Wpisy 698 101 – 698 200
15 stycznia 2012 22:30 → 15 stycznia 2012 23:44, 100 wpisów
wydrapałam 10zł w zdrapmana dodam dzisiejsze wygrane i można
puszczać się jutro za free
puszczać się jutro za free
choć ja też już parę dni mi chodziła po głowie liczba 1 ale nie żałuję bo jutro obieram 38 złotych
paskoo..juz dawno dwa dni temu podał tylko 1 pewniaki
toja to życzę kolorowych snów a jutro wysokich wygranych dobranoc
bella ...przegrane , nie grałem w realu
bella...dobranoc
bella34 kolorowych snów dobranoc
i ja także uciekam dobranoc wszystkim
dobra znikam i ide tam po faja
saltosky...
Szachrajstwo,odebrali 5 zeta łobuzy.Losowania to fatamorgana,niby widać prezentera i kulki a losowanie nie istnieje:
135 sledzacych a nikt sie nie odzywa
Zabierają 90 procent kasy zebranej a dająa 10 procent okruchów:
zmiennik....graj powodzenia
ja gralem na swieta jak bylem,kaskada mnie uratowala bo mialem 25 zł,a tak wtopa i tyle
jutro 14:00
41 lub 55
41 lub 55
Czytałem w teoriach spiskowych,ze bogaci z całego świata ustalają wszystko:nawet ile kosztuje cukier w każdym kraju:chcą aby ludzi było coraz mniej:
Dopisano wygrane multi multi
sam9....
Dlatego chcą zmniejszyć populację bo nie chcą się dzielić,a według nich dla wszystkich nie starczy ropy i innych drobiazgów:
OPA...
OPA >> raczej nie cierpię na brak przytulania - przy dzieciach mam to pod dostatkiem
HIPO,grajcie tylko dla zabawy,tak sobie,nie wnikajcie w to,bo czlowiek sie rozkojarza...zapomina o rodzinie itd. nie ma sensu liczyc ,ze bedzie sie milionerem
Madziu ja mam tylko córeczkę...i chyba tak zostanie,chociaz nie wiadomo,jakies plany są...tylko nie da rady
hipopotan >> widzę,że TS awansowało wyżej jak ja
gdzie kwiatek dla mnie Hipcio co
gdzie kwiatek dla mnie Hipcio co
Je**** TS
hipcioo..daj mu kobita kwiatuszki
sam9...dobranoc
Ja tez uciekamdobranoc
jeszcze po jednym inarka
hewka14 rozwalasz mnie,dostałeś bana na tel. i gg to tu się przeprowadziłeś
Leżą sobie wzdłuż puszki po piwie jedna za drugą, przylegając do siebie i leżą tak na odcinku prawie 2324 km. Tylko w jednej znajduje się piwo. W której? Jak ktoś z Was trafi, to ma 6/6