Wpisy 691 745 – 691 844
11 stycznia 2012 18:12 → 11 stycznia 2012 19:02, 100 wpisów
sara ....no ładnie mówisz , nie chcesz podrywać chłopaka albo kup guma zboczuchowa
sara... no jeszcze raz przeprosić
spook...wyczyść mpnitory z wodą
kiedyś dodatkowo robiłam to odkurzaczem ale ktoś mi powedział ze to szkodliwe dla kompa i juz tego nie robie odkurzaczem
spook ....wez ***ka z wodą proszek wizir do brania , wyczyść klawiatury , nie tak duzo mokre
u mnie po stycznosci kawy z klawiaturą literka z przestala dzialac
spook..nic nie widać moje napisy
spook...no dokładnie i poowwoo
andro0...
deku dzis miałam dobry dzień zobaczymy wieczorem...20 mi przeszkodziła w zdobyciu drugiej 3/3 wiec mysle ze teraz 20 poleci
Ula > Ty się nie martw; ja co 2 dzień jem grochówke to się przewód pokarmowy przyzwyczaił
prosiem kwiatuszek
prosiem kwiatuszek
siedze tak z Wami i kresle 7 liczb i dwa zaklady wiec prosze o propozycje
wczoraj po losowaniu tak wyzywałam TS i chyba sie przestraszył...dało od razu
deki jak mnie ktos tak mocno wpieni i da rady zdenerwować to zazwyczaj wtedy wygrywam
Dalej nas TS, w bambuko robi,dlaczego nie ma nad nimi kontroli..Regulamin wyrażnie mówi: 50%wpływów przeznacza się na wygrane,a czy wy wiecie, że tylko 20% otrzymują grający a te 30$ zgarnia zarząd,popytajcie kolektorów to wam powiedzą, jakie marne wygrane odbierają gracze.Zarząd, wystawia swoich, do głównych wygranych a nam daje ochłapy
trzeba poszukac znajomosci w TS i zeby wzieli pod swoje skrzydla
10 % dla mnie i moge jezdzic od miasta do miasta w wysylac kupony trafione rzecz jasna
Ulala
Jocia.
Jocia.