Wpisy 693 924 – 694 023
12 stycznia 2012 21:37 → 12 stycznia 2012 22:11, 100 wpisów
5,19,27,50,80 i do losowania
o s t r z e ż e n i e
jutro 13 <<---->> piątek
u was też tak leje i wieje
brr
jak nie wiadomo o co chodzi,to chodzi o pieniądze
toja
Madzia , głupim też ale myślę że nienawiść jest naszą cechą . opisy takie że zagranicą na przykład sąsiad się cieszy że sąsiadowi lepiej się powodzi a u nas odwrotnie . np kawał emeryta jak w piekle kotły narodowe pilnowało po kilku diabłów a polski tylko jeden bo w naszym jak któryś chciał uciec to zaraz go inni wciągali .
deki- martini z wódką
jutro będzie u mnie największa wygrana w tym roku
13 w piatek zawsze mam kaskę
13 w piatek zawsze mam kaskę
jackwar >> i co na to poradzisz? zresztą,ze jest to nie tylko nasza cecha,mieszkałam trochę u zachodnich sąsiadów - i powiem Ci bardziej się od nas nie różnią pod tym względem.
jestem
w polsce jest za duża biurokracja, co przekłada się na stosunki społeczne,
Polaków za granicą poznasz od razu wiesz że to prawda i nie tylko chodzi o ubiór Ci co już siedzą tam dłużej naprawdę wstydzą się za naszych rodaków .
emeryt...
amour...
amour...
toja,....
ulexxa...
toja...
amour , biurokracja jest , może nie tyle za duża co po prostu urzędnik boi się podjąć decyzji bez papierków , opinii innych i zgody przełożonych
ulexxa...masz pozdro od wiesz kogo
też, ale jeśli chodzi o biurokrację, jest zbyt rozłożone prawo, definicje itd
wpis z blogu znajomej :
Ano nie koniec, bo jednak po ceremonii w piątek nici będą z wniosku paszportowego, ponieważ wydział paszportowy życzy sobie daty i miejca urodzin moich dziadków oraz daty ich ślubów⌠A skąd ja to mam wziąć, jak moi rodzice nie pamiętają, a dziadkowie nie żyją???
Ano nie koniec, bo jednak po ceremonii w piątek nici będą z wniosku paszportowego, ponieważ wydział paszportowy życzy sobie daty i miejca urodzin moich dziadków oraz daty ich ślubów⌠A skąd ja to mam wziąć, jak moi rodzice nie pamiętają, a dziadkowie nie żyją???
amour >>> to też, ale ogólnie co się dzieje w naszym kraju ( i nie tylko) ogarniają tylko nieliczni,a wiesz co jest najgorsze w tym wszystkim? bezradność,masz świadomość tego co się dzieje i to na co się ewentualnie zanosi, to masz dość.
tak, ale to inny temat, jesli chodzi o to, co się dzieje w PL to powiem tak, żenada
Amour....żenada....jezyk Polski ma mase słów....ale tu ich brak...zgadzam sie
Profff wiem wiem pisalam i zaraz zakrece
http://www.youtube.com/watch?v=v_d_Yxr_yWA
http://www.youtube.com/watch?v=v_d_Yxr_yWA
ulexxa....
Dzisiaj mialem dobre warunki fizyczne nadania kuponów:kobieta,duży biust:cieplutkie ręce,a warunki pogodowe fatalne:zimno,wiatr,deszcz,po prostu koniec świata:
Teraz tylko czekam na losowanie jakie kulki wyciągnie z bębna belzebub:
za 8 min lotto na zywooo
losowanko nie długo
hipcioo...
lottonat wybrał mi numery16,20,21,33,34,39,42,73,80
ania35
romanx >>> a chcesz być oświecony,ze przejawiasz zainteresowanie?
witaj krzysio ,dobrze Ci idzie ostatnio co ,widziałam trójeczki wygrane
ania ..dzieki