Wpisy 695 000 – 695 099
13 stycznia 2012 16:20 → 13 stycznia 2012 17:38, 100 wpisów
RYBY 20.02 â 20.03
SARA1
Ważne będę teraz układy i kontakty z bliskimi członkami rodziny. A to dlatego, że często będziesz myśleć âco się ze mną stało, gdzie się podziało moje dawne jaâ. Nie masz najlepszego nastroju, bo czujesz się emocjonalnie pusta. Każdy ma taki czas, przeczekaj, nie staraj się go zapełniać na siłę. Zainwestuj w siebie, zmień coś w wyglądzie. To poprawi twoje samopoczucie. Zamknij się w łazience i zrób sobie kilka małych zabiegów kosmetycznych. Przede wszystkim maseczka na szyję i dekolt. Jeśli potrafisz,wykonajautomasaż karku. To sprzyja dobremu krążeniu. Zainspirujesz kogoś swoją wiedzą, przebojowością, swymi energiami. Jeśli czeka cię szkolenie, to poznasz temat, które natchnie cię do penetracji świata. Czas działania i zdobywania.
SARA1
Ważne będę teraz układy i kontakty z bliskimi członkami rodziny. A to dlatego, że często będziesz myśleć âco się ze mną stało, gdzie się podziało moje dawne jaâ. Nie masz najlepszego nastroju, bo czujesz się emocjonalnie pusta. Każdy ma taki czas, przeczekaj, nie staraj się go zapełniać na siłę. Zainwestuj w siebie, zmień coś w wyglądzie. To poprawi twoje samopoczucie. Zamknij się w łazience i zrób sobie kilka małych zabiegów kosmetycznych. Przede wszystkim maseczka na szyję i dekolt. Jeśli potrafisz,wykonajautomasaż karku. To sprzyja dobremu krążeniu. Zainspirujesz kogoś swoją wiedzą, przebojowością, swymi energiami. Jeśli czeka cię szkolenie, to poznasz temat, które natchnie cię do penetracji świata. Czas działania i zdobywania.
Dariusz
STRZELEC 23.11 â 21.12
Impuls pociągnie cię w zupełnie nie znanym ci dotąd kierunku. Być może sprawi to klimat waszego pierwszego spotkania, ale ten związek na pewno będzie inny, niż wszystkie poprzednie. W stałych związkach możliwe uczuciowe zawirowania, których przyczyną może być pojawienie się po prostu kogoś trzeciego. Nie wszyscy sobie z tym poradzicie. Kondycja fizycznamoże się pogorszyć. Być może dopadnie cię migrena, nie czekaj, aż ból sam przejdzie. Koniecznie zażyj lekarstwo. To mniejsze zło dla organizmu, niż sam ból. Wokół ciebie może trwać wojna nerwów i wzrost napięcia. Pojawią się różnego rodzaju przeszkody - nie dostaniesz pieniędzy na czas, nie dotrze do ciebie ważna wiadomość. Dlatego jeśli możesz weź wolne i zdystansuj się od spraw zawodowych.
STRZELEC 23.11 â 21.12
Impuls pociągnie cię w zupełnie nie znanym ci dotąd kierunku. Być może sprawi to klimat waszego pierwszego spotkania, ale ten związek na pewno będzie inny, niż wszystkie poprzednie. W stałych związkach możliwe uczuciowe zawirowania, których przyczyną może być pojawienie się po prostu kogoś trzeciego. Nie wszyscy sobie z tym poradzicie. Kondycja fizycznamoże się pogorszyć. Być może dopadnie cię migrena, nie czekaj, aż ból sam przejdzie. Koniecznie zażyj lekarstwo. To mniejsze zło dla organizmu, niż sam ból. Wokół ciebie może trwać wojna nerwów i wzrost napięcia. Pojawią się różnego rodzaju przeszkody - nie dostaniesz pieniędzy na czas, nie dotrze do ciebie ważna wiadomość. Dlatego jeśli możesz weź wolne i zdystansuj się od spraw zawodowych.
mag No super na super. Dziękuję pięknie
Ale mi wyszło kurde kasa ma byc nie wiadomo kiedy zdrowie na bakier kurde to chyba czas na emeryturę już a ja dopiero skończyłem 18 lat z vatem budowlanym cholercia No i co radzicie?
Ale mi wyszło kurde kasa ma byc nie wiadomo kiedy zdrowie na bakier kurde to chyba czas na emeryturę już a ja dopiero skończyłem 18 lat z vatem budowlanym cholercia No i co radzicie?
Dariusz" zażyj lekarstwo" którego nie ma ..sam wiesz co jest dla ciebie najlepsze... prawda?
natasza
BLIŹNIĘTA 21.05 â 21.06
Pojawi się ktoś, kto od samego początku będzie âdobrze rokowaćâ. Ale waszym problemem jest to, że obydwoje jesteście pod bardzo silną presją obowiązków. Więc jak z tego sformułować związek? Musisz się zdecydować, czy najbliższy wyjazd do konieczność, czy może powinnaś zostać i przeznaczyć ten czas na bliższe poznanie tego fascynującego osobnika. Nie wywieraj na nikim presji, bo zaszkodzisz tylko samej sobie. Odpowiedź, jaką usłysz tak wyprowadzi cię z równowagi, że wręcz odchorujesz tę wymianę myśli. Możesz teraz liczyć na ogromny wręcz przypływ kreatywności. Jeśli czeka cię spotkanie z kimś nowopoznanym, to wypadniesz bardzo atrakcyjnie w tym nowym towarzystwie. Pamiętaj, że jeśli jesteś doceniana, to rosną twoje możliwości intelektualne. A to trudne, ale owocne spotkanie da ci właśnie impuls do dalszego działania.
BLIŹNIĘTA 21.05 â 21.06
Pojawi się ktoś, kto od samego początku będzie âdobrze rokowaćâ. Ale waszym problemem jest to, że obydwoje jesteście pod bardzo silną presją obowiązków. Więc jak z tego sformułować związek? Musisz się zdecydować, czy najbliższy wyjazd do konieczność, czy może powinnaś zostać i przeznaczyć ten czas na bliższe poznanie tego fascynującego osobnika. Nie wywieraj na nikim presji, bo zaszkodzisz tylko samej sobie. Odpowiedź, jaką usłysz tak wyprowadzi cię z równowagi, że wręcz odchorujesz tę wymianę myśli. Możesz teraz liczyć na ogromny wręcz przypływ kreatywności. Jeśli czeka cię spotkanie z kimś nowopoznanym, to wypadniesz bardzo atrakcyjnie w tym nowym towarzystwie. Pamiętaj, że jeśli jesteś doceniana, to rosną twoje możliwości intelektualne. A to trudne, ale owocne spotkanie da ci właśnie impuls do dalszego działania.
http://www.youtube.com/watch?v=guETrEDQ2Eg&feature=fvwrel
Dla Wszystkich Par
Dla Wszystkich Par
Będę powoli umykał.Gdybyście mnie szukali to wiecie gdzie patrzeć.Podaję 20 liczb do wzięcia pod uwagę na najbliższe 3 dni
3 11 13 16 26 36 39 40 41 42 45 47 52 53 54 60 64 70 72 79.
Pozdrawiam Wszystkich czatowiczów oraz życzę pomyślności w losowaniach TS.
3 11 13 16 26 36 39 40 41 42 45 47 52 53 54 60 64 70 72 79.
Pozdrawiam Wszystkich czatowiczów oraz życzę pomyślności w losowaniach TS.
A oto rozpisik malutki powyzszych 20 liczb na 7 skreśleń
03 11 13 16 26 36 39
40 41 42 45 47 52 53
16 26 36 39 40 41 42
26 36 39 40 41 42 45
03 11 13 45 47 52 53
03 11 13 16 47 52 53
03 11 13 16 26 36 39
40 41 42 45 47 52 53
16 26 36 39 40 41 42
26 36 39 40 41 42 45
03 11 13 45 47 52 53
03 11 13 16 47 52 53
madzia77 Witaj miło szkoda ze ja musze uciekać do zajęć a tu same fajne Panie siedzą .Dobra zmykam
madzia77
KOZIOROŻEC 22.12 â 20.01
To najwyższy czas, aby zrobić radykalny krok na przód. Zwłaszcza osoby, które ociągają się z podjęciem decyzji o małżeństwie powinny podjąć takie postanowienie właśnie teraz. Jeśli zaś myślałaś o swoim związku raczej w kategoriach niezobowiązującego układu, to przeprowadź teraz rozmowę wyjaśniającą wasze prawdziwe oczekiwania. Chyba nie o wszystkim wiesz.Musisz bardziej się uaktywnić. Zacznij zmiany w swoim życiu od dbałości o własne ciało. Pij od rana dużo wody i stosuj kompleksowo serię kosmetyków regeneracyjnych. Sprawy wymagające zastanowienia i rozwagi zabiorą Ci wiele czasu. Nie żałuj go jednak. Lepiej stracić dzień lub dwa na przemyślenia niż popełnić błąd skutkujący przez długi czas. Tak w pracy jak i w domu unikaj ostrych dyskusji. Niektóre problemy pozostaw własnemu biegowi. Nic na siłę.
KOZIOROŻEC 22.12 â 20.01
To najwyższy czas, aby zrobić radykalny krok na przód. Zwłaszcza osoby, które ociągają się z podjęciem decyzji o małżeństwie powinny podjąć takie postanowienie właśnie teraz. Jeśli zaś myślałaś o swoim związku raczej w kategoriach niezobowiązującego układu, to przeprowadź teraz rozmowę wyjaśniającą wasze prawdziwe oczekiwania. Chyba nie o wszystkim wiesz.Musisz bardziej się uaktywnić. Zacznij zmiany w swoim życiu od dbałości o własne ciało. Pij od rana dużo wody i stosuj kompleksowo serię kosmetyków regeneracyjnych. Sprawy wymagające zastanowienia i rozwagi zabiorą Ci wiele czasu. Nie żałuj go jednak. Lepiej stracić dzień lub dwa na przemyślenia niż popełnić błąd skutkujący przez długi czas. Tak w pracy jak i w domu unikaj ostrych dyskusji. Niektóre problemy pozostaw własnemu biegowi. Nic na siłę.
BONUSIK DALEJ ROSNIE JEDNAK NIKT NIE TRAFIŁ 10/10
NA 22:15
05,08,13,22,31,32,36,49,64,76
NA 22:15
05,08,13,22,31,32,36,49,64,76
mag.. dziękuję
gryks76 >> witaj
co tam kobitki? która wpadnie no z pewnością nie 69
ale i 50 i 70 może być ...
gryks76 >> witaj
co tam kobitki? która wpadnie no z pewnością nie 69
ale i 50 i 70 może być ...
dobrze robiłem nie typowałem w profilu buło 1/3
jocia...
ha, śpiochy też się "kiedyś" budzą( ile można spaćććććć).jociu
no, no, krzynio co będzie 50 czy 70?
no, no, krzynio co będzie 50 czy 70?
jocia...moje zdanie 50 zawsze moze spadnie na wieczór niz popołudniu
10 to musi być,bo ją wytypowałam w profilu - inaczej ignora wyłapie i już ...
jocia
Jeszcze za wcześnie, jeszcze nie teraz,
możesz poczekać przez parę dni,
miłość jak wino mocy nabiera,
im dłużej o niej nie mówi nikt.
To dla nas jeszcze jest sprawa nowa,
niepokój wkrada się w każdą myśl,
że jeśli wszystko utonie w słowach,
z takiej miłości nie będzie nic.
50,,,50,,,50,,50,,
madziu50
Jeszcze za wcześnie, jeszcze nie teraz,
możesz poczekać przez parę dni,
miłość jak wino mocy nabiera,
im dłużej o niej nie mówi nikt.
To dla nas jeszcze jest sprawa nowa,
niepokój wkrada się w każdą myśl,
że jeśli wszystko utonie w słowach,
z takiej miłości nie będzie nic.
50,,,50,,,50,,50,,
madziu50
50 ....nastepnie 45
Co to jest miłość
Nie wiem
Ale to miłe
Że chcę go mieć
Dla siebie
Na nie wiem
Ile
Gdzie mieszka miłość
Nie wiem
Może w uśmiechu
Czasem ją słychać w śpiewie
A czasem
W echu
Co to jest miłość
Powiedz
Albo nic nie mów
Ja chcę cię mieć
Przy sobie
I nie wiem
Czemu
mag..
Nie wiem
Ale to miłe
Że chcę go mieć
Dla siebie
Na nie wiem
Ile
Gdzie mieszka miłość
Nie wiem
Może w uśmiechu
Czasem ją słychać w śpiewie
A czasem
W echu
Co to jest miłość
Powiedz
Albo nic nie mów
Ja chcę cię mieć
Przy sobie
I nie wiem
Czemu
mag..
dlaczego miałem 3/3 w profilu udało wziąć brakuje dodatkowo dwie liczby tak kiedy 11 i 66 razem , powinno wygra 5/5 ...jak kedyś ulala wiedziała
Każdy ma swoją drogę odpowiada sam za siebie ty wybierasz swoja wszystko zależy od ciebie lecz zatrzymaj sie pomyśl choć przez chwile od głupiej pomyłki może zależeć twoje życie wiesz o tym ze masz tylko jedno jak je zrujnujesz odbudować je jest ciężko musisz uważać czasami decydować szybko a jak za szybko to zrobi sie płytko ale co w przeszłości było to jest twoja nauka to jest ta walka czyli życie i prawda to nie jest film który oglądasz w kinie tutaj ty jesteś scenarzystą choć nie w każdym fifie. Są takie rzeczy których nie da sie zmienić sa tez takie rzeczy które trzeba do cenić szanować innych i żyć na ziemi w zgodzie przyjaźń,miłość to całym świat jest dobrze.
sara...dzien dobry
dobra juz znikam...
Droga, którą idę, czasem błądzi w pełni dnia.
Kocham, pragnę, tracę, pytam dzień póki trwa.
Kocham, pragnę, tracę, pytam dzień gdy trwa.
Kocham, pragnę, tracę, pytam dzień póki trwa.
Kocham, pragnę, tracę, pytam dzień gdy trwa.
emeryt
WODNIK 21.01 â 19.02
Czyjś przykład chyba rozbudził w tobie nadmierne ambicje i podsycił apetyt. Dlatego możesz teraz zapragnąć związku, gdy jest na niego jeszcze zdecydowanie za wcześnie, albo takiego, na jaki jeszcze do niedawna byś się nie odważył(a). Dawaj jasno do zrozumienia, czego chcesz, ale z ostatecznymi decyzjami wstrzymaj się jeszcze kilka najbliższych tygodni. Czyjś przykład chyba rozbudził w tobie nadmierne ambicje i podsycił apetyt. Dlatego możesz teraz zapragnąć związku, gdy jest na niego jeszcze zdecydowanie za wcześnie, albo takiego, na jaki jeszcze do niedawna byś się nie odważyła. Dawaj jasno do zrozumienia, czego chcesz, ale z ostatecznymi decyzjami wstrzymaj się jeszcze kilka najbliższych tygodni. Nie oczekuj w taki czas jak ten tydzień żadnych zmian ani w osobistej, ani zawodowej sferze swojego życia. Nie licz także na pozytywne rozwiązanie w kwestii podwyżki. Nie jest to odpowiedni moment na tego rodzaju żądania.
WODNIK 21.01 â 19.02
Czyjś przykład chyba rozbudził w tobie nadmierne ambicje i podsycił apetyt. Dlatego możesz teraz zapragnąć związku, gdy jest na niego jeszcze zdecydowanie za wcześnie, albo takiego, na jaki jeszcze do niedawna byś się nie odważył(a). Dawaj jasno do zrozumienia, czego chcesz, ale z ostatecznymi decyzjami wstrzymaj się jeszcze kilka najbliższych tygodni. Czyjś przykład chyba rozbudził w tobie nadmierne ambicje i podsycił apetyt. Dlatego możesz teraz zapragnąć związku, gdy jest na niego jeszcze zdecydowanie za wcześnie, albo takiego, na jaki jeszcze do niedawna byś się nie odważyła. Dawaj jasno do zrozumienia, czego chcesz, ale z ostatecznymi decyzjami wstrzymaj się jeszcze kilka najbliższych tygodni. Nie oczekuj w taki czas jak ten tydzień żadnych zmian ani w osobistej, ani zawodowej sferze swojego życia. Nie licz także na pozytywne rozwiązanie w kwestii podwyżki. Nie jest to odpowiedni moment na tego rodzaju żądania.
pan majwoj...54,8,63 jak myślisz , nie patrz na lampy