Wpisy 693 961 – 694 060
12 stycznia 2012 21:48 → 12 stycznia 2012 22:16, 100 wpisów
Polaków za granicą poznasz od razu wiesz że to prawda i nie tylko chodzi o ubiór Ci co już siedzą tam dłużej naprawdę wstydzą się za naszych rodaków .
emeryt...
amour...
amour...
toja,....
ulexxa...
toja...
amour , biurokracja jest , może nie tyle za duża co po prostu urzędnik boi się podjąć decyzji bez papierków , opinii innych i zgody przełożonych
ulexxa...masz pozdro od wiesz kogo
też, ale jeśli chodzi o biurokrację, jest zbyt rozłożone prawo, definicje itd
wpis z blogu znajomej :
Ano nie koniec, bo jednak po ceremonii w piątek nici będą z wniosku paszportowego, ponieważ wydział paszportowy życzy sobie daty i miejca urodzin moich dziadków oraz daty ich ślubów⌠A skąd ja to mam wziąć, jak moi rodzice nie pamiętają, a dziadkowie nie żyją???
Ano nie koniec, bo jednak po ceremonii w piątek nici będą z wniosku paszportowego, ponieważ wydział paszportowy życzy sobie daty i miejca urodzin moich dziadków oraz daty ich ślubów⌠A skąd ja to mam wziąć, jak moi rodzice nie pamiętają, a dziadkowie nie żyją???
amour >>> to też, ale ogólnie co się dzieje w naszym kraju ( i nie tylko) ogarniają tylko nieliczni,a wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim? bezradność,masz świadomość tego co się dzieje i to na co się ewentualnie zanosi, to masz dość.
tak, ale to inny temat, jesli chodzi o to, co się dzieje w PL to powiem tak, żenada
Amour....żenada....jezyk Polski ma mase słów....ale tu ich brak...zgadzam sie
Profff wiem wiem pisalam i zaraz zakrece
http://www.youtube.com/watch?v=v_d_Yxr_yWA
http://www.youtube.com/watch?v=v_d_Yxr_yWA
ulexxa....
Dzisiaj mialem dobre warunki fizyczne nadania kuponów:kobieta,duży biust:cieplutkie ręce,a warunki pogodowe fatalne:zimno,wiatr,deszcz,po prostu koniec świata:
Teraz tylko czekam na losowanie jakie kulki wyciągnie z bębna belzebub:
za 8 min lotto na zywooo
losowanko nie długo
hipcioo...
lottonat wybrał mi numery16,20,21,33,34,39,42,73,80
ania35
romanx >>> a chcesz być oświecony,ze przejawiasz zainteresowanie?
witaj krzysio ,dobrze Ci idzie ostatnio co ,widziałam trójeczki wygrane
ania ..dzieki
ulexxa...
ja nie mam czasu teraz na siedzenie nad numerkami ,ale musze sie wziść znów
hej w ten piekny wieczór Piekne mile Panie i Panowie
Profesor
krzysio
ulexxa
ania
hipopotan
madzia
i wszystkich innych oczekujacych na losowanie
Profesor
krzysio
ulexxa
ania
hipopotan
madzia
i wszystkich innych oczekujacych na losowanie
maxwelka...
leniwiec....
sara....
Hipopotan.To TY panią z kolektury całowałeś po rękach?
leniwiec a toja nie przywitałes się z nią