Wpisy 693 673 – 693 772
12 stycznia 2012 20:02 → 12 stycznia 2012 20:59, 100 wpisów
torsan...tak dokładnie wiesz mini tanio płaci niz wiekkszy DL
torsan..tam lotto de duza komulacja 6 melon Euro niz tu
Widzę że Madzia jak pająk czarna wdowa zarzuca sieci by znaleźć następną ofiarę jak lili brak
jackwar...nic nie wszyscy winy , tylko oby kobity
madzia , mam w pamięci jak też mnie lekko potraktowałaś i nie było to przyjemne nie lepiej kocham cię mieć na ustach ?
Torsan ja nie gram na kazde losowanie..tzn. sroda i sobota..
tylko jak jestem akurat w poblizu kolektury..to wysylam
i przewaznie na ch/t bo nie skreslam sama za dobze..
po prostu jak kresle w domu..to zawsze wychodzi mi coraz wiecej
kuponow i kombinacji..a to za duze koszta..jeden kupon na
12 zakladow to 9,60 eu. a kiedys juz skreslilam 7 bo wciaz
robilam poprawki a potem nie wiedzialam ktory wyslac..
wiec wyslalam wszystkie i mialam tylko pare trojej
nawet mi sie koszta nie zwrocily
tylko jak jestem akurat w poblizu kolektury..to wysylam
i przewaznie na ch/t bo nie skreslam sama za dobze..
po prostu jak kresle w domu..to zawsze wychodzi mi coraz wiecej
kuponow i kombinacji..a to za duze koszta..jeden kupon na
12 zakladow to 9,60 eu. a kiedys juz skreslilam 7 bo wciaz
robilam poprawki a potem nie wiedzialam ktory wyslac..
wiec wyslalam wszystkie i mialam tylko pare trojej
nawet mi sie koszta nie zwrocily
status madzia77 2011-10-23 11:51:03home Przylądek Dobrej Nadziei
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
jackwar >>> i mam nadzieję,że wczorajsze Twoje wystąpienie odnośnie opinii co do mojej osoby ... to już wszystko w temacie i uważaj żeby ktoś Ciebie nie opiniował w taki sposób jaki Ty to zrobiłeś - masz koleżankę lilę,która potrafi s.z.m.a.t.a.m.i inne kobiety obdzielać,tworzyć złośliwe nicki "kusy" - czy. trolle aby innych użytkowników gnębić i jechać po nich, to się takich osób własnie trzymaj,bo zauważyłam ze takie Ci do gustu własnie przypadły ... baj
bo ja nie lubię jak ktoś kogoś atakuje , nie lepiej powiedzieć nie masz racji ale i tak cie kocham ?
zastanawiam sie na sobote co by tu..wykombinowac..ehhh
ale z moin "zezowatym szczesciem"..to pewnne pudlo
ale z moin "zezowatym szczesciem"..to pewnne pudlo
ulexxa , ja to i tak połowe kuponów co jakiś czas wywalam a co losowanie wysyłam za 60 pare z tym że około 1/3 mi się zwraca
a jeszcze zeby glowna trafic..to trzeba miec trafiony numer
kuponu od 0-9..i badz tu madry i traf
kuponu od 0-9..i badz tu madry i traf
jackwar >> przepraszam jeżeli uraziłam - jest mi doprawdy bardzo przykro i cóż mogę rzec jeszcze ...
Jackwar..tak to wlasnie mnie wkurza..jak sama kresle..
to trace kontrole..i kresle i kresle i ..guzik
to trace kontrole..i kresle i kresle i ..guzik
ulexxa , ja staram się wysyłać stałe liczby ale czasami jakieś układy dopisuje i szkoda mi ich wywalać ale co jakiś czas zmieniam te dopisane
Deki.Cieszę się że pamiętasz.
Eryka
Jackwar tez tak probowalam jakis czas..i nie bylo nic a pozniej jak mialam pauze..to wychodzily
i jak tu wiedziec..kiedy wysylac a kiedy nie
i jak tu wiedziec..kiedy wysylac a kiedy nie
niestety też tak miałem w sylwestra , wywaliłem jeden kupon a miał bym 8/10 z plusem
A ,ja mam dzisiaj trójeczkę 36,46,72
i jeszcze jedną ale o tym sza.
i jeszcze jedną ale o tym sza.
Madzia , chodzi mi o miłość chrześcijańską , jak brat z siostrą . Naprawdę mam tego jadu już dosyć . zaraz dam Ci przykład .
Madzia , pewnie czytasz blogi , nie widzisz ile tam jadu ? Ostatnio jedna z autorek którą czytam od lat pisała o śmierci swego taty i że nie była na pogrzebie , wiesz ile jadu na nią wylali ?
To też wina była Onetu że ren blog umieścił na stronie głównej i ci co czytali odnosili się do tylko tego wpisu a nie wiedzieli że kobieta mieszka w Anglii , jest w 8 miesiącu ciąży i ma jeszcze jedno dziecko do opieki a ojciec ich wcześniej zostawił
http://www.youtube.com/watch?v=WB1Ku6ZnoaM&feature=g-vrec&context=G20e8c51RVAAAAAAAAAg
ulexxa...on majwoj boi się pisać twój email, prawdopodobne wstydliwy
Madzia , myślę że powinniśmy wszyscy odnosić się do siebie z szacunkiem i tolerancją , nie oceniać że jesteś wyrodną córką , lub sprzedałeś się obcej armii ( do żołnierza służącego w USA )
ulexxa http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=S1hwZ3fbdQA&NR=1