Wpisy 703 562 – 703 661
19 stycznia 2012 20:38 → 19 stycznia 2012 21:03, 100 wpisów
hartge to prawda
hartge a ta ostatnia była ona w myśli lecz nie na kuponie a ona była plusem
hartge a ta ostatnia była ona w myśli lecz nie na kuponie a ona była plusem
No to kto dzis losuje o 22:00
multi multi choc myślę że chyba raczej lottomat może właśnie dac 9/10 bez lub z plusem bo samemu to ciężko wykreślic 9/10
jackwar...
Jak już pisałem rano byłem w kolekturze gdzie padła wygrana w jokera , To starsza kobitka wygrała która zawsze gra : Kolektura w Wawie na placu Trzech Krzyży . Więc nie traćmy wiary a kiedyś wygramy , choć by na starość a wnuki będą nas kochać acha jeszcze jedno kobitka przyszła z grupką starszych panów , pewnie zafundują sobie wycieczkę do ciepłych krajów
hartge dokładnie jestem takiego samego zdania
profesorze...dzisiaj losowanie poprowadzi pies pluto razem z Reksiem
a w multi jak bym grał to od poczatku tygodnia nic bym nie wygrał dobrze ze nie gram już w to
kathy lepszy lottomat
>>>torsan- super, gratulacje, oby tak dalej
MMKS Podhale 0 Tychy 1 -czyli X2 wchodzi
Torun 3 Zaglebie 3 /dogrywka/- czyli X2 wchodzi
MMKS Podhale 0 Tychy 1 -czyli X2 wchodzi
Torun 3 Zaglebie 3 /dogrywka/- czyli X2 wchodzi
dzis 0 22:00 wpada 8 lub 14
Jackwar.A po co ta starsza Pani przyszła do kolektury.
Przecież wysokie wygrane wypłacają w oddziale.
Przecież wysokie wygrane wypłacają w oddziale.
Kathy wiem że miałaś ale kiedy to było za czasów chyba 1,25 gdy padało mnóstwo wygranych bo i zakładów szlo więcej a ile 10/10 padało co losowanie praktycznie chyba
emerytka - przyszła bo nie wiedziała co ma zrobić , ja wtedy też byłem ale było tam tyle osób że nawet nie wchodziłem bo leciałem po pracy do domku .
Aha.I dlatego przyszła już z obstawą.
kathy a ile wygrałaś
jackwar
trzeba było powiedzieć, że jesteś przedstawicielem
totka i musisz sprawdzić pukon...
trzeba było powiedzieć, że jesteś przedstawicielem
totka i musisz sprawdzić pukon...
pytałem się co prawda w tej kolekturze gościa co tam pracuje o wygranej czy to w tej ale gość powiedział że nic nie wie , Dziś rano pytałem się jego zmienniczki i powiedziała że tak a tamten gościu to porypany bo wiedział . Totalizator od razu na drugi dzień wpada i zabiera wszystkie raporty i sprawdza czy nie jakiś szwindel .
bez urazy, ale przynajmniej raz / bo nie wiem, czy nie miałeś okazji/ trzymałbyś w ręku równowartość prawie dwóch baniek
kathy no to bardzo ładnie a jeśli mogę wiedzieć to w którym roku taką wygraną trafiłaś
jackwar
sprawdzany jest numer seryjny papieru
na którym drukowane są takie wysokie wygrane/zakłady
lila
byłem wcześniej , tylko neta mi wcięło
ale, masz rację, co szkodzi
sprawdzany jest numer seryjny papieru
na którym drukowane są takie wysokie wygrane/zakłady
lila
byłem wcześniej , tylko neta mi wcięło
ale, masz rację, co szkodzi
kathy rozumiem czyli nie tak dawno
saltosky...ja tez jestem
14,33,69
26,27,32
Na stronie Lotto jest taki komunikat :
Gorąco apelujemy do Graczy punktów LOTTO w Zawierciu: sprawdźcie swoje kupony, jeden z nich wart jest dokładnie 10 732 938,1 zł! Konkretnie chodzi o kupon dwuzakładowy, na trzy losowania za 18 złotych. Dla przypomnienia podajemy świeżo upieczonemu Lottomilionerowi liczby, które sam skreślił: 13, 19, 20, 26, 31, 47. Serdecznie gratulujemy i zapraszamy po odbiór wygranej!
Gorąco apelujemy do Graczy punktów LOTTO w Zawierciu: sprawdźcie swoje kupony, jeden z nich wart jest dokładnie 10 732 938,1 zł! Konkretnie chodzi o kupon dwuzakładowy, na trzy losowania za 18 złotych. Dla przypomnienia podajemy świeżo upieczonemu Lottomilionerowi liczby, które sam skreślił: 13, 19, 20, 26, 31, 47. Serdecznie gratulujemy i zapraszamy po odbiór wygranej!
profesorze...gdzie masz saltoskyego bo ja go nie widzę?Panu już podziękujemy,proszę odłożyć tego drinka na miejsce
jackwar...pewnie ktos sie boi odebrać
kathy u mnie to jeszcze przede mną
lila...wpis 703600
jackwar to było ma 3 losowania więc zakłady są w grze jeszcze więc pewnie czeka
deki...
13max33...
jak zagubione, a stałe, to nie trzeba byłoby sprawdzać, bo też [*]
Robal...a mógłbyś jakoś pokazać tą twoja 5/5 w mini?? bo tak się przymierzam
lila...
to zmykam życzę wszystkim wysokich wygranych cześćdo poklikania
slim....to o tej klawiaturze było do Robalajemu też coś ostatnio szwankowała