Wpisy 702 195 – 702 294
19 stycznia 2012 09:44 → 19 stycznia 2012 11:43, 100 wpisów
Witam
Na robale wszystkie rybki lecą.
ależ to prawda absolutna,dlatego
36
Na robale wszystkie rybki lecą.
ależ to prawda absolutna,dlatego
36
Deki .Masz rację.
Deki .Może śląski obiad?
Rolada,kluski i "modro"kapusta.
Rolada,kluski i "modro"kapusta.
spook...
daj jednak pewniaki
daj jednak pewniaki
Deki.Nawet dwa dania??Hoho.
robal,,,tez daj 1/1
spook...
duzo ludzie grają mm niz inne
duzo ludzie grają mm niz inne
emerytka
n.i.e - potrzeby no i
1. przecież, to nie ten portal
2. tylko żartowałem
3. patrzą dzieci, żony, kochanki, sąsiadki, matki
3. umiem oddzielić net od reala, a przynajmniej tak mi się wydaje
n.i.e - potrzeby no i
1. przecież, to nie ten portal
2. tylko żartowałem
3. patrzą dzieci, żony, kochanki, sąsiadki, matki
3. umiem oddzielić net od reala, a przynajmniej tak mi się wydaje
Idę z pieskim i po drodze do żółtej budy.
Krzysio > 54 na 14:00
71 na 22:15
Wejdzie 54 albo 71 albo wszystkie
71 na 22:15
Wejdzie 54 albo 71 albo wszystkie
Robal.Ja też sobie żarty stroję.
robal.. no dobra wybiore 19
spook...wybiore 54 ok
ja podam 14 i 78 , a to 4 na razie na wieczór nie śpiesz się
spook...wybiore 54 ok
ja podam 14 i 78 , a to 4 na razie na wieczór nie śpiesz się
Robal.Nie mielony.Chyba po polsku zraz zawijany.
Spook.Modro kapusta.to czerwona kapusta.
ja lubię bigos z kiszonej z prawdzi.wkami boczkiem wędzonym i skwarkami i z odrobina rozgotowanego grochu
Spook.Pychota.
Piesek już piszczy.Idę.
spook...kobita innaczej wie o co chodzi, modro kapusta to jest który człowiek nazwano ofermo
Krzysio >kobita mówi prawdę patrz
http://rarytasek.blox.pl/2007/09/Modoro-kapusta-rolada-i-kluski-slaskie-czyli.html
http://rarytasek.blox.pl/2007/09/Modoro-kapusta-rolada-i-kluski-slaskie-czyli.html
spook..widziałem www
tradycyjny niedzielny ślonski łobiod hmmm
a te kluski - to takie "parowańce" ? rety rety
znikam
a te kluski - to takie "parowańce" ? rety rety
znikam
spook...to dobre pyszne , wiele ludzie przychodzi do restauracji
----
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg/800px-Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg
-----
----
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg/800px-Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg
-----
wszyscy wiedzą, że się nie da, ale czasem się znajdzie jakiś naiwny głupi głupek i
tak powstają wynalazki
deki
tak powstają wynalazki
deki
jak myślicie jak bardzo są w stanie sterować kulkami ? i ile losowań przeprowadzają nim wypadną kulki które oni chcą. Skąd mamy wiedzieć że na żywo są losowania - nie ma już żadnej komisji która i tak nic poza siedzeniem nie robiła. Napiszmy jakąś petycje aby totalizator udowadniał że losowania są na żywo - ale nie wstawiając jakiś zegarek i ludka. Np. Telefon do ludzi z tego czatu którzy powiedzą która jest godzina - ale to też idzie obejść.
Jak byście udowodnili że losowania są na żywo ?
Jak byście udowodnili że losowania są na żywo ?
k..wa zaczyna mnie todziady leśne totalizatory w....iac.Stale mam oboki -to nie przypadek to wasza wajchlowanka dziady nienażarte-precz łapy od wajchlunków.
oirasokol > trzeba fizycznie być na takim losowaniu ; innego sposobu nie ma w erze fotomontaży
http://www.youtube.com/watch?v=91vyLlKRrrQ&feature=player_embedded
pani sara ...dzien dobry
na prawde z tobą nie bede gadał i uciekam tam
na prawde z tobą nie bede gadał i uciekam tam
to jest tylko gra jeden wygra a drugi nie na tym rzecz polega bo TS by zbankrutował
TS wawa okrada swoje i juz ma milionera , a my jak bydło
sara ...huura ty tez to nie gada
No dobra ale samowolka straszna jest totalizatora - ma monopol i myśli że mu wszystko wolno.
sara.... juz zostałem zboczuchu i juz nie potrzebuje cię
spook >> tylko kto na takie losowanie nas wpuści, toć losowanie kulek jest owiane tajemnicą niczym "enigma"
eee nie chce mi się tego tematu rozwijać ..
poniektórzy nie dopuszczają przekrętu ze strony TS argumentując tym,że TS nie ma takiej potrzeby,bo i tak na swoje wychodzi (czyżby?)
Jednak patrząc na to co dzieje się w okół nas,zwłaszcza tam gdzie duża kasa ... wnioski najlepiej wysunąć samemu
eee nie chce mi się tego tematu rozwijać ..
poniektórzy nie dopuszczają przekrętu ze strony TS argumentując tym,że TS nie ma takiej potrzeby,bo i tak na swoje wychodzi (czyżby?)
Jednak patrząc na to co dzieje się w okół nas,zwłaszcza tam gdzie duża kasa ... wnioski najlepiej wysunąć samemu
spook
Jednak nawet obecność "fizyczna", bez spełnienia pewnych dodatkowych warunków przecież niczego nie gwarantuje
Zaprawdę - prawdopodobieństwa - wystarczają żeby był "płacz i zgrzytanie zębami"
A przecież są osoby, które roztrzaskują - i w keno /nawet/ i prawie w co tylko chcą ... Takie 10/10 , czy trójki x 80
p Pikuś cudowne umiejętności ..
Jednak nawet obecność "fizyczna", bez spełnienia pewnych dodatkowych warunków przecież niczego nie gwarantuje
Zaprawdę - prawdopodobieństwa - wystarczają żeby był "płacz i zgrzytanie zębami"
A przecież są osoby, które roztrzaskują - i w keno /nawet/ i prawie w co tylko chcą ... Takie 10/10 , czy trójki x 80
p Pikuś cudowne umiejętności ..
capy czyli świstaki tam siedzą i zawijaja złoteńkapod dywan a głuptasy grają dalej-oskarże ich od uzaleznieniaod tej ich pioruńskiej machiny
No systemem można zwiększyć prawdopodobieństwo ale do 5% tylko. I tylko systemami skróconymi opłaca się grać bo nawet trafić te 6 liczb w 18 jest jak 1 do 453 - także sporo
spook >> może warto zastanowić się dlaczego - losowania są owiane tajemnicą skoro bronią TS jest prawdopodobieństwo,a teraz to juz naprawdę
702272. oirasokol
...I tylko systemami skróconymi opłaca się grać...
to dyskusyjne - zależy, ile masz środków na grę i co, ile uda się Ci trafić
...I tylko systemami skróconymi opłaca się grać...
to dyskusyjne - zależy, ile masz środków na grę i co, ile uda się Ci trafić
No jeżeli Cię na system pełen 12 za 2772zł co losowanie i dawać haraczu tyle za dość marne szanse to ja wole jednak grać systemem skróconym na 12 liczb który ma 6 zakładów i 18zł kosztuje mnie a gwarantuje mi 4-rkę co najmniej jeżeli w te 12 wpadnie mi 6. Także jeżeli srasz kasą lub masz dobrą drukarkę a może jesteś politykiem to ja Ciebie pozdrawiam i życzę powodzenia
A i jeszcze nawet jak trafisz w system 12 - trójkę to masz 84 trójki. Czyli zapłaciłeś 2772- wygrałeś 2016 = 756 zonka w plecy
oirasokol
facet no weź Ty się ogarnij
KTO z m.a.r.z.ą.c.y.c.h o głównej wygranej w lotto gra pełnym systemem na 12 ?? Nawet jak kogoś stać - r.a.c.z.e.j tak nie gra
W spółdzielni - kilka osób - przy cenie dwa zety -przy jakiejś tam mocniejszej kumulacji na tak desperacki krok się nie zdecydowaliśmy
marzących i raczej - mocny akcent
facet no weź Ty się ogarnij
KTO z m.a.r.z.ą.c.y.c.h o głównej wygranej w lotto gra pełnym systemem na 12 ?? Nawet jak kogoś stać - r.a.c.z.e.j tak nie gra
W spółdzielni - kilka osób - przy cenie dwa zety -przy jakiejś tam mocniejszej kumulacji na tak desperacki krok się nie zdecydowaliśmy
marzących i raczej - mocny akcent
Pracowałem jakiś czas w spożywczaku z lottomatem i wyobraź sobie że grał u mnie koleś. Zagrał tak 3 razy i stwierdził że wielkie oszustwo. Zdradzę kim był - Miał firmę robiącą baseny - ale już mu się zmarło z tego co wiem. Także są jednostki na tyle szalone i kasiaste żeby tak zaszaleć - No miałem tylko jeden taki przypadek. Tak to systemy grał na mini lotto na 9 i 10 zazwyczaj
oirasokol
Ok, ale - ja wiem, do ilu skreśleń pełny przy ewentualnej 3/6 jest opłacalny
a 12x prawie 3 tysia, to 36 tysia - to - bądźmy poważni
Ok, ale - ja wiem, do ilu skreśleń pełny przy ewentualnej 3/6 jest opłacalny
a 12x prawie 3 tysia, to 36 tysia - to - bądźmy poważni
dlatego ja gram skróconymi
Moje najlepsze debeściaki to
Pick 6 lottos like lotto 6/49 require you to play 6 tickets:
Ticket 1 = A B C I K L = __ __ __ __ __ __
Ticket 2 = A C E F I J = __ __ __ __ __ __
Ticket 3 = A D G H J K = __ __ __ __ __ __
Ticket 4 = B D F G H I = __ __ __ __ __ __
Ticket 5 = B E F J K L = __ __ __ __ __ __
Ticket 6 = C D E G H L = __ __ __ __ __ __
Pick 5 lottos like powerball require you to play 9 tickets:
Ticket 1 = A B D I L = __ __ __ __ __
Ticket 2 = A B F H J = __ __ __ __ __
Ticket 3 = A C E F K = __ __ __ __ __
Ticket 4 = A D E G H = __ __ __ __ __
Ticket 5 = B C E G I = __ __ __ __ __
Ticket 6 = B D G J K = __ __ __ __ __
Ticket 7 = C D F I J = __ __ __ __ __
Ticket 8 = C H I K L = __ __ __ __ __
Ticket 9 = E F G J L = __ __ __ __ __
Pod Literki od A do L podstawić liczby
A najważniejsze w nich to żeby przetrwać 2 pierwsze wylosowane liczby jak Ci wejdą to później prawdopodobieństwo rośnie bardzo okrutnie do góry
Moje najlepsze debeściaki to
Pick 6 lottos like lotto 6/49 require you to play 6 tickets:
Ticket 1 = A B C I K L = __ __ __ __ __ __
Ticket 2 = A C E F I J = __ __ __ __ __ __
Ticket 3 = A D G H J K = __ __ __ __ __ __
Ticket 4 = B D F G H I = __ __ __ __ __ __
Ticket 5 = B E F J K L = __ __ __ __ __ __
Ticket 6 = C D E G H L = __ __ __ __ __ __
Pick 5 lottos like powerball require you to play 9 tickets:
Ticket 1 = A B D I L = __ __ __ __ __
Ticket 2 = A B F H J = __ __ __ __ __
Ticket 3 = A C E F K = __ __ __ __ __
Ticket 4 = A D E G H = __ __ __ __ __
Ticket 5 = B C E G I = __ __ __ __ __
Ticket 6 = B D G J K = __ __ __ __ __
Ticket 7 = C D F I J = __ __ __ __ __
Ticket 8 = C H I K L = __ __ __ __ __
Ticket 9 = E F G J L = __ __ __ __ __
Pod Literki od A do L podstawić liczby
A najważniejsze w nich to żeby przetrwać 2 pierwsze wylosowane liczby jak Ci wejdą to później prawdopodobieństwo rośnie bardzo okrutnie do góry
no w ten pierwszy raz miałem 4-rkę ale płacili ze 140 złoty
a w ten drugi raz 4-rkę i 440 zonka a tak to nawet grając na 12 liczb ciężko trafić te 5 albo 6
a w ten drugi raz 4-rkę i 440 zonka a tak to nawet grając na 12 liczb ciężko trafić te 5 albo 6
jak był lotto za 2 zł to grałem czasem systemem na 18 liczb na 42 zakłady systemem Gail Howard's
oirasokol
w tych 12 trafić - zę ciężko - dokładnie
wypisz sobie nawet trzydzieści - czterdzieści ...
z założeniem, że to t.y.l.k.o test i nawet gdybyś s.r.a.ł kasiorą itd itd - i zobacz
w tych 12 trafić - zę ciężko - dokładnie
wypisz sobie nawet trzydzieści - czterdzieści ...
z założeniem, że to t.y.l.k.o test i nawet gdybyś s.r.a.ł kasiorą itd itd - i zobacz
Spacer z pieskiem zaliczony i żółta buda również.
Z ch /tr.mini-01,18,19,38,40
03,15,16,29,40
lotto 05,07,08,22,36,45
Z ch /tr.mini-01,18,19,38,40
03,15,16,29,40
lotto 05,07,08,22,36,45
Kathy
z nieśmiałością
misz-masz ?
emerytka
- serio ? pierwszy zakład - takie liczby ?
z nieśmiałością
misz-masz ?
emerytka
- serio ? pierwszy zakład - takie liczby ?
czy trójki x 80
poniektórzy powinni dostać rolę w filmie
pod tytułem "Bez przebaczenia" jako postać tytułowa ..
i się tak zastanawiam jakim prawem oczekujemy uczciwości
od innych skoro samych nas na to nie stać,toć nawet tutejsza władza czasem pogrywa w kulki,a co dopiero dziwić się przeciętniakom
o TS nie wspomnę
poniektórzy powinni dostać rolę w filmie
pod tytułem "Bez przebaczenia" jako postać tytułowa ..
i się tak zastanawiam jakim prawem oczekujemy uczciwości
od innych skoro samych nas na to nie stać,toć nawet tutejsza władza czasem pogrywa w kulki,a co dopiero dziwić się przeciętniakom
o TS nie wspomnę
Robal.No,takie liczby.Nie dobre??
Co tam kiedyś napisałem sobie w pascalu program do losowania 2 zestawów po 6 liczb i zapuściłem pętelkę i tak najmniej po 100 Tyś losowań udawało się wylosować te same szóstki także matematyka nie daje dużo szans
Obliczyłem ostatnio że w sumie to płacimy za szanse wygranej tak na prawdę i 16 zakładów lotto daje taką samą szansę jak jeden zakład mini lotto na to że wygram główną wygraną więc lotto to jest studnia bez dna a mini to jeszcze w tym życiu można wygrać
Obliczyłem ostatnio że w sumie to płacimy za szanse wygranej tak na prawdę i 16 zakładów lotto daje taką samą szansę jak jeden zakład mini lotto na to że wygram główną wygraną więc lotto to jest studnia bez dna a mini to jeszcze w tym życiu można wygrać
emerytka 46 witaj nawet nie wiesz jak sie ciesze jak zobaczylem w twoim zakladzku mini na trafił liczbę 1
Korn.A też ją obstawiasz? To powodzenia.