Wpisy 703 297 – 703 396
19 stycznia 2012 19:03 → 19 stycznia 2012 19:38, 100 wpisów
dziadziuś zaczynasz przeginać pałekontroluj bajerepodstaw imie żonki
kathy > R_36 pisał cos o kawale na temat pingwinów, ale ten przypomina początek bajki dla dzieci
emeryt..już ci kiedyś napisałam coś na temat wstawiania mojego imienia w twoje beznadziejne kawały które piszesz tysięczny raz na czacie.
>>>kubex-jesteś tu chyba niedługo, jeśli do mnie było to "dziadziuś"
Kaśka dzwoni na komisariat i mówi:
- Panie władzo ukradli mi kierownicę, *** gazu i hamulec.
Minęło parę minut...
Kaśka znowu dzwoni i mówi:
- Fałszywy alarm usiadłam z tyłu.
*bez skojarzeń
- Panie władzo ukradli mi kierownicę, *** gazu i hamulec.
Minęło parę minut...
Kaśka znowu dzwoni i mówi:
- Fałszywy alarm usiadłam z tyłu.
*bez skojarzeń
pamietam taki kawal jak byłem młody
rany kiedy to było...
"szedł chłop droga wpadł do kanału i koniec kawału"
rany kiedy to było...
"szedł chłop droga wpadł do kanału i koniec kawału"
siemka wszystkim
jak pracowałem jeszcze...to nieraz mówiłem młodzieży "tylko mi tu dziadziusia nie wkurzać"
kathy..pieprzyć takie wykładyjak masz brązowy papier to posłucham a jak nie to ni chu chu
lila.....
kathy....
saltosky....
Witam wszystkich
>>>lila-pisałem już parę razy, że ty tu masz nick "lila", a nie "Lila"- i kawały nie dotyczą ciebie;
czy ja napiszę w dowcipie Lila, czy Ania, czy Hania jest mi to obojętne- profesor/mężczyzna/ to zrozumiał; z tego co piszesz- ty nieeeeeeeeee, ale to nie moja wina
-jeśli znowu wstałaś nie tą nogą z łóżka, też nie moja wina, że nie masz humoru
>>>proszę nie czytaj NIC pod moim nickiem, będzie lepiej, jak będziesz dokuczała innym, nie mnie- prezentując swoje mądrości
95 % moich kawałałów odpowiadają ludziom, tobie jednej nie, więc coś chyba o tobie świadczy
wiele szampanów w Polsce dostałem od kelnerów na wycieczkach za dowcipy
czy ja napiszę w dowcipie Lila, czy Ania, czy Hania jest mi to obojętne- profesor/mężczyzna/ to zrozumiał; z tego co piszesz- ty nieeeeeeeeee, ale to nie moja wina
-jeśli znowu wstałaś nie tą nogą z łóżka, też nie moja wina, że nie masz humoru
>>>proszę nie czytaj NIC pod moim nickiem, będzie lepiej, jak będziesz dokuczała innym, nie mnie- prezentując swoje mądrości
95 % moich kawałałów odpowiadają ludziom, tobie jednej nie, więc coś chyba o tobie świadczy
wiele szampanów w Polsce dostałem od kelnerów na wycieczkach za dowcipy
saltosky
Kutwa, chyba sie na mini lotto przerzuce, tylko szkoda ze malo losowan jest
EMERYT TO PISZ SOBIE KUŹWA MONIA ALBO JULCIA A NIE LILA BO TAKIE MAM IMIĘ I SOBIE NIE ŻYCZĘ , nigdy w kawałach nie widziałam takiego imienia a że,robisz to po złości to też wiem.
te twoje ciechocinki i ci kelnerzy,jak się tam tak bardzo tobie podobało to się tam przeprowadź
lilaemeryt proszę się nie kłócić
emeryt >> daj spokój odpuść sobie,bo zaraz bana wyłapiesz od Admina,zrozum człeku jedno dopóki nie będziesz miał przychylności tutejszej władzy to musisz to tolerować
emeryt
lila
profesor1980
lila
profesor1980
Lila przez MM to ja juz dostaje jebla, ze tak powiem, chyba se pogram w mini - przeznaczam 10 zl dziennie na multi, to co 2 dni bede mial 20 zl i 16 zakladow w mini
multi-multi
a teraz jestem gotowa na bana (zasłużonego?)
i nie będzie mi przykro z tego tytułu - obiecuję ...
i nie będzie mi przykro z tego tytułu - obiecuję ...
molq....ja nie gram w nic innego po za Multi bo MM mi się jakoś źle kojarzy
idę na wp.pl tam przynajmniej można ignora wstawić .. jak się wynalazek wynurzy
aaa i w razie bana proszę o uzasadnienie
aaa i w razie bana proszę o uzasadnienie
Ja multi jeszcze nic nie wygralem max 5/8 trafione, i raz 5/5 z czego nei wyslalem kuponu przez nawalnice ...
>>>lila -/z małej litery/-
jeśli twój nick będzie z dużej litery - NIGDY nie napiszę kawału z imieniem "Lila"
>>>dziewczyno !!!-zbyt jestem humornym, dowcipnym człowiekiem,
/za dziadkiem-stąd mój nick "emeryt", na cześć jego-po raz 1139 tłumaczę tu innym od razu/
abym robił coś po złości, jeżeli nie rozróżniasz sąsiadko liery "L" od "l", to też nie moja wina
-więc jeszcze raz PROSZĘ, NIE CZYTAJ NIC pod moim nickiem, będziesz zdrowsza i złość urodzie nie zaszkodzi
-naprawdę, daleko mi do złośliwości, przynajmniej nikt mnie dotąd nie posądził o to, a jesteśmy podobno w równym wieku
jeśli twój nick będzie z dużej litery - NIGDY nie napiszę kawału z imieniem "Lila"
>>>dziewczyno !!!-zbyt jestem humornym, dowcipnym człowiekiem,
/za dziadkiem-stąd mój nick "emeryt", na cześć jego-po raz 1139 tłumaczę tu innym od razu/
abym robił coś po złości, jeżeli nie rozróżniasz sąsiadko liery "L" od "l", to też nie moja wina
-więc jeszcze raz PROSZĘ, NIE CZYTAJ NIC pod moim nickiem, będziesz zdrowsza i złość urodzie nie zaszkodzi
-naprawdę, daleko mi do złośliwości, przynajmniej nikt mnie dotąd nie posądził o to, a jesteśmy podobno w równym wieku
Na mnie czas.Psinka się domaga.A tam mróz i śnieg.Brrrrrrrrrr.
emeryt >> nie wytłumaczysz tego ...
wiesz najgorzej jak swoją miarka mierzy
a odnośnie honoru proponuję doczytać, co to słowo oznacza ..
wiesz najgorzej jak swoją miarka mierzy
a odnośnie honoru proponuję doczytać, co to słowo oznacza ..
toja...