Wpisy 690 836 – 690 935
10 stycznia 2012 22:58 → 10 stycznia 2012 23:23, 100 wpisów
muszę ją utopić chyba
ulexxo hehe a co trzeba z chłopami ostro
torsanisko
Czytałem sobie dzisiaj o aktorze:krzysztofie kolbergeru,żył tylko 60 lat:
profesorku powiedz wystraszyłeś się
weź mendę w betonowe buty wsadź i do Wisły
weź mendę w betonowe buty wsadź i do Wisły
torsan-wysyłałeś hokeja??
torsanisko
bella...jasne dobry pomysł w betonowe buty i do wisły
robal ludziska grali wot duraki
biedne bo głupie
głupie bo otumanione i nie doinformowane
biedne bo głupie
głupie bo otumanione i nie doinformowane
wojtas nie podam Ci dokładnych propozycji. Ja szlajałem się po świecie, a to Holandia, a to gdzie indziej, trochę zawaliłem, bo naiwny zakochany wracałem do kobiet, z którymi wtedy byłem, a które okazało się robiły mi rogi. Ale byłem nadal naiwny. Teraz żałuję mogłem walnąć tym i zostać za granicą, a były miejsca, w których szefowie firmy chcieli abym został na dłużej, o wiele dłużej, ale ja głupi wracałem do Polski, albo na ***ne studia, albo do głupich lasek, które albo kochały się w księżach, albo nie wiedziały czego chcą. Ja stety/niestety brałem na poważnie związki. No ale w końcu praca w Polsce, nagle kolejna dziewczyna, 5 lat związku i też walnęło, bo co? Bo brak pracy, niechęć, zwątpienie. Dobrze, ze mam z nią kontakt i się dogaduję jako dobrzy znajomi. Oczywiście granie w totolotka mnie wtedy jak z nią byłem wprowadziło w kłopoty, bo albo nie miałem na nic innego czasu, albo sie wkur.... łem gdy nie mogłem nadać zakładu, a ona coś innego chciała. Zawaliłem, bo liczyło się nie raz za bardzo co? Lotto! W końcu się udało, praca fajna, dzięki której pozbierałem się po rozstaniu, dzięki której zacząłem żyć, szedłem do niej z uśmiechem, poznałem wspaniałych ludzi i co sie okazało, szef postanowił oszczędzać. Więc mnie zwolnili, a dlaczego? Ponieważ nie miałem papierka, który miał kolega który razem ze mną został zatrudniony, czyli pieprzonego orzeczenia o nieperłnosprawności. I co się okazało, że cała ta gadka o oszczędności była wielkią ściemą. Impreza firmowa się odbyła w zajebistej restauracji. Oszczędności? Podwyżkę kolega dostał? Oszczędności. Zresztą, żalę się, sory. Długa historia. Powiem tyle, że tez nie raz gram i mam nadzieję, że w końcu podniosę ręcę w górę i powiem "jest, trafiłem, jest!!!!", ale jak patrzę na te liczby, jak patrzę na to gdy na 3 zakłady, w których nie powtarzają się liczby, trafiam łącznie tylko 3 liczby i tak bardzo często jest, to mi się odechciewa i wole porozmyślać nad tym co zrobić, by zdobyć skąd indziej kasę, coś sprzedawać, coś wymyślić. I na pewno szybciej nie jeden pomysł mi do głowy przyjdzie i go wykorzystam niż, trafię głupie 10 zł w lotto. Bo 2 zł sie trafia, ale rzadko. Wow! 2zł!
Moze ta qurewaka zniknie na jakis czas
i to który raz pod rząd
HBO dawaj kopa i na gwiazdy sobie popatrz
profesor, 1 za czesto
torsanisko niedlugo zobaczymy ile zgarniasz
majoreczka ....za często **1** ta ku*** mnie drazni
prof mnie tez
profesor Multa 24,48,59,62,74= SUPER 4/5
majoreczka...
zbyszek....
krzysiek-dlatego gry TSa trzeba traktować bardziej jako zabawę,sprawdzenie siebie w typowaniu-a nie jako jedyne żródło dochodów-powodzenia w życiu
Dawaj Pasko... Kumulacja 7 000 000. Tak mi wykazało , a Ty to wyświetlisz.... mistrzu. Tak mi wskazuje program....
2 kolejka spirytusiku
leniwiec dopiero w grudniu
ulexxa
wojtas już się wystraszyłam że następna kolejka nie dojdzie
ulexxa
wojtas już się wystraszyłam że następna kolejka nie dojdzie
ulexxa piekna nuta
hipopotam
bella-a jeszcze w zanadrzu 3 i 4
golddenlotto.pl piszesz coś że wygrywasz a ja nie widze Twoich wygranych wcale
leniwiec...
wojtas 3i4 uuuuuuu
to ja może po 3ciej na czterech będę szła
hipciu wszystko zatrute...dlatego spirytus najlepszym lekarstwem
bez recepty i pieczątki
to ja może po 3ciej na czterech będę szła
hipciu wszystko zatrute...dlatego spirytus najlepszym lekarstwem
bez recepty i pieczątki
DOBRANOC
ulexxa...
zbyszek...dobranoc
bella
Ulaluniu. Zobacz na mój profil i zobacz co wygrałem 31.12.2011r. To jest moja przymiarka do 6-tki.
hipciu oj tam umiar
...my młodzi,my młodzi nam spiryt nie zaszkodzi więc pijmy go litramikto z nami kto z nami
...my młodzi,my młodzi nam spiryt nie zaszkodzi więc pijmy go litramikto z nami kto z nami
Dla najkochańszej osobyna czacie (tajemnica)
gościu
dużo złapałeś chętnych na działę ? I powiedz, ile mają ci płacić ? Ktoś negocjował, czy sami mocno zdesperowani ?
Ty chcesz 10 procent tak ? daję dwadzieścia
daj połowę wsadu
dużo złapałeś chętnych na działę ? I powiedz, ile mają ci płacić ? Ktoś negocjował, czy sami mocno zdesperowani ?
Ty chcesz 10 procent tak ? daję dwadzieścia
daj połowę wsadu
UlalaI widziałaś na moim profilu 5-tkę w lotto? Następną Tobie ofiaruję....
sam9..
prof... wiemy kto
goldenlotto nie ma fotki
goldenlotto nie ma fotki
bella
rozczuliłaś mnie tym wężykiem
to jak ? po odbiorze kasiorki z Targowej w tej bramie ?
rozczuliłaś mnie tym wężykiem
to jak ? po odbiorze kasiorki z Targowej w tej bramie ?
bella..tajemnica i to scisle tajne
majoreczka...no jak wiecie to super
bronson-ładne strzały
robalku
dostałeś może cynka od kolegi HARTGE czy przypadkiem on nie był
snajperem?
i nie ustrzelił jokera
dostałeś może cynka od kolegi HARTGE czy przypadkiem on nie był
snajperem?
i nie ustrzelił jokera
no to co?na 3cią nóżkę??