Wpisy 698 535 – 698 634
16 stycznia 2012 18:37 → 16 stycznia 2012 20:46, 100 wpisów
Drogi Adminie nie ma najdłużej oczekiwanej liczy? Czyżby taka nie istniała ?
a i przy 3/4 tylko kreseczka?
a i przy 3/4 tylko kreseczka?
majwoj23 >> to może warto zacząć ja progresja lecieć hehe
HARTGE >> witaj
HARTGE >> witaj
madzia77 ludzie jacy by nie byli -to dobrzy ludzie ,są tylko nierumiani przez innych
majwoj23 >> lepiej nie ruszać takich tematów TUTAJ toć to portal o określonej tematyce i jak dla mnie niech tak zostanie
majwoj w dzisiejszych czasach nikt nie rozumie drugiego jest wyścig
mam nadzieje ze T.S.jutro nie wykręci znowu kota ogonem HARTGE -dokładnie liczy się tylko
olać zawiść,zazdrość, nie dopuszczać do siebie takich uczcić niech inni się dławią ..
polecam film "milioner" w roli glownej janusz gajos opis tu http://www.filmweb.pl/film/Milioner-1977-7735 ale dobrze ogladnac
HARTGE
u mnie śnieg cały czas pada /wow prawdziwa zima/ i jest na minusie ..
HARTGE,majwoj23 >> ale optymizm od Was bije
spokojnie,o 22:15 wszystko zdarzyć się może
spokojnie,o 22:15 wszystko zdarzyć się może
HARTGE >> ee tam po co zastanawiać się nad czymś,czego i tak nikt z nas nie zmieni ?
hej masz racje wszystko sie moze zdarzyc
przed losowaniem kazdy mysli ze sie uda wygrac i bedzie i w trakcie losowania sie zastanawia czy akurat to co trzeba wyslal i okazuje sie ze wszystko obok i czlowiek sie na TS i zostaje sie i sie pocieszyc ze jutro na 14 bedzie lepiej
przed losowaniem kazdy mysli ze sie uda wygrac i bedzie i w trakcie losowania sie zastanawia czy akurat to co trzeba wyslal i okazuje sie ze wszystko obok i czlowiek sie na TS i zostaje sie i sie pocieszyc ze jutro na 14 bedzie lepiej
------
Lotto- test. 5, 8, 9, 17, 23, 32, 35, 38, 1, 13, 18, 29, 39, 44, 48, 25, 4, 43.. .
---------------------------------------------------------
Lotto- test. 5, 8, 9, 17, 23, 32, 35, 38, 1, 13, 18, 29, 39, 44, 48, 25, 4, 43.. .
---------------------------------------------------------
http://www.youtube.com/watch?v=pM1lY-TMtqg&feature=related
coś na rozruch
co typujesz ..?
Kosmaty.. . Witaj.. .
-----------------------------------------------------
Kosmaty, lepiej z nich nie korzystaj, bo nie wiem, jaka to wersja, czy na Tak a może na Nie.. .
Kosmaty.. . Jutro podam drugi test.. .
-----------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------
Kosmaty, zapisz te liczby na kupon, zrób 3 zakłady, a rano opisz swój sen.. .
znalezione w necie:
Przyjdzie nam jak to "oni" mówią - zaciskać pasa.
Niektórym ludziom zbrakło dziurek w tym pasie, a inni nawet nie mają co zaciskać, ponieważ nie mają nawet paska. Więc co mają zaciskać? Sznur na szyi! pytam?
Przyjdzie nam jak to "oni" mówią - zaciskać pasa.
Niektórym ludziom zbrakło dziurek w tym pasie, a inni nawet nie mają co zaciskać, ponieważ nie mają nawet paska. Więc co mają zaciskać? Sznur na szyi! pytam?
Cd.. . Kupon przed zaśnięciem połóż pod poduszkę.. .
-------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------