Wpisy 690 807 – 690 906
10 stycznia 2012 22:54 → 10 stycznia 2012 23:15, 100 wpisów
bella profesorowi wp...isz
wojtas..
bella...za co znowu co wy chcecie
majoreczka-jutro będę liczby wybierał-jak coś wybiorę,to napiszę
Bellus..dajmy ciutke w palnikowstwo dzis..
z naszymi facecikami...
z naszymi facecikami...
oczywiście w kolekturach dalej wisiała informacja o bonusie ponad 9stówek...wot swołocz
wojtas ciekawe ciekawe, bo pusto, nic nigdy
człowiek sobie piszę a tu na raz wpie******* dostaje
no to po szklaneczce spirytusiku
profesorku nie za co tylko dlaczego tak późno
ile razy prosiłam?????
dalej tą wywłokę jedynkę ciągniesz za sobą
ile razy prosiłam?????
dalej tą wywłokę jedynkę ciągniesz za sobą
majoreczka-wiersz Ci wyślę
wojtas dawaj
torsanisko co jest
torsanisko co jest
aaaaaaaaaa!!!!!! juz wiem bella nie moge sie jej pozbyćsam nie wiem co z nią zrobićdo lasu nie pomaga
no dobra jak nie zarząd to chociaz do komisji poprzyjcie moją kandydaturę
właśnie -
ta ich piNtolona chęć poinformowania d.z.i.ś o opłacalności
No, jak ktoś gra w realu - szły dziesiątki ?
Może być bez skanów
ta ich piNtolona chęć poinformowania d.z.i.ś o opłacalności
No, jak ktoś gra w realu - szły dziesiątki ?
Może być bez skanów
Niech im wszystkie komputery daja fałszywe dane i niech ludziska wygrywaja codziennie
torsanku cobyś nie myślał żem złośliwy,wredny babsztyl ale...ja bym nie była tak daleko posunięta z tą Twoją radością
mnie karrrwa też serce się radowało przy ostatniej trójczynie w mini
i co dali 13 zł
mnie karrrwa też serce się radowało przy ostatniej trójczynie w mini
i co dali 13 zł
muszę ją utopić chyba
ulexxo hehe a co trzeba z chłopami ostro
torsanisko
Czytałem sobie dzisiaj o aktorze:krzysztofie kolbergeru,żył tylko 60 lat:
profesorku powiedz wystraszyłeś się
weź mendę w betonowe buty wsadź i do Wisły
weź mendę w betonowe buty wsadź i do Wisły
torsan-wysyłałeś hokeja??
torsanisko
bella...jasne dobry pomysł w betonowe buty i do wisły
robal ludziska grali wot duraki
biedne bo głupie
głupie bo otumanione i nie doinformowane
biedne bo głupie
głupie bo otumanione i nie doinformowane
wojtas nie podam Ci dokładnych propozycji. Ja szlajałem się po świecie, a to Holandia, a to gdzie indziej, trochę zawaliłem, bo naiwny zakochany wracałem do kobiet, z którymi wtedy byłem, a które okazało się robiły mi rogi. Ale byłem nadal naiwny. Teraz żałuję mogłem walnąć tym i zostać za granicą, a były miejsca, w których szefowie firmy chcieli abym został na dłużej, o wiele dłużej, ale ja głupi wracałem do Polski, albo na ***ne studia, albo do głupich lasek, które albo kochały się w księżach, albo nie wiedziały czego chcą. Ja stety/niestety brałem na poważnie związki. No ale w końcu praca w Polsce, nagle kolejna dziewczyna, 5 lat związku i też walnęło, bo co? Bo brak pracy, niechęć, zwątpienie. Dobrze, ze mam z nią kontakt i się dogaduję jako dobrzy znajomi. Oczywiście granie w totolotka mnie wtedy jak z nią byłem wprowadziło w kłopoty, bo albo nie miałem na nic innego czasu, albo sie wkur.... łem gdy nie mogłem nadać zakładu, a ona coś innego chciała. Zawaliłem, bo liczyło się nie raz za bardzo co? Lotto! W końcu się udało, praca fajna, dzięki której pozbierałem się po rozstaniu, dzięki której zacząłem żyć, szedłem do niej z uśmiechem, poznałem wspaniałych ludzi i co sie okazało, szef postanowił oszczędzać. Więc mnie zwolnili, a dlaczego? Ponieważ nie miałem papierka, który miał kolega który razem ze mną został zatrudniony, czyli pieprzonego orzeczenia o nieperłnosprawności. I co się okazało, że cała ta gadka o oszczędności była wielkią ściemą. Impreza firmowa się odbyła w zajebistej restauracji. Oszczędności? Podwyżkę kolega dostał? Oszczędności. Zresztą, żalę się, sory. Długa historia. Powiem tyle, że tez nie raz gram i mam nadzieję, że w końcu podniosę ręcę w górę i powiem "jest, trafiłem, jest!!!!", ale jak patrzę na te liczby, jak patrzę na to gdy na 3 zakłady, w których nie powtarzają się liczby, trafiam łącznie tylko 3 liczby i tak bardzo często jest, to mi się odechciewa i wole porozmyślać nad tym co zrobić, by zdobyć skąd indziej kasę, coś sprzedawać, coś wymyślić. I na pewno szybciej nie jeden pomysł mi do głowy przyjdzie i go wykorzystam niż, trafię głupie 10 zł w lotto. Bo 2 zł sie trafia, ale rzadko. Wow! 2zł!
Moze ta qurewaka zniknie na jakis czas
i to który raz pod rząd
HBO dawaj kopa i na gwiazdy sobie popatrz
profesor, 1 za czesto
torsanisko niedlugo zobaczymy ile zgarniasz
majoreczka ....za często **1** ta ku*** mnie drazni
prof mnie tez
profesor Multa 24,48,59,62,74= SUPER 4/5
majoreczka...
zbyszek....
krzysiek-dlatego gry TSa trzeba traktować bardziej jako zabawę,sprawdzenie siebie w typowaniu-a nie jako jedyne żródło dochodów-powodzenia w życiu
Dawaj Pasko... Kumulacja 7 000 000. Tak mi wykazało , a Ty to wyświetlisz.... mistrzu. Tak mi wskazuje program....
2 kolejka spirytusiku
leniwiec dopiero w grudniu
ulexxa
wojtas już się wystraszyłam że następna kolejka nie dojdzie
ulexxa
wojtas już się wystraszyłam że następna kolejka nie dojdzie
ulexxa piekna nuta
hipopotam
bella-a jeszcze w zanadrzu 3 i 4
golddenlotto.pl piszesz coś że wygrywasz a ja nie widze Twoich wygranych wcale
leniwiec...
wojtas 3i4 uuuuuuu