Wpisy 703 529 – 703 628
19 stycznia 2012 20:21 → 19 stycznia 2012 20:57, 100 wpisów
hartge ja ci mówię mieszkasz w Warszawie to powinieneś zagrać na chybił trafił myślę że duże miasta mają większe szanse na wygraną ja jak jestem w dużym mieście to tym bardziej gram na chybił trafił
hartge no było by fajnie wygrać 9/10 bez plusa a co dopiero z plusem
hartge a już coś większego wygrałeś
multi multi coś w tym jest i tu nie ma się co dziwic bo z największych miast idzie najwięcej zakładów
dzis o 22:00 nie wpadnie --1,9,17,20,34--
dzisiaj dobry dzien dla wuja trafione 5z8 zobaczymy wieczorne losowanie pasowalo by podtrzymac dobra passe
hartge ja tak samo
hartge nieraz złośliwi się śmieją że nie ma bardziej szczęśliwych kolektur ale z mojej praktyki gracza wiem że w niektórych kolekturach można więcej i częściej coś wygrać
hartge nieraz złośliwi się śmieją że nie ma bardziej szczęśliwych kolektur ale z mojej praktyki gracza wiem że w niektórych kolekturach można więcej i częściej coś wygrać
hartge jeszcze nieraz zależy to od godziny wysłania kuponu
multi multi dokładnie też to zauważyłem są takie kolektury że nie wygrasz nic a są takie że co chwila ktoś wygrywa
Na 22:00
14,33,49,55,69
8,21,26,27,77
14,33,49,55,69
8,21,26,27,77
Sanok-cracovia 2-1
1,75 /kurs/ X 200 zł /stawka/ X 0,88 /wspołczynnik-podatek/=308 wygrana
308 - 200 /wkład/= 108 na czysto
czyli,jak wczoraj tu radziłem komuś
1,75 /kurs/ X 200 zł /stawka/ X 0,88 /wspołczynnik-podatek/=308 wygrana
308 - 200 /wkład/= 108 na czysto
czyli,jak wczoraj tu radziłem komuś
W bukmacherce jest tysiąc razy większa szansa wygrania niz w to gówno
hartge ale jak na swoje liczby to bardzo ładnie wygrałeś 3/6 w lotto oraz 7/10 gratuluję i obyś miał więcej takich wygranych aż do głównej wygranej 10/10 z plusem
lila...
hartge ja jak grałem swoimi liczbami to nic nie mogłem wygrać jedynie raz 5/6 w multi multi
>>>profesor1980 -oczywiście, masz rację
wystarczy przeczytać
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
jakie marzyciele o wygranych popełniają błędy
wystarczy przeczytać
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
jakie marzyciele o wygranych popełniają błędy
hartge to prawda
hartge a ta ostatnia była ona w myśli lecz nie na kuponie a ona była plusem
hartge a ta ostatnia była ona w myśli lecz nie na kuponie a ona była plusem
No to kto dzis losuje o 22:00
multi multi choc myślę że chyba raczej lottomat może właśnie dac 9/10 bez lub z plusem bo samemu to ciężko wykreślic 9/10
jackwar...
Jak już pisałem rano byłem w kolekturze gdzie padła wygrana w jokera , To starsza kobitka wygrała która zawsze gra : Kolektura w Wawie na placu Trzech Krzyży . Więc nie traćmy wiary a kiedyś wygramy , choć by na starość a wnuki będą nas kochać acha jeszcze jedno kobitka przyszła z grupką starszych panów , pewnie zafundują sobie wycieczkę do ciepłych krajów
hartge dokładnie jestem takiego samego zdania
profesorze...dzisiaj losowanie poprowadzi pies pluto razem z Reksiem
a w multi jak bym grał to od poczatku tygodnia nic bym nie wygrał dobrze ze nie gram już w to
kathy lepszy lottomat
>>>torsan- super, gratulacje, oby tak dalej
MMKS Podhale 0 Tychy 1 -czyli X2 wchodzi
Torun 3 Zaglebie 3 /dogrywka/- czyli X2 wchodzi
MMKS Podhale 0 Tychy 1 -czyli X2 wchodzi
Torun 3 Zaglebie 3 /dogrywka/- czyli X2 wchodzi
dzis 0 22:00 wpada 8 lub 14
Jackwar.A po co ta starsza Pani przyszła do kolektury.
Przecież wysokie wygrane wypłacają w oddziale.
Przecież wysokie wygrane wypłacają w oddziale.
Kathy wiem że miałaś ale kiedy to było za czasów chyba 1,25 gdy padało mnóstwo wygranych bo i zakładów szlo więcej a ile 10/10 padało co losowanie praktycznie chyba
emerytka - przyszła bo nie wiedziała co ma zrobić , ja wtedy też byłem ale było tam tyle osób że nawet nie wchodziłem bo leciałem po pracy do domku .
Aha.I dlatego przyszła już z obstawą.
kathy a ile wygrałaś
jackwar
trzeba było powiedzieć, że jesteś przedstawicielem
totka i musisz sprawdzić pukon...
trzeba było powiedzieć, że jesteś przedstawicielem
totka i musisz sprawdzić pukon...
pytałem się co prawda w tej kolekturze gościa co tam pracuje o wygranej czy to w tej ale gość powiedział że nic nie wie , Dziś rano pytałem się jego zmienniczki i powiedziała że tak a tamten gościu to porypany bo wiedział . Totalizator od razu na drugi dzień wpada i zabiera wszystkie raporty i sprawdza czy nie jakiś szwindel .
bez urazy, ale przynajmniej raz / bo nie wiem, czy nie miałeś okazji/ trzymałbyś w ręku równowartość prawie dwóch baniek
kathy no to bardzo ładnie a jeśli mogę wiedzieć to w którym roku taką wygraną trafiłaś
jackwar
sprawdzany jest numer seryjny papieru
na którym drukowane są takie wysokie wygrane/zakłady
lila
byłem wcześniej , tylko neta mi wcięło
ale, masz rację, co szkodzi
sprawdzany jest numer seryjny papieru
na którym drukowane są takie wysokie wygrane/zakłady
lila
byłem wcześniej , tylko neta mi wcięło
ale, masz rację, co szkodzi
kathy rozumiem czyli nie tak dawno
saltosky...ja tez jestem
14,33,69
26,27,32
Na stronie Lotto jest taki komunikat :
Gorąco apelujemy do Graczy punktów LOTTO w Zawierciu: sprawdźcie swoje kupony, jeden z nich wart jest dokładnie 10 732 938,1 zł! Konkretnie chodzi o kupon dwuzakładowy, na trzy losowania za 18 złotych. Dla przypomnienia podajemy świeżo upieczonemu Lottomilionerowi liczby, które sam skreślił: 13, 19, 20, 26, 31, 47. Serdecznie gratulujemy i zapraszamy po odbiór wygranej!
Gorąco apelujemy do Graczy punktów LOTTO w Zawierciu: sprawdźcie swoje kupony, jeden z nich wart jest dokładnie 10 732 938,1 zł! Konkretnie chodzi o kupon dwuzakładowy, na trzy losowania za 18 złotych. Dla przypomnienia podajemy świeżo upieczonemu Lottomilionerowi liczby, które sam skreślił: 13, 19, 20, 26, 31, 47. Serdecznie gratulujemy i zapraszamy po odbiór wygranej!
profesorze...gdzie masz saltoskyego bo ja go nie widzę?Panu już podziękujemy,proszę odłożyć tego drinka na miejsce
jackwar...pewnie ktos sie boi odebrać