Wpisy 703 497 – 703 596
19 stycznia 2012 20:11 → 19 stycznia 2012 20:49, 100 wpisów
hartge ja już tylko teraz gram na chybił trafił 6 grudnia w Pile też grałem na chybił trafił i wygrałem tą metodą także 7/10 bez plusa
hartge i jak już pisałem wcześniej wczoraj na tych samych liczbach z Piły następna 7/10 bez plusa
milan1980 jesteś
deki72 z prądem
multi multi ładnie ładnie czyli jednak chybił - trafił daje wygrac
deki.... ja
hartge oj tak w marcu w 3 dni 900 złotych
hartge wszystkie wygrane mam na moim profilu
hartge ja ci mówię mieszkasz w Warszawie to powinieneś zagrać na chybił trafił myślę że duże miasta mają większe szanse na wygraną ja jak jestem w dużym mieście to tym bardziej gram na chybił trafił
hartge no było by fajnie wygrać 9/10 bez plusa a co dopiero z plusem
hartge a już coś większego wygrałeś
multi multi coś w tym jest i tu nie ma się co dziwic bo z największych miast idzie najwięcej zakładów
dzis o 22:00 nie wpadnie --1,9,17,20,34--
dzisiaj dobry dzien dla wuja trafione 5z8 zobaczymy wieczorne losowanie pasowalo by podtrzymac dobra passe
hartge ja tak samo
hartge nieraz złośliwi się śmieją że nie ma bardziej szczęśliwych kolektur ale z mojej praktyki gracza wiem że w niektórych kolekturach można więcej i częściej coś wygrać
hartge nieraz złośliwi się śmieją że nie ma bardziej szczęśliwych kolektur ale z mojej praktyki gracza wiem że w niektórych kolekturach można więcej i częściej coś wygrać
hartge jeszcze nieraz zależy to od godziny wysłania kuponu
multi multi dokładnie też to zauważyłem są takie kolektury że nie wygrasz nic a są takie że co chwila ktoś wygrywa
Na 22:00
14,33,49,55,69
8,21,26,27,77
14,33,49,55,69
8,21,26,27,77
Sanok-cracovia 2-1
1,75 /kurs/ X 200 zł /stawka/ X 0,88 /wspołczynnik-podatek/=308 wygrana
308 - 200 /wkład/= 108 na czysto
czyli,jak wczoraj tu radziłem komuś
1,75 /kurs/ X 200 zł /stawka/ X 0,88 /wspołczynnik-podatek/=308 wygrana
308 - 200 /wkład/= 108 na czysto
czyli,jak wczoraj tu radziłem komuś
W bukmacherce jest tysiąc razy większa szansa wygrania niz w to gówno
hartge ale jak na swoje liczby to bardzo ładnie wygrałeś 3/6 w lotto oraz 7/10 gratuluję i obyś miał więcej takich wygranych aż do głównej wygranej 10/10 z plusem
lila...
hartge ja jak grałem swoimi liczbami to nic nie mogłem wygrać jedynie raz 5/6 w multi multi
>>>profesor1980 -oczywiście, masz rację
wystarczy przeczytać
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
jakie marzyciele o wygranych popełniają błędy
wystarczy przeczytać
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
jakie marzyciele o wygranych popełniają błędy
hartge to prawda
hartge a ta ostatnia była ona w myśli lecz nie na kuponie a ona była plusem
hartge a ta ostatnia była ona w myśli lecz nie na kuponie a ona była plusem
No to kto dzis losuje o 22:00
multi multi choc myślę że chyba raczej lottomat może właśnie dac 9/10 bez lub z plusem bo samemu to ciężko wykreślic 9/10
jackwar...
Jak już pisałem rano byłem w kolekturze gdzie padła wygrana w jokera , To starsza kobitka wygrała która zawsze gra : Kolektura w Wawie na placu Trzech Krzyży . Więc nie traćmy wiary a kiedyś wygramy , choć by na starość a wnuki będą nas kochać acha jeszcze jedno kobitka przyszła z grupką starszych panów , pewnie zafundują sobie wycieczkę do ciepłych krajów
hartge dokładnie jestem takiego samego zdania
profesorze...dzisiaj losowanie poprowadzi pies pluto razem z Reksiem
a w multi jak bym grał to od poczatku tygodnia nic bym nie wygrał dobrze ze nie gram już w to
kathy lepszy lottomat
>>>torsan- super, gratulacje, oby tak dalej
MMKS Podhale 0 Tychy 1 -czyli X2 wchodzi
Torun 3 Zaglebie 3 /dogrywka/- czyli X2 wchodzi
MMKS Podhale 0 Tychy 1 -czyli X2 wchodzi
Torun 3 Zaglebie 3 /dogrywka/- czyli X2 wchodzi
dzis 0 22:00 wpada 8 lub 14
Jackwar.A po co ta starsza Pani przyszła do kolektury.
Przecież wysokie wygrane wypłacają w oddziale.
Przecież wysokie wygrane wypłacają w oddziale.
Kathy wiem że miałaś ale kiedy to było za czasów chyba 1,25 gdy padało mnóstwo wygranych bo i zakładów szlo więcej a ile 10/10 padało co losowanie praktycznie chyba
emerytka - przyszła bo nie wiedziała co ma zrobić , ja wtedy też byłem ale było tam tyle osób że nawet nie wchodziłem bo leciałem po pracy do domku .