Wpisy 702 175 – 702 274
19 stycznia 2012 09:29 → 19 stycznia 2012 10:52, 100 wpisów
R_36
50% na TAK > ale będzie odwrotność
50% na NIE > ale będzie pdwrotność
50% na TAK > ale będzie odwrotność
50% na NIE > ale będzie pdwrotność
Z tego wniosek bez robali ni chu chu.
spook
Ale chcieć, żebyś powiedział "które" - to już by była bezczelność ?
To chociaż zdefiniuj znaczenie słowa - odwrotność - lustrzane odbicie, czy logiczne myślenie - dodawanie i odejmowanie, czy wreszcie, może - te na "nie" będą na "tak" i odwrotnie ?
Ale chcieć, żebyś powiedział "które" - to już by była bezczelność ?
To chociaż zdefiniuj znaczenie słowa - odwrotność - lustrzane odbicie, czy logiczne myślenie - dodawanie i odejmowanie, czy wreszcie, może - te na "nie" będą na "tak" i odwrotnie ?
odwrotność:
będą > nie będą
nie będą > będą
R_36 a czemu kobiety tylko na tych atrakcyjnych a nie tych w potrzebie kierują chęci?
będą > nie będą
nie będą > będą
R_36 a czemu kobiety tylko na tych atrakcyjnych a nie tych w potrzebie kierują chęci?
Mini-03,06,20,27,39,41. Może akurat.
17-01-1998
duży lotek 463532x 3/6 płatne 3 złote
29758x 4/6 po 20 złotych
605 5/6 po 898 złotych
2x 6/6 płatne 543296 złotych...
...czterysta sześćdziesiąt tysięcy trójek...
szóstki właśnie takie - takie tysiące do jakichś dwóch baniek...
i komu TO przeszkadzało ?
duży lotek 463532x 3/6 płatne 3 złote
29758x 4/6 po 20 złotych
605 5/6 po 898 złotych
2x 6/6 płatne 543296 złotych...
...czterysta sześćdziesiąt tysięcy trójek...
szóstki właśnie takie - takie tysiące do jakichś dwóch baniek...
i komu TO przeszkadzało ?
Spook.Na tych w potrzebie chyba też.Kobiety są opiekuńcze.
Robal.nie.Jesteś w potrzebie??
Atrakcyjni nie potrzebują tak bardzo opieki.Sami się przebiją.
Spook.Nie wiem,nie wiem.Nie znam osobiście.
Może być,jak tak twierdzisz.
Może być,jak tak twierdzisz.
Witam
Na robale wszystkie rybki lecą.
ależ to prawda absolutna,dlatego
36
Na robale wszystkie rybki lecą.
ależ to prawda absolutna,dlatego
36
Deki .Masz rację.
Deki .Może śląski obiad?
Rolada,kluski i "modro"kapusta.
Rolada,kluski i "modro"kapusta.
spook...
daj jednak pewniaki
daj jednak pewniaki
Deki.Nawet dwa dania??Hoho.
robal,,,tez daj 1/1
spook...
duzo ludzie grają mm niz inne
duzo ludzie grają mm niz inne
emerytka
n.i.e - potrzeby no i
1. przecież, to nie ten portal
2. tylko żartowałem
3. patrzą dzieci, żony, kochanki, sąsiadki, matki
3. umiem oddzielić net od reala, a przynajmniej tak mi się wydaje
n.i.e - potrzeby no i
1. przecież, to nie ten portal
2. tylko żartowałem
3. patrzą dzieci, żony, kochanki, sąsiadki, matki
3. umiem oddzielić net od reala, a przynajmniej tak mi się wydaje
Idę z pieskim i po drodze do żółtej budy.
Krzysio > 54 na 14:00
71 na 22:15
Wejdzie 54 albo 71 albo wszystkie
71 na 22:15
Wejdzie 54 albo 71 albo wszystkie
Robal.Ja też sobie żarty stroję.
robal.. no dobra wybiore 19
spook...wybiore 54 ok
ja podam 14 i 78 , a to 4 na razie na wieczór nie śpiesz się
spook...wybiore 54 ok
ja podam 14 i 78 , a to 4 na razie na wieczór nie śpiesz się
Robal.Nie mielony.Chyba po polsku zraz zawijany.
Spook.Modro kapusta.to czerwona kapusta.
ja lubię bigos z kiszonej z prawdzi.wkami boczkiem wędzonym i skwarkami i z odrobina rozgotowanego grochu
Spook.Pychota.
Piesek już piszczy.Idę.
spook...kobita innaczej wie o co chodzi, modro kapusta to jest który człowiek nazwano ofermo
Krzysio >kobita mówi prawdę patrz
http://rarytasek.blox.pl/2007/09/Modoro-kapusta-rolada-i-kluski-slaskie-czyli.html
http://rarytasek.blox.pl/2007/09/Modoro-kapusta-rolada-i-kluski-slaskie-czyli.html
spook..widziałem www
tradycyjny niedzielny ślonski łobiod hmmm
a te kluski - to takie "parowańce" ? rety rety
znikam
a te kluski - to takie "parowańce" ? rety rety
znikam
spook...to dobre pyszne , wiele ludzie przychodzi do restauracji
----
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg/800px-Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg
-----
----
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/6/60/Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg/800px-Rolada_z_ziemniakami_w_sosie.jpg
-----
wszyscy wiedzą, że się nie da, ale czasem się znajdzie jakiś naiwny głupi głupek i
tak powstają wynalazki
deki
tak powstają wynalazki
deki
jak myślicie jak bardzo są w stanie sterować kulkami ? i ile losowań przeprowadzają nim wypadną kulki które oni chcą. Skąd mamy wiedzieć że na żywo są losowania - nie ma już żadnej komisji która i tak nic poza siedzeniem nie robiła. Napiszmy jakąś petycje aby totalizator udowadniał że losowania są na żywo - ale nie wstawiając jakiś zegarek i ludka. Np. Telefon do ludzi z tego czatu którzy powiedzą która jest godzina - ale to też idzie obejść.
Jak byście udowodnili że losowania są na żywo ?
Jak byście udowodnili że losowania są na żywo ?
k..wa zaczyna mnie todziady leśne totalizatory w....iac.Stale mam oboki -to nie przypadek to wasza wajchlowanka dziady nienażarte-precz łapy od wajchlunków.
oirasokol > trzeba fizycznie być na takim losowaniu ; innego sposobu nie ma w erze fotomontaży
http://www.youtube.com/watch?v=91vyLlKRrrQ&feature=player_embedded
pani sara ...dzien dobry
na prawde z tobą nie bede gadał i uciekam tam
na prawde z tobą nie bede gadał i uciekam tam
to jest tylko gra jeden wygra a drugi nie na tym rzecz polega bo TS by zbankrutował
TS wawa okrada swoje i juz ma milionera , a my jak bydło
sara ...huura ty tez to nie gada
No dobra ale samowolka straszna jest totalizatora - ma monopol i myśli że mu wszystko wolno.
sara.... juz zostałem zboczuchu i juz nie potrzebuje cię
spook >> tylko kto na takie losowanie nas wpuści, toć losowanie kulek jest owiane tajemnicą niczym "enigma"
eee nie chce mi się tego tematu rozwijać ..
poniektórzy nie dopuszczają przekrętu ze strony TS argumentując tym,że TS nie ma takiej potrzeby,bo i tak na swoje wychodzi (czyżby?)
Jednak patrząc na to co dzieje się w okół nas,zwłaszcza tam gdzie duża kasa ... wnioski najlepiej wysunąć samemu
eee nie chce mi się tego tematu rozwijać ..
poniektórzy nie dopuszczają przekrętu ze strony TS argumentując tym,że TS nie ma takiej potrzeby,bo i tak na swoje wychodzi (czyżby?)
Jednak patrząc na to co dzieje się w okół nas,zwłaszcza tam gdzie duża kasa ... wnioski najlepiej wysunąć samemu
spook
Jednak nawet obecność "fizyczna", bez spełnienia pewnych dodatkowych warunków przecież niczego nie gwarantuje
Zaprawdę - prawdopodobieństwa - wystarczają żeby był "płacz i zgrzytanie zębami"
A przecież są osoby, które roztrzaskują - i w keno /nawet/ i prawie w co tylko chcą ... Takie 10/10 , czy trójki x 80
p Pikuś cudowne umiejętności ..
Jednak nawet obecność "fizyczna", bez spełnienia pewnych dodatkowych warunków przecież niczego nie gwarantuje
Zaprawdę - prawdopodobieństwa - wystarczają żeby był "płacz i zgrzytanie zębami"
A przecież są osoby, które roztrzaskują - i w keno /nawet/ i prawie w co tylko chcą ... Takie 10/10 , czy trójki x 80
p Pikuś cudowne umiejętności ..
capy czyli świstaki tam siedzą i zawijaja złoteńkapod dywan a głuptasy grają dalej-oskarże ich od uzaleznieniaod tej ich pioruńskiej machiny
No systemem można zwiększyć prawdopodobieństwo ale do 5% tylko. I tylko systemami skróconymi opłaca się grać bo nawet trafić te 6 liczb w 18 jest jak 1 do 453 - także sporo
spook >> może warto zastanowić się dlaczego - losowania są owiane tajemnicą skoro bronią TS jest prawdopodobieństwo,a teraz to juz naprawdę