Wpisy 700 875 – 700 974
18 stycznia 2012 17:14 → 18 stycznia 2012 18:23, 100 wpisów
andro...jakieś złe duchy robiły łubu dubu i posłały na mnie jakieś grypsko paskudne
spook mysle ze dograja do konca rundy i spadną
szkoda DERBY Łodzi najlepsze w Polsce
szkoda DERBY Łodzi najlepsze w Polsce
Kathy.Witaj.
Robal.Dziękuję za tyle dobrego.
Gała > prawdopodobnie dziś nie wygrają ; mam przeczucie że dobrze przewidziałem wynik
spook
to Twoja to taki piękny wiek ?
no to moja już wszystko /prawi / rozumi
to Twoja to taki piękny wiek ?
no to moja już wszystko /prawi / rozumi
Kosmaty.Kto śmiał Cię wyrolować? TS?
Robal.A co Ty dzisiaj taki nieśmiały jesteś?Do odważnych świat należy.
spook >> zawsze myślała,ze psiego ogona, tramwaju
ale,ze wyciągu narciarskiego ?
ale,ze wyciągu narciarskiego ?
Kosmaty.Dziękuję.
Bo wiesz TS wszystkich roluje.
Bo wiesz TS wszystkich roluje.
M77 > mam niedaleko park a w nim wyciąg na górce i mi się zawsze kojarzy czepianie z tym
kathy > wybacz żabcia; ja już nie wiem które siuksy a które do rany przyłożyć można
spook >> to prawda,smutna zresztą niektóre wyjątkowo są u.c.z.e.p.l.i.w.e i z tego co czytam masz wyjątkowy talent do spotykania właśnie takich ...
Tu masz gotowe 03,23,34,36,52
joker 34/10,31,41,49
joker 34/10,31,41,49
komputerek > czy możysz obliczyć - trafić 10/10 w multi to podobny problem jak 4/6 w lotto?
a multi multi jest jak z dobrym serialem przegapisz dwa odcinki i dupa zbita nic z tego nie wiesz
Kathy.Fajne.
17,22,30
a dla orłów 7,13,15,17
natasza
w żadnej grze nie ma pewniaków
obstawianie liczb to tak samo jak typowanie wyników w bukmacherce, ale tam można przyjąć pewne ZASADY GRY i wygrywa się, bo tam nie potrzeba szczęścia, wystarczy przyjąć pewne zasady i grać SYSTEMEM
jakie błędy gracz popełnia wystarczy przeczytać o błędach i zasadach gry w
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
i nie ma NIC MĄDRZEJSZEGO
natomiast żaden system nie pomoże w grach takich jak MM czy LOTTO, gdzie niektórzy za kasę oferują "oszustwo" podaając jakies PRYMITYWNE SYSTEMY
jaki to system ZAPEWNIAJĄCY "conajmniej" jedna TRÓJKĘ, jak wydaje się na 166 zakładów ILE KASY ???????????????
pewniaki tu podawane i wystepujące to MRZONKI i liczenie na SZCZĘŚCIE
obstawianie liczb to tak samo jak typowanie wyników w bukmacherce, ale tam można przyjąć pewne ZASADY GRY i wygrywa się, bo tam nie potrzeba szczęścia, wystarczy przyjąć pewne zasady i grać SYSTEMEM
jakie błędy gracz popełnia wystarczy przeczytać o błędach i zasadach gry w
http://www.bogaty-typy.entro.pl/
i nie ma NIC MĄDRZEJSZEGO
natomiast żaden system nie pomoże w grach takich jak MM czy LOTTO, gdzie niektórzy za kasę oferują "oszustwo" podaając jakies PRYMITYWNE SYSTEMY
jaki to system ZAPEWNIAJĄCY "conajmniej" jedna TRÓJKĘ, jak wydaje się na 166 zakładów ILE KASY ???????????????
pewniaki tu podawane i wystepujące to MRZONKI i liczenie na SZCZĘŚCIE
pewniaki są tylko u buka
ale powiedzcie sami-nie w ogóle sensu porównywać TS do bukmachera-u buka idzie wygrać więcej i częściej
torsan
wojtas każdy lubi co innego ,jeden lubi rybki a drugi -jak mu śmierdzą skarpety
wczoraj na 8 spotkań 7 wlazło