Wpisy 690 509 – 690 608
10 stycznia 2012 21:58 → 10 stycznia 2012 22:13, 100 wpisów
sara1 ja wtedy tylko będe wygrany jak totalizator będzie padnięty
toja...
A LEJA Te numery co dziś typowałem to nie wysłałem bo za puzno
Pasko-jedzonko Beskid niski, widzisz daleko Ci do Rzeszowa
z rzeszowa w ten beskid to skok i nie jeść regionalnej potrawy to GRZECH
PACIARA
Przepis ten dedykuję mojej Ukochanej Siostrze Rybce, która uwielbia jeść - zwłaszcza "paciarę"...
Składniki:
1/2 szkl. wody
1 szkl. cukru
25 dkg mleka w proszku (najlepiej granulowane odtłuszczone)
1/2 kostki margaryny
2-3 łyżki kakao
Przygotowanie:
Cukier zagotować z wodą, aż do jego rozpuszczenia. Odstawić z ognia i rozpuścić w tym margarynę. Kiedy się rozpuści - dodać kakao (ilość wg upodobania). Na koniec wsypać mleko w proszku i bardzo dokładnie rozmieszać pałką, aby nie było grudek.
Można jeść na ciepło - wg Rybki jest to "sposób na gorącą pałę"; lub też na zimno.
Paciara idealnie nadaje się również jako masa do przełożenia wafla - wtedy jednak dajemy nie pół, ale całą kostkę margaryny.
Uwaga! Dla osób niewprawionych w jedzieniu słodkości - radzę zachować ostrożność i umiar
z rzeszowa w ten beskid to skok i nie jeść regionalnej potrawy to GRZECH
PACIARA
Przepis ten dedykuję mojej Ukochanej Siostrze Rybce, która uwielbia jeść - zwłaszcza "paciarę"...
Składniki:
1/2 szkl. wody
1 szkl. cukru
25 dkg mleka w proszku (najlepiej granulowane odtłuszczone)
1/2 kostki margaryny
2-3 łyżki kakao
Przygotowanie:
Cukier zagotować z wodą, aż do jego rozpuszczenia. Odstawić z ognia i rozpuścić w tym margarynę. Kiedy się rozpuści - dodać kakao (ilość wg upodobania). Na koniec wsypać mleko w proszku i bardzo dokładnie rozmieszać pałką, aby nie było grudek.
Można jeść na ciepło - wg Rybki jest to "sposób na gorącą pałę"; lub też na zimno.
Paciara idealnie nadaje się również jako masa do przełożenia wafla - wtedy jednak dajemy nie pół, ale całą kostkę margaryny.
Uwaga! Dla osób niewprawionych w jedzieniu słodkości - radzę zachować ostrożność i umiar
Robal.....sam sie skapnij..ja musze tego nicka omijać bo mnie papierem toaletowym udusi
torsan
coś Ci wpis wygwiazdkowało
deki
A dresik ?
Kaśka
No przecież mówię, że wiem
coś Ci wpis wygwiazdkowało
deki
A dresik ?
Kaśka
No przecież mówię, że wiem
żegnam was na dni kilka ,żegnam was na dni parę ,kupię sobie saxi przypiedolę w jakąś gitarę
za 5 min losowanie
Jedynym źródłem informacji o wysokości bonusa w MM jest informacja podana na www.lotto.pl.......10.01.2012 godz 22:10 bonus na tej stronie www wynosił 910 tys PLN.....Wysoki Sądzie
papcie ? Nie wyskakuje się ? warto ?
anzu
spółka skarbu państwa
prokurator i sąd niezależny
argumenty
masz ?
anzu
spółka skarbu państwa
prokurator i sąd niezależny
argumenty
masz ?