Wpisy 69 324 – 69 424
11 października 2009 17:02 → 12 października 2009 08:33, 100 wpisów
hejka, możecie podać jakieś sprawdzone buki on-line w którym jest lotto, pozdro
madzia77>>> prawdziwa cnota krytyk się nie boi - więc Ty się nie bój krytyki z mojej strony....chyba że jesteś niecnotą!
Bo co do braku u Ciebie poczucia humoru - to chyba już wątpliwości żadnych mieć nie można.
Bo co do braku u Ciebie poczucia humoru - to chyba już wątpliwości żadnych mieć nie można.
edi8 - punkt widzenia od punktu siedzenia-krytykiem można być wówczas gdy się "zna na rzeczy" czego u Ciebie raczej nie zauważyłam!
simon007>>> zajrzyj na forum do wątku o irish lotto - a tam są podane linki do firm bukmacherskich przyjmujących w necie zakłady na gry losowe ( m.in. Betfred , bet365 , Ladbrokes ) .
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
simon007>>> oczywiście mówimy tu o innych niż nasze polskie grach losowych , czyli 49' , UK National , Irish lotto - a ponadto prowadzi je także jeszcze buk paddypower.
madzia77 jak efekty? sam9 dopiero wybrałem 7 liczb i je przetestuje i zobaczę jak to wygląda pozdrawiam WAS
edi8.Sory,że tak pużno odpowiadam-jest ulewa,moja radiówka
(się kąpie) zakładają w osiedlu kablówkę,aczkolwiek do chwili podłączenia, muszę przecierpieć"humory"radiówki.
Dzięki za info,do tej pory nie zwracałem uwagi na bonusy,od tej chwili, będę bacznie i rozważnie wypełniał kupony u buków
- bo zacząłem u nich pogrywać.Pozdrawiam.
(się kąpie) zakładają w osiedlu kablówkę,aczkolwiek do chwili podłączenia, muszę przecierpieć"humory"radiówki.
Dzięki za info,do tej pory nie zwracałem uwagi na bonusy,od tej chwili, będę bacznie i rozważnie wypełniał kupony u buków
- bo zacząłem u nich pogrywać.Pozdrawiam.
sam9>>> też korzystam z netu radiowego , więc wiem jak to z nim jest przy złej pogodzie!
A odnośnie bonusów w Totomixie , to kiedyś pisałem już dość szczegółowo na ten temat , gdy tylko zostały wprowadzone w tej firmie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2319
P.s. UWAGA: bonusy weszły w życie od 1.06 a obowiązkowe zdarzenie nr 100 kilka dni później , więc w tym w/w moim wpisie nic na ten temat jeszcze nie ma - a to zdarzenie 100 nieco zmieniło wysokości wygranych...
Pzdr.
edi8
A odnośnie bonusów w Totomixie , to kiedyś pisałem już dość szczegółowo na ten temat , gdy tylko zostały wprowadzone w tej firmie:
http://forum.multipasko.pl/n_viewtopic.php?id=2319
P.s. UWAGA: bonusy weszły w życie od 1.06 a obowiązkowe zdarzenie nr 100 kilka dni później , więc w tym w/w moim wpisie nic na ten temat jeszcze nie ma - a to zdarzenie 100 nieco zmieniło wysokości wygranych...
Pzdr.
edi8
lila-na forum we wątku " MUZA LAT 90' -TYCH " napisałam Ci krok po kroku-jak wklejać muzykę-wejdź sobie tam i poczytaj!
lilaNigdzi Hipcia nie ma nigdzie,może faktycznie, coś mu się stało.Pozdro.
Madzia-nie daje sobie z tym rady a pozatym nie zależy mi aż tak bardzo na wklejaniu tam moich propozycji muzycznych.
lila - podesłałaś mi na gg parę fajnych tytułów i dlatego Ci próbowałam to wytłumaczyć - ja tak od razu też nie umiałam a fajnie by było gdyby ktoś jeszcze pomógł nam prowadzić te wątki
edi8 teraz prośba do Ciebie odnośnie wklejania muzy-zakładam,że czytałeś instrukcję obsługi,którą napisałam jeżeli możesz to zweryfikuj to czy nie popełniłam tam jakiegoś błędu aby nikogo w błąd nie wprowadzić
pozd
edi8 teraz prośba do Ciebie odnośnie wklejania muzy-zakładam,że czytałeś instrukcję obsługi,którą napisałam jeżeli możesz to zweryfikuj to czy nie popełniłam tam jakiegoś błędu aby nikogo w błąd nie wprowadzić
pozd
Madzia-jak będę miała do zaproponowania fajną muzykę to napiszę wam na Multipasko i Każdy znajdzie ją sobie na swoich wyszukiwarkach,nie widzę problemu.
madzia77>>> wszystko jest opisane przez Ciebie krok po kroku , tak więc nie powinno to nikomu sprawić problemu.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
edi8 - dziękuję Ci bardzo iż rzuciłeś "fachowym okiem" na moje "krok po kroku"!
pozd
pozd
Ja natomiast zastanawiam się nad wpływem zorzy polarnej na samopoczucie Księżyca,w kontekście ostatnich losowań MM.
OPA-trzeba było wcześniej o tym poinformować-to kto wie może byś zabrał kilku pasażerów!
Zwieno-jak masz pomysł lub przepis na ciekawą potrawę,to dodaj go do wątku Kącik kulinarny....na forum.Pozdrawiam.
skubi dubi du potrzebuję SOS
Jest 6 mln ale to nie jest gwarantowana pula tylko przewidywana. 4 miliony są gwarantowane
Mam nadzieję,że to nikt z was:/
"Hazardzista zabił, bo miał długi"
http://www.tvn24.pl/-1,1623488,0,1,hazardzista-zabil--bo-mial-dlugi,wiadomosc.html
Madzia,to jest nowy chłopak Dody.
http://www.youtube.com/watch?v=wotaEqL2mzI
slavo - chcesz mnie koniecznie wystraszyć abym po nocach spać nie mogła?
Madzia77
Ten zespół jest bardzo popularny w Stanach Zjednoczonych,a wokalista to ten słynny Nergal,czyli chłopak Dody:)
Zobacz to on
http://images.google.pl/images?hl=pl&source=hp&q=nergal&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=f&oq=
http://images.google.pl/images?hl=pl&source=hp&q=nergal&btnG=Szukaj+obraz%C3%B3w&gbv=2&aq=f&oq=
Ten cały nergal to kto?Chłopak Dody w tym tygodniu a w przyszłym znowu Radziu.
Załamaliście się wszyscy po dzisiejszym losowaniu?Może rozmyślacie nad tym w co zainwestować?
Już dawno nie było takich nudów na tej stronie jak dzisiaj.
Pozdrawiam wszystkich.
Już dawno nie było takich nudów na tej stronie jak dzisiaj.
Pozdrawiam wszystkich.
LILA nie załamaliśmy sie tylko czasem nie warto sie chwalić na czacie ,bo są osobnicy co to wykorzystają,tak jak wytknięto mi mój najwspanialszy wiek czyli 55 latek slicznie przeżytych.Wiec czasem nie dziw sie ze nikt nie chce sie ani tu chwalić,ani tu czasem pisac.Bardzo dużo fajnych ludzi zrezygnowało z pisania.Starsi czatownicy wiedza dlaczego.Ja tez przeniosłem sie na forum bo tam o wiele spokojniej.Dodam tylko ze był to udany dzień pod względem gry.Przeczytaj dzisiejsze wpisy dotyczące drobiu to sie przekonasz.Pozdrawiam
LILA gdybyś nie mogla znaleźć wpisu to ma on nr.69246 jest chamski,niemiły taki jak autor tego wpisu.Pozdrawiam
kogucik19-przeczytałam i wszystko jest dla mnie jasne.Na Twoim miejscu nie przejmowałabym się chat-owymi bałwanami.
55 lat to dopiero się życie zaczyna i to najpiękniejszy wiek.Mój tato ma 54 lata,chciałabym mieć tyle wigoru co on.Pozdrawiam.
55 lat to dopiero się życie zaczyna i to najpiękniejszy wiek.Mój tato ma 54 lata,chciałabym mieć tyle wigoru co on.Pozdrawiam.
kogucik też bym się nie przejmował :)
i
musisz się już do tego niestety przyzwyczaić
i
musisz się już do tego niestety przyzwyczaić
Lila tak to najpiekniejszy okres w zyciu nie tylko faceta ,ale ogólnie mówiac rodziców.Bo juz swoje dzieci odchowane,a wnuków czasem jeszcze nie ma i ten okres to chulaj dusza piekla nie ma.Mnie niestety juz sie skonczy ten okres na dniach ,gdyż zostane dziadkiem.Jeszcze wnuka nie ma a ja wiem co to znaczy progresja na wnuka,zapewniam Cie ze jest wieksza niz na gre w lotto,ale za to przyjemniejsza,bo jak długo bedziesz podnosił progi masz pewnosc ze kasa wroci sie pod postacia usmiechu wnuka,i radosci dzieci.Napewno wiesz co mam na mysli.Pozdrawiam
kogucik19-gratuluję przed czasem bo potem Ty nie będziesz miał czasu.Pomimo tego,że nie mam dzieci to wiem,że uśmiech dziecka jest najlepszym wynagrodzeniem niejednokrotnie przewyższającym wszystkie kumulacje.Pozdrawiam i pozdrowienia dla kurki.
ROMANX jestem cholerykiem,i wolę ustapic niz sie przyzwyczajac ,bo do takiego zachowania nie mozna sie przyzwyczaic.Schodze z drogi,mam na forum swoj"kurnik"i tam sie produkuje.Niczego mi nie brakuje,a czasem korzystajac z braku niektorych cos napisze nieszkodliwego.Pozdrawiam
Szkoda,że nie ma Madzi,jak ona jest na stronce to zawsze jest wesolutko a tak,same nudy i nie ma z kim pogadać nawet.
Ale wy macie z tym czatem!!
juz jak w rodzinie :)
nuda bo wszyscy spia,
jutro ulubiony dzień tygodnia - poniedziałek.
juz jak w rodzinie :)
nuda bo wszyscy spia,
jutro ulubiony dzień tygodnia - poniedziałek.
A WOGÓLE co do MM to już rączki opadają.
cięzko trafić głupie 5/5 juz sił brak.
cięzko trafić głupie 5/5 juz sił brak.
czorito-uwierz mi,to prawie jak rodzina,ale dzisiaj coś kiepsko z tymi wpisami.
wszyscy sie załamali wynikami MM
i poszli chyba zobaczyć czy jest coś w barku :)
i poszli chyba zobaczyć czy jest coś w barku :)
co tam słychać;)
Dobranoc wszystkim,mam nadzieję,że jutro będą wszyscy w lepszych humorach.PaPaPa.
a że ja trynków spożywać nie mogę siedze tu dalej
i szukam kulek na jutro
choć to i tak nie ma sensu!
ale głupota ludzka nie zna granic,
dalej gram!
i szukam kulek na jutro
choć to i tak nie ma sensu!
ale głupota ludzka nie zna granic,
dalej gram!
>>>czorito
I jak kuleczki znalazłeś:)Ja mam już parę na jutro;)
I jak kuleczki znalazłeś:)Ja mam już parę na jutro;)
>>> lila
Ładne zdjęcie!!!!!Pozdrawiam
Ładne zdjęcie!!!!!Pozdrawiam
czorito-wyjaśnij,jesteś ON czy ONA.Bo ja już się w tym wszystkim całkowicie pogubiłam.Pozdrawiam.
ej ziuta czorito to dziewczynka :)
szukam coś na jutro!
55 61 77
chociaż 61 sie zablokowała coś, a tak ładnie wchodziła we wrześniu!
ale szukam piątki!
szukam coś na jutro!
55 61 77
chociaż 61 sie zablokowała coś, a tak ładnie wchodziła we wrześniu!
ale szukam piątki!
http://www.multipasko.pl/analizer/multi-lotek/ tutaj masz !!!!!!! a ziuta1981krk jest facetem pozdro
była afera hazardowa, jest afera w związku ze stocznią, a za jakiś czas będzie afera związana z TS.
Opa-a nawet jakby to przecież w umiarkowanych ilościach jest nie szkodliwy.
55,60,61 juto będzie albo 2/3
ziuta dzięki za pochwałę fotki.
Opa,czorito,ziuta i inni paskowicze,idę spać.Dobrej nocy Wam wszystkim życzę.
Opa,czorito,ziuta i inni paskowicze,idę spać.Dobrej nocy Wam wszystkim życzę.
lila
Dobranoc kolorowych snów!!!!!!
czorito
i jak kiedy była?
Dobranoc kolorowych snów!!!!!!
czorito
i jak kiedy była?
Powiem ci że 55,60,61 lub coś z tego jutro może być bo mam taką trójkę przygotowaną na jutro do testu godz 14
To zależy jaka piątka,
mam kilka swoich ulubionych liczb, i z nich sprawdzam
mam kilka swoich ulubionych liczb, i z nich sprawdzam
raz wykrecilam sobie dobry numer!
wytypowalam 5 i podalam ją jako typy na 14 i 22
a że o 14 padło 61 na w realu na 22 zmieniłam sobie na 21!
i co o 22 była powtórka 61 a mi została nieprzespana noc!
a że gram tylko w toto to 4/5 sie nie liczy. :(
wytypowalam 5 i podalam ją jako typy na 14 i 22
a że o 14 padło 61 na w realu na 22 zmieniłam sobie na 21!
i co o 22 była powtórka 61 a mi została nieprzespana noc!
a że gram tylko w toto to 4/5 sie nie liczy. :(
No to brawo czorito...ale to norma,po prostu trzeba chyba spisywać numery z banknotów,jak jedna pani,gra co jakiś czas z plusem i jak wygra to jeszcze sobie zagra,ale na pewno nie przegrywa,bierze to na kilka stawek.
Wszystkie wyniki sie znacznie pogorszyły od kąd sa 2 losowanie dziennie!!
wczesniej szło mi lepiej!
denerwuje mnie to o 14!
za dużo zamieszania i więcej oszustwa!!!!
wczesniej szło mi lepiej!
denerwuje mnie to o 14!
za dużo zamieszania i więcej oszustwa!!!!
ziutaa - we wrzesniu padło 5 razy 3/3 z liczb: 35,47,61
a w pazdzierniku 61 nie działa wogóle!
47 jest caly czas na bogato
35 tez cos słabo
a w pazdzierniku 61 nie działa wogóle!
47 jest caly czas na bogato
35 tez cos słabo