Wpisy 69 423 – 69 522
12 października 2009 08:31 → 12 października 2009 20:27, 100 wpisów
cześć wszystkim
też nie lubie poniedziałku zwłaszcza ze
za oknem ,,prawdziwa" polska złota jesień
czas zebrać myśli na 14
też nie lubie poniedziałku zwłaszcza ze
za oknem ,,prawdziwa" polska złota jesień
czas zebrać myśli na 14
Powiem w tajemnicy tym , dla których poniedziałek nie jest dobrym dniem , że na szczęście jest to ostatni poniedziałek w tym tygodniu...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
A ja kocham poniedziałki bo zawsze wtedy dostaję kase od buków .Poniedziałek początek nowe nadzieje POZDROWIONKA
edi8, ja nie wiem czy z wyjawienia tej tajemnicy nie wyniknie afera :))
Wszystkim grającym, pomyślnego tygodnia i mimo wszystko miłego dnia(bo to w końcu ostatni poniedziałek w tym tygodniu) :))
Wszystkim grającym, pomyślnego tygodnia i mimo wszystko miłego dnia(bo to w końcu ostatni poniedziałek w tym tygodniu) :))
............SŁUCHAM I SŁUCHAM I WIECIE CO PODOBA MI SIĘ ......szczęśliwego poniedziałku
jantar>>> tyle teraz mamy afer , że aż strach się bać o kolejną , wywołaną tym razem moim kontrolowanym przeciekiem o ostatnim w tym tygodniu poniedziałku...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
Witam. Jutro kolejna afera bo ma nastapic ostatni wtorek w tym tygodniu. Zalamka!
edi8>>>
Przy tak deszczowym poniedziałku wszystkich "przecieków" nie da się raczej kontrolować...
Przy tak deszczowym poniedziałku wszystkich "przecieków" nie da się raczej kontrolować...
Ty się edi8 przygotuj lepiej na przesłuchanie przed specjalnie oczywiście w tym temacie powołaną KOMISJĄ ŚLEDCZĄ, bo mówię Ci nie bęcie łatwo...:)) wiesz jak jest nowa afera , pozostałe pójdą w cień :)
pozdr. miłego dnia
pozdr. miłego dnia
Jeszcze jeden przeciek z ostatniej chwili, nadszedł do mnie wraz z woda deszczową przez sufit, podobno w dniu dzisiejszym w losowaniu MM o godz. 14 mają to zjawić się kule o kryptonimach "1", "7", "15" i może nawet "30" .....
mm na 14:
6,12,27,29
6,12,27,45
6,12,31,29
6,12,31,45
6,14,27,29
6,14,27,45
6,14,31,29
6,14,31,45
8,12,27,29
8,12,27,45
8,12,31,29
8,12,31,45
8,14,27,29
8,14,27,45
8,14,31,29
8,14,31,45
6,12,27,29
6,12,27,45
6,12,31,29
6,12,31,45
6,14,27,29
6,14,27,45
6,14,31,29
6,14,31,45
8,12,27,29
8,12,27,45
8,12,31,29
8,12,31,45
8,14,27,29
8,14,27,45
8,14,31,29
8,14,31,45
sollos ale to nie w calej Warszawie slonecznie, to tylko u mnie wdomu, bo ja kupilem sobie slonce za glowna wygrana w duzym lotku
jantar>>> Twój wpis o KOMISJI ŚLEDCZEJ wyostrzył mi apetyt i zajmę się wkrótce konsumpcją śledzia - bo może to być moje ostatnie na wolności danie , gdyż nie mam żadnej gwarancji , że już nie jestem śledzony...
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
witam potrzebuje system 5 liczb z 30 mam pewna teorie i z checia sie nia podziele jak sie sprawdzi tylko nie wiem jak to rozpisac. wiec jezeli ktos jest chetny mi to udostepnic bede bardzo wdzieczny, ruszajsie@interia.pl-moj mail
jantar>> "...pozostałe pójdą w cień"
Widziałem Orła Cień...
...nie umknie Jej już żaden gest
żadna myśl i żaden sens (Komisji Śledczej)
Ku przestrodze
Widziałem Orła Cień...
...nie umknie Jej już żaden gest
żadna myśl i żaden sens (Komisji Śledczej)
Ku przestrodze
Ciągle pada! Ludzie biegną, bo się bardzo boją deszczu,
Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc,
ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja?
A ja chodzę, puścić totka nie przejmując się ulewą ani spiesząc,
Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą,
ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak!
ze ,,słonecznego" kalisza pucio pucio
jesteśmy na wczasach w tych góralskich lasach..... itd.itd
Stoją w bramie, ledwie się w tej bramie mieszcząc,
ludzie skaczą przez kałuże na swej drodze. A ja?
A ja chodzę, puścić totka nie przejmując się ulewą ani spiesząc,
Czując jak mi krople deszczu usta pieszczą,
ze złożonym parasolem idę pieszo, o tak!
ze ,,słonecznego" kalisza pucio pucio
jesteśmy na wczasach w tych góralskich lasach..... itd.itd
zwieno>>> Nie martw się nie jestem z CBA :)
I jeszcze coś na poprawę humoru:
The Day after => The Day afer
I jeszcze coś na poprawę humoru:
The Day after => The Day afer
http://forum.multipasko.pl/avatary.php
Wejść, przeczytać i się zastosować :)
Wejść, przeczytać i się zastosować :)
gomez>>>> przeczytaj punkt 3
http://totolotek.pl/ligamixu/epromocja/bonus/
Zdzierstwo,złodziejstwo i zachłanność....
http://totolotek.pl/ligamixu/epromocja/bonus/
Zdzierstwo,złodziejstwo i zachłanność....
No niestety bonus w toto sie skonczyl.
ale nie ma sie co dziwic firmy bukmacherskie padają!!
motywują graczy, ale to nic nie da.
ale nie ma sie co dziwic firmy bukmacherskie padają!!
motywują graczy, ale to nic nie da.
Witam.Miałem sen,który był, bardzo jasny jak nigdy:
nie wiem skąd ta jasność biła,a na tle tej jasności
były rozmieszczone liczby takie:3,7,8,19,21,28,33,70,79,31,80
Takiego snu jeszcze nie miałem!.Pozdrawiam.
nie wiem skąd ta jasność biła,a na tle tej jasności
były rozmieszczone liczby takie:3,7,8,19,21,28,33,70,79,31,80
Takiego snu jeszcze nie miałem!.Pozdrawiam.
sam9 >> gościu jak dałes rade nawet zapamietać te wyśnione cyferki??
coś tu chyba żarty sie Ciebie trzymaja :)
coś tu chyba żarty sie Ciebie trzymaja :)
czorito-dziewczynko,czy ja niewyrażnie piszę czy Ty czytasz
jak Ci pasuje!Pozdrawiam.
jak Ci pasuje!Pozdrawiam.
MM na 14 / Totomix
23,32,46,64
9,14,19,23
8,18,27,72
2,14,72
23,32,46,64
9,14,19,23
8,18,27,72
2,14,72
czorito>>> wypowiadasz się w kwestiach o których masz mgliste pojęcie , bo poniedziałkowy 10%-owy bonus dla grających w necie w Totolotku ( Totomixie ) wcale się nie skończył - a zostały jedynie zmienione zasady jego przyznawania i obecnie przysługuje on jedynie posiadaczom złotego statusu , czyli tym którzy mają na koncie ( liczone za ubiegły miesiąc ) minimum 17 tysięcy punktów a to oznacza grę za 1700zł.
Od nowego miesiąca stan konta punktowego zeruje się i pracujemy na następny miesiąc.
Od nowego miesiąca stan konta punktowego zeruje się i pracujemy na następny miesiąc.
c.d.
Dodam , że nadal wszystkie wygrane wpłacane na nasze konto w Totomixie , nagradzane są 10%-owym bonusem , obojętnie w jakim dniu tygodnia będziemy tę wygraną wpłacać.
Dodam , że nadal wszystkie wygrane wpłacane na nasze konto w Totomixie , nagradzane są 10%-owym bonusem , obojętnie w jakim dniu tygodnia będziemy tę wygraną wpłacać.
Oczywiście wygrane pow. 10zł ;)
Dzis kupisz gazeta "Naj" ASTROLOGIA tylko 4,90 zł. Wielkie badanie zdolnosci niezwyklego jasnowidza. Czy ten sławny jasnowidz naprawde widzi liczby,które należy obstawić? ( i może sprawić,że wygrasz w ciągu 2 miesiecy od 20 000 zł do 100 000 zł ).
ta jasne widzi to dlaczego nie gra naciągacze a może z Naj jesteś i naganiacz z ciebie żeby kupno wzrosło brukowca
" Jaka gazeta taki _jasnowidz_ ".
Gała-jak na ten czas,to nie mam jeszcze w ogóle typów,napewno coś wymyślę.Pozdrawiam.
Uuu taka fajna dziewczyna i nie ma zadnych typków polecam "30" 3maj sie ciepło.
Moje typy na 22.00
5 47 63 77
77 5 24 10 57 55 29
32 42 54 77 80 6
3 15 34 47 50 61 73 79
79 73 63 47 34 31 28 2 i 62 do powtórki
9 40 69 77 27 19
Życzę wszystkim wysokich wygranych.
5 47 63 77
77 5 24 10 57 55 29
32 42 54 77 80 6
3 15 34 47 50 61 73 79
79 73 63 47 34 31 28 2 i 62 do powtórki
9 40 69 77 27 19
Życzę wszystkim wysokich wygranych.
Cześć czy ktoś wie czy po zmienieniu Dużego Lotka na Lotto zmieniono też maszynę do losowania bo nie oglądałam losowania w sobotę!!!!
2aga: zawsze możesz wskoczyć tutaj do działu Wyniki i zobaczyć transmisję dowolnego losowania. Pozdrawiam
Do jutra,życzę Wszystkim duzych wygranych dziś,jutro i ...nie długo koniec roboty 3majcie się.
4,5,8,32,48 bez wiary ,ale podam.W realu to już dawno odpuściłem.(3 tygodnie :) ...)
Sam9 - w tym tygodniu zwróć uwagę na liczby; 35(36) i 42. Tak odczytałem Twój sen. Pozdrawiam.
Wędrowca netowy-śniła mi się dzisiaj plaża,morze i mój wujek,który nie wiem skąd tam się wziął.Potem bilety na koncert Michaela Jacksona.
Co to oznacza?
pozdrawiam.
Co to oznacza?
pozdrawiam.
Lila>> 11 i 21. Pozdrawiam.
Kto nie widział ostatnich typowań pewniaka przez użytkownika "Gela", niech żałuje...
Nie podoba mi się to całe LOTTO. Lubiłem grać w Dużego Lotka,
po kilka zakładów, bo jeszcze 2 złote to jeszcze w miarę przystępna cena była. Ale na jutro wysłałem już tylko 1 zakład (wysłałem chyba trochę z zasady, bo raczej powinno się to zbojkotować) bo 3 złote to zdecydowanie za dużo w porównaniu do możliwości wygranej. A jeszcze inna kwestia. Kiedyś jak ktoś wypełnia cały 8 zakładowy blankiet, kosztowało go to 16 złotych to mógł liczyć jeszcze, że jak trafi "trójkę" to mu się zwróci to za co zagrał. A teraz za cały blankiet zapłacimy 24 złote, a w przypadku trójki dostaniemy 20 złotych. Czyli nie dość, że o 8 złotych drożej to jeszcze możemy być 4 złote stratni nawet w przypadku wygranej.
po kilka zakładów, bo jeszcze 2 złote to jeszcze w miarę przystępna cena była. Ale na jutro wysłałem już tylko 1 zakład (wysłałem chyba trochę z zasady, bo raczej powinno się to zbojkotować) bo 3 złote to zdecydowanie za dużo w porównaniu do możliwości wygranej. A jeszcze inna kwestia. Kiedyś jak ktoś wypełnia cały 8 zakładowy blankiet, kosztowało go to 16 złotych to mógł liczyć jeszcze, że jak trafi "trójkę" to mu się zwróci to za co zagrał. A teraz za cały blankiet zapłacimy 24 złote, a w przypadku trójki dostaniemy 20 złotych. Czyli nie dość, że o 8 złotych drożej to jeszcze możemy być 4 złote stratni nawet w przypadku wygranej.
Pasko: typowanie pewniaków Gela widziałem i żałuję, ze ich nie zagrałem....
Duży lotek- test; 01, 05, 08, 12, 13, 15, 16, 29, 33, 39, 40, 43, 44 i 47.
lila>>> a Ty gdzie mi się po chacie tu szwendasz - zamiast instrukcję zamieszczania linków na forum studiować , bo już Ci napisałem... :)
Ja już nie zamierzam grać tak aktywnie w ,,Dużego Lotka" - taką tradycją miała nazwe ta gra to ją zniszczyli !
3 zyla za zakład to ZDZIERSTWO - a możliwość wygranej znikoma !
Przedtem jak jeszcze był zakład 2zyla to gralem dosyć aktywnie - teraz to zagram dopiero jak będzie 20milionów do wygrania !
Nie będe dawał szuprawcom się grabić !
Bo jak to się mówi że wygrywa ten kto w ogóle nie gra ! :D
3 zyla za zakład to ZDZIERSTWO - a możliwość wygranej znikoma !
Przedtem jak jeszcze był zakład 2zyla to gralem dosyć aktywnie - teraz to zagram dopiero jak będzie 20milionów do wygrania !
Nie będe dawał szuprawcom się grabić !
Bo jak to się mówi że wygrywa ten kto w ogóle nie gra ! :D
W ogóle ta gra straciła swój urok, płacić trzy zeta za zakład i liczyć się z dużym prawdopodobieństwem, że się nie wygra.
Poza tym Duży Lotek to był Duży Lotek i nazwa mogła zostać a nie jakieś głupie LOTTO. Podobnie z Expressem. Express to Express a nie mało ambitna nazwa Mini LOTTO. Tutaj jedna tylko pozytywna rzecz, że cena dalej ta sama.
Ciekawa do ilu zdrożeje zakład LOTTO jak będzie kolejna podwyżka, 5, 10 złotych?
Poza tym Duży Lotek to był Duży Lotek i nazwa mogła zostać a nie jakieś głupie LOTTO. Podobnie z Expressem. Express to Express a nie mało ambitna nazwa Mini LOTTO. Tutaj jedna tylko pozytywna rzecz, że cena dalej ta sama.
Ciekawa do ilu zdrożeje zakład LOTTO jak będzie kolejna podwyżka, 5, 10 złotych?