Wpisy 694 413 – 694 512
12 stycznia 2012 23:40 → 13 stycznia 2012 07:04, 100 wpisów
wojtas..spoko niebawam ta osoba pojawi sie
profesor
Dobranoc.
http://zdjecia.nurka.pl/url/obrazki.joe.pl-temp-d6d874434ed6f827e3ba4c6ae4e084cc.gif.html
http://zdjecia.nurka.pl/url/obrazki.joe.pl-temp-d6d874434ed6f827e3ba4c6ae4e084cc.gif.html
... dlatego zawsze możesz zwrócić sie do mnie :-) o moje wysoce obiektywne zdanie oczywiście jesli chcesz. . .
http://www.youtube.com/watch?v=NfG36YjPRDU
romanx >> ok będę miała na uwadze ofertę Twojej pomocnej dłoni jak będę potrzebować tego obiektywnego zdania
wiedzieć, że tam,gdzie ja,jest mój dom
hah ... proponowałem swoje pomocne zdanie,... czyli swoją opinie... a TY o czymś całkiem innym myślisz ...
romanx >> myślisz? że myślę o czymś o czym nie powinnam myśleć
no romanx przestajesz mi się podobać - każdy może myśleć i kojarzyć wedle uznania
no romanx przestajesz mi się podobać - każdy może myśleć i kojarzyć wedle uznania
kto ja!
romanx >> hmm gdybym Ci tak zaczęła wywlekać,co mi moja intuicja podpowiada to mogłoby sie nawet interesująco zrobić .. a po co przed spaniem się nakręcać ?
sio do łóżka
sio do łóżka
leniwiec-kawalerzy z Białowieży
leniwiec..ja sie jestem ok
profesor55 osób śledzioni znajdą na nas kwity
jak patrze na Ciebie to mi ciagle sie przypomina rondo w wyszogrodzie i płońsk i płock
59 osób sleszi czat
leniwiec-byłem,ze szkolną wycieczką
ONI nie śpią
profesoorr...jak kto
spokojnie kiedyś za pół godziny pózniej , moze połowy mniej osób śledczy
spokojnie kiedyś za pół godziny pózniej , moze połowy mniej osób śledczy
oni czsem wracają
krzysio...
dzzis widze ze znow pozno wszyscy ida dzis 13 i do pracy nie ida
śledzą-za 2 godziny nas nie będzie,wyśledzą nas w końcu
romanx >> normalnie kusisz,kusisz .. tą samotnością ..
i aby nie dać zaś do myślenia - ja tam nigdy sama nie śpię, zawsze z przyjacielem
i aby nie dać zaś do myślenia - ja tam nigdy sama nie śpię, zawsze z przyjacielem
Pasko
ja jeszcze z 15 min i sie zmywam
profesor-ja też o 6tej pobudka
pasko..
zobaczymy jutro...
zobaczymy jutro...
leniwiec-tak krótko siedziałeś-2.30??
wojtas..o 6 moze ty a ja o 9 rano gdzies
hmm.. wiec skusisz sie ?? jak nie to wiesz.. zostanie przyjaciel :-/ ........................
krzysio-jaką pechową liczbę na dzisiaj??
profesor
romanx >> zapomniałam dodać "przyjacielem" jakim jest kołdra i poduszka,abyś nie kojarzył myśli /jakich? przyjemnych czy głupich - właściwe podkreślić/
wojtas...
dabra spadam dobranoc do jutra
romanx >> czyli jednym słowem nadajesz się na przyjaciela idziemy już spać,co Ty na to?
madzia77 słabiutko tylko 4/10 ale nie martw się jutro będzie lepiej
pewnie :-) a moge liczyć na jakieś ciekawe sny .. ? jak nie to, ok, a jak tak, to pisz smialo :-) - gdzie.. wiesz sama.., tam gdzie ost. :-)
hoho...ja nic nie myśle , kto tak mówił jutro bedzie lepiej , a real i co
bronson >> pewnie,ze będzie lepiej - jak nie jutro to za tydzień,a ja nie za tydzień to kiedyś tam z pewnością
romanx >> jak się zakocham - inaczej brak mi weny twórczej
romanx >> jak się zakocham - inaczej brak mi weny twórczej
romanx >> no chyba,że się poświęcisz i będziesz robił jako obiekt westchnień
co tylko chcesz :-) madziu... :-) ale
ochota... na sen zamula mi oczy, więc nie chce napisać czegoś - czego potem miałbym żałować :-l
ochota... na sen zamula mi oczy, więc nie chce napisać czegoś - czego potem miałbym żałować :-l
dlatego tez proponowałam wcześniej pójście do
słowa to są tylko słowa ..
dobranoc
słowa to są tylko słowa ..
dobranoc
witam zaraz do pracy
witaj deki, tak wczesnie wstales