Wpisy 699 673 – 699 772
17 stycznia 2012 20:49 → 17 stycznia 2012 21:21, 100 wpisów
hipcioo...jutro troche padać jak wiecej śnieg , najpierw lepic i potem schowaj w zamrazarce bałwany
:dzisiaj wysyp pewniaków na wieczór:podaję:3,4,26,27,9,46,47,51,53,64,78,gwarancji brak:
lili , mylisz się , w rządzie nie jest tak źle . Cztery lata laby i kasy
Masoni i iluminaci rozdają karty:serwują mleko z antybiotykami bez witamin i na hormonach,sztuczne pomidory smak trawy i odbierają śnieg i psują pogodę wycinajac lasy deszczowe:
jackwar....a dlaczego mu się śmieje? Stało się coś o czym nie wiem?profesorowi zawsze się śmiała o ile pamiętam
Kury zamiast biegać po podwórku trzymają w klatkach jak więżniów:
Witam lottomaniaków,
Dzisiaj mam nadzieję na coś grubszego w mini lotto bo w multi albo w lotto to szanse zerowe a cena bardzo duża.
Wydaje się że jedyna szansa w mini lotku.
Przeanalizujcie stawkę,prawdopodobieństwo oraz wysokość wygranych.
Mi się wydaje że to jedyna opcja.
Pozdrawiam
Dzisiaj mam nadzieję na coś grubszego w mini lotto bo w multi albo w lotto to szanse zerowe a cena bardzo duża.
Wydaje się że jedyna szansa w mini lotku.
Przeanalizujcie stawkę,prawdopodobieństwo oraz wysokość wygranych.
Mi się wydaje że to jedyna opcja.
Pozdrawiam
Tak jest wielka kumbulacja w lotto,ciekawe dla kogo zbierają te pieniązki:
jackwar.. pisałem, że była awaria i dzisiaj żadne wpisy się nie uchowały oddane w temacie o wygranej Jokera. Musisz niestety napisać ponownie jeśli chcesz :/
nie będzie żadnych 15 melons bo liluchna dzisiaj zgarnia kumululkę i jedzie z powrotem tam gdzie była
ok, Pasko zrobie to jak się upewnie co do drugiego punktu lotto na placu trzech krzyży , bo w tym jednym nic nie wiedzieli że to u nich a drugi jest tam na poczcie
jackwar: ale napisz coś więcej, bo niestety ja nie wiem co tam próbowałeś wpisać dzisiaj w temacie
ania..wiitam
a ja w sobote mam kolęde
musze zgarnąć bonusa aby było na tace
i przypominam
W dalszym ciągu można składać podpisy protestu w sprawie nieprzyznania Radiu Maryja i Telewizji Trwam częstotliwości na multipleksie.
musze zgarnąć bonusa aby było na tace
i przypominam
W dalszym ciągu można składać podpisy protestu w sprawie nieprzyznania Radiu Maryja i Telewizji Trwam częstotliwości na multipleksie.
Pasko , chodziło mi o to że tam w sumie jest jeden punkt na placu Trzech Krzyży gdzie podobno padła wygrana , tam nic nie wiedzieli a jestem tam prawie codziennie . drugi jest na poczcie w okienku ale tam to mało kto gra bo panie mało kumate .
wczoraj na stacji lotos pani dała kuponik ,zarejestrowałam i wygrałam ,wybrałam koszulkę,mam nadzieje ze przyślą porządna i szybko
xelom , ja już podpisałem się na liście
W sumie powiem że podobają mi się ich wiadomości , podobny klimat jak był w Wolnej europie .
W sumie powiem że podobają mi się ich wiadomości , podobny klimat jak był w Wolnej europie .
Kumulacje działają na wyobraźnię ale prawdopodobieństwo nie do przejścia.Jest ktoś kto trafił piątkę w lotto albo dziewiątkę w multi na czacie? Ja gram już długie lata i największa wygrana to 8/9 w multi i 4/5 w mini.
ania , wal do NRD tam zrobisz interes , podobno są w cenie , zwłaszcza dachowce a najlepiej z miasta Łodzi
ania >>>nie pomogę bo sam mam w domu trzech dwóch dahowców i persa rozbójnika
Przypominam jedną z myśli ojca pio:świat mógłby istnieć bez słońca ale nie moze istnieć bez mszy świętej:tak więc trzeba chodzić do kościoła pomimo tego ze ksiądz czesto mówi nudne kazanie:
broda....miałam dwie 5 w duzym lotku....i odbierałam w oddziale w Wwie. Przyjemne to było, nie powiem............
W dziale TYPOWANIA już 7 razy podał ktoś 9/10 w historii typowań na naszej stronie.. wciąż oczekujemy 10/10 !