Wpisy 690 507 – 690 606
10 stycznia 2012 21:58 → 10 stycznia 2012 22:13, 100 wpisów
Potecjo.. Lilencjo..wiem wszystko..
..szkoda....cos zaginely szybko
..takie chcace..nie wiem co..ale cos..chcace....i jakos..zagininiajace..ehhh
..szkoda ....
..szkoda....cos zaginely szybko
..takie chcace..nie wiem co..ale cos..chcace....i jakos..zagininiajace..ehhh
..szkoda ....
sara1 ja wtedy tylko będe wygrany jak totalizator będzie padnięty
toja...
A LEJA Te numery co dziś typowałem to nie wysłałem bo za puzno
Pasko-jedzonko Beskid niski, widzisz daleko Ci do Rzeszowa
z rzeszowa w ten beskid to skok i nie jeść regionalnej potrawy to GRZECH
PACIARA
Przepis ten dedykuję mojej Ukochanej Siostrze Rybce, która uwielbia jeść - zwłaszcza "paciarę"...
Składniki:
1/2 szkl. wody
1 szkl. cukru
25 dkg mleka w proszku (najlepiej granulowane odtłuszczone)
1/2 kostki margaryny
2-3 łyżki kakao
Przygotowanie:
Cukier zagotować z wodą, aż do jego rozpuszczenia. Odstawić z ognia i rozpuścić w tym margarynę. Kiedy się rozpuści - dodać kakao (ilość wg upodobania). Na koniec wsypać mleko w proszku i bardzo dokładnie rozmieszać pałką, aby nie było grudek.
Można jeść na ciepło - wg Rybki jest to "sposób na gorącą pałę"; lub też na zimno.
Paciara idealnie nadaje się również jako masa do przełożenia wafla - wtedy jednak dajemy nie pół, ale całą kostkę margaryny.
Uwaga! Dla osób niewprawionych w jedzieniu słodkości - radzę zachować ostrożność i umiar
z rzeszowa w ten beskid to skok i nie jeść regionalnej potrawy to GRZECH
PACIARA
Przepis ten dedykuję mojej Ukochanej Siostrze Rybce, która uwielbia jeść - zwłaszcza "paciarę"...
Składniki:
1/2 szkl. wody
1 szkl. cukru
25 dkg mleka w proszku (najlepiej granulowane odtłuszczone)
1/2 kostki margaryny
2-3 łyżki kakao
Przygotowanie:
Cukier zagotować z wodą, aż do jego rozpuszczenia. Odstawić z ognia i rozpuścić w tym margarynę. Kiedy się rozpuści - dodać kakao (ilość wg upodobania). Na koniec wsypać mleko w proszku i bardzo dokładnie rozmieszać pałką, aby nie było grudek.
Można jeść na ciepło - wg Rybki jest to "sposób na gorącą pałę"; lub też na zimno.
Paciara idealnie nadaje się również jako masa do przełożenia wafla - wtedy jednak dajemy nie pół, ale całą kostkę margaryny.
Uwaga! Dla osób niewprawionych w jedzieniu słodkości - radzę zachować ostrożność i umiar
Robal.....sam sie skapnij..ja musze tego nicka omijać bo mnie papierem toaletowym udusi
torsan
coś Ci wpis wygwiazdkowało
deki
A dresik ?
Kaśka
No przecież mówię, że wiem
coś Ci wpis wygwiazdkowało
deki
A dresik ?
Kaśka
No przecież mówię, że wiem
żegnam was na dni kilka ,żegnam was na dni parę ,kupię sobie saxi przypiedolę w jakąś gitarę
za 5 min losowanie
Jedynym źródłem informacji o wysokości bonusa w MM jest informacja podana na www.lotto.pl.......10.01.2012 godz 22:10 bonus na tej stronie www wynosił 910 tys PLN.....Wysoki Sądzie