczki i szalik,lepiej tak robić by na starość nie dopadły korzonki:
Dopisano wygrane multi multi
Umykam.Kolorowych prawie wszystkim.
kathy.....
emerytka....
hipcio
deki
kubex
Robalku
korn
kathy.....
emerytka....
hipcio
deki
kubex
Robalku
korn
Lila.Dobranoc
Lilcia
lila....
jeżeli ktoś zakreślił takie liczy to chyba pijany był lub chybił-trafił ...
Madzia znów 1 szóstka w lotto i 1 piątka w mini,prezenty rozdane:
brawo,jeśli sam ktoś to skreślił
No to 700 tys. dopłacili, bo normalnie z zakładów w puli było 1 300 00 na "szóstkę"
Dobranoc.
http://zdjecia.nurka.pl/url/dymki.com-upload-users-1-1973-albumy-17331-1024-768-53660.jpg.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/dymki.com-upload-users-1-1973-albumy-17331-1024-768-53660.jpg.html
deki...
ooo, dobrze, że nie grałam o 14 lipa
witam emerytko dekiiiiiiiiii
witam emerytko dekiiiiiiiiii
Pasko>>>>700 dopłacili ale z Waszych a nie swoich
za 13x7/7 też wypłacą z Waszych
za 13x7/7 też wypłacą z Waszych
torsan
majorcia
deki, czy widzisz tam... w rybkach... rybkę 78 na jutro?
13max33...pewnie ze jestem
wojtas
prof
majoreczka...
13max33
hipciu
deki dobrze,że mówisz, bo myślałam, że chce wypłynąć 70...
znikam-horror ze śmiesznym diabłem nadają
Pasko
a te szacowane ilości w mm bierzesz z sumy wypłat ? niezależnie od wylosowanych liczb /czasem "łatwiejszych"/ i mocno "niestandardowych", jak bywa, ilości trafień w poszczególnych stopniach ?
a te szacowane ilości w mm bierzesz z sumy wypłat ? niezależnie od wylosowanych liczb /czasem "łatwiejszych"/ i mocno "niestandardowych", jak bywa, ilości trafień w poszczególnych stopniach ?
kathy...dobranoc
wojtas pa
torsan, lypa, o 14... 2/3 , 2/3 teraz nie gram
deki
torsan, lypa, o 14... 2/3 , 2/3 teraz nie gram
deki
dragon
pewnie, że nie - nie dopłacają
Ale - na specjalne sytuacje w mm są ubezpieczeni - to raz, ale dwa - jednak z jakiegoś powodu zmienili zapis w regulaminie -tworząc limit na wysokie wygrane
pewnie, że nie - nie dopłacają
Ale - na specjalne sytuacje w mm są ubezpieczeni - to raz, ale dwa - jednak z jakiegoś powodu zmienili zapis w regulaminie -tworząc limit na wysokie wygrane
majorcia
Robal_36: podaję sumę wypłaconych wygranych, która teoretycznie powinna być zbliżona do ilości zawartych zakładów, bo 1 zawarty zakład generuje średnio 1 zł do puli na wygrane. Natomiast to, że informacja ta nieco odbiega wynika z faktu, że ilość zawartych zakładów szacuję na podstawie ilości wypłaconych wygranych za najmniejszą ilość trafień tzn. wiedząc ile było 4/10 można bardzo łatwo obliczyć przybliżoną wartość ilości zawartych zakładów, nie można natomiast polegać na ilości 10/10, czy 9/10, bo próbka danych jest zbyt mała.
wojtas-
majoreczka-lipa trza było dac meczyki pisałem ze Sanok wygra
majoreczka-lipa trza było dac meczyki pisałem ze Sanok wygra
torsan, nie umiem... grać w meczyki
Pasko, ale szybko piszesz
Pasko, ale szybko piszesz
W ten sam sposób obliczana jest ilość zawartych zakładów dla każdej opcji gry (1 - 10 skreśleń) i wszystko razem sumowane.
torsan
deki 29
torsan, no... jemu coś o hazardzie powiedzieć to i taka mina...