Wpisy 697 787 – 697 886
15 stycznia 2012 19:57 → 15 stycznia 2012 21:22, 100 wpisów
madzia77by wlożyć,bo swieze i pachna
a w duzego lotka to juz kompletnie nie grambadziewie
oby mialobyc
łysi,na starosc kazdy z nas mezczyzn taki będzie
madzia..łysol tak to jest ganstery i tez podobne uprawia sexy a robi nie lubi chodzi do pracy
HARTGE >> no co ? i takiemu zawsze Benny Hilla można zrobić w przypływie uczuć i zobacz jaka oszczędność na szamponie .. same pozytywy
duzy lotto tez protestuje,za drogie zaklady
bronson z muzyką jest jestem związany od urodzenia aż do dziś tylko na mocniejsze brzmienia przeszedłem
mini lotto gram 1,25 zł ale bez sukcesów
majwoj...on łysol bez włosów nie trzeba uczesać
dobra znikam..
a multi-multi nie jest to gra do codziennego grania 2,50i zawsze sie przegrywa trafi sie jak slepej kurze ziarno 5/5
więcej forsy utopisz niz ta wygrana 5/5
madzia osobiście nigdy się nie ogolę na łyso myślę że kobiety lubią mężczyzn z włosami na głowie
trzeba miec jeszcze w glowie cos,a nie sam wyglad, mlodzi głupi mezczyzni tak mysla
ide juz,pa
madzia mimo ze nierozmowna do mnie
madzia mimo ze nierozmowna do mnie
lottolotto >> dziękuję i przepraszam,byłam tammm na innym czacie i własnie zastanawiałam sie ilu tam łysoli za monitorkiem siedzi,ale teraz cała swoją uwagę poświęcę numerkom
mojemu ukochanemu portalowi,który niewątpliwie miał znaczny wpływ na postrzeganie Panów bez włosków hehe
madzia jestem łysy i jeżeli całą uwagę poświęcasz numerkom to się zgłaszam na ochotnika
13max33 >> kurcze na Ciebie zawsze można liczyć i to mi się podoba
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 237 000
oj im blizej 22-gie to sie dopiero zacznie dziac....z 500 osób bedzie na stronce.
Monet.....niczym na stronie gdzie sa sami anemicy....nnnniiiikkkoooommmuuuu ssiiiee nnniieee sssppiiieessszzzyyy
Monet.....niczym na stronie gdzie sa sami anemicy....nnnniiiikkkoooommmuuuu ssiiiee nnniieee sssppiiieessszzzyyy
saltosky....
wędzone sie dłuzej trzyma....dlatego paliłem z 15 lat....a kto nie pije ten nie żyje....zresztą czlowiek nie wielbłąd napic sie musi
saltosky > tak się zastanawiam ; jeśli ja się jeszcze nigdy nie upiłem i żyję to mam się upić żeby nie umrzeć nieupitym /
Spook ja mysle ze...upic sie mozesz tylko abys filmu nie stracił...
aha > aha to lepiej posiedzieć po tym w domciu np w niedziele jak sie ma wolne
HARTGE...fajna kombinacja
13max33........
HARTGE....
HARTGE >> miałam nawet na obiad plus brokuły i zdrowa przy okazji,przyjemne- z pożytecznym