Wpisy 690 439 – 690 538
10 stycznia 2012 21:44 → 10 stycznia 2012 22:02, 100 wpisów
Pasko..Ty nie Ăśdpowiadsz nigdy na ..pozdrowienia..
ale to ..tak jest z Tymi...hmm...Mennami..
ale to ..tak jest z Tymi...hmm...Mennami..
liluś nie zostawiam
musze azora na spacer wyprowadzić
nie
kupie ci chechłacz
musze azora na spacer wyprowadzić
nie
kupie ci chechłacz
sara...
Totalizator nie przyjmuje typowań, ale na multipasko przyjmujemy... jak się trafi 10/10 to można iść do sądu i pokazać dowód, że się miało liczby, ale TS nie pozwolił skreślić
oczywiście Przemyśl o wiele bardziej turystyczny i bardziej się podoba od tej dziury Rzeszowa w Polsce "C"
sara... nie pasuje kwiaty dla mnie
Rzeszów fajne miasto według mnie... ale osobiście wolę wieś i zamierzam docelowo zamieszkać gdzieś na wsi w okolicach Rzeszowa
wcześniej na 690376 to m,mer
sara1: zwracam honor... faktycznie awaria dotyczy przecież tylko wygranych. Czyli pieniądze można wpłacać, tylko nie można wypłacać ... sprytnie
sara1 ja Cię widzę i sluszy e ale dziś słabo kumam
a co mi tam...http://www.youtube.com/watch?v=BwaGZ0Bwp-A&feature=related ogień...
ta jestem na fazie ale typowałem niedawno i zobaczym co z tego będzie
lila..nie graj bo ci wygranej nie wypłacą
sara1 nic mnie nie szuszy mam jeszcze piwko iczekam na losowanie
69,77
z/w za 5 min
kubex....spokojna Twoja rozczochranajutro będziesz miał spokój ode mnie przez kilka dni a może i na zawsze
Potecjo.. Lilencjo..wiem wszystko..
..szkoda....cos zaginely szybko
..takie chcace..nie wiem co..ale cos..chcace....i jakos..zagininiajace..ehhh
..szkoda ....
..szkoda....cos zaginely szybko
..takie chcace..nie wiem co..ale cos..chcace....i jakos..zagininiajace..ehhh
..szkoda ....
sara1 ja wtedy tylko będe wygrany jak totalizator będzie padnięty
toja...
A LEJA Te numery co dziś typowałem to nie wysłałem bo za puzno
Pasko-jedzonko Beskid niski, widzisz daleko Ci do Rzeszowa
z rzeszowa w ten beskid to skok i nie jeść regionalnej potrawy to GRZECH
PACIARA
Przepis ten dedykuję mojej Ukochanej Siostrze Rybce, która uwielbia jeść - zwłaszcza "paciarę"...
Składniki:
1/2 szkl. wody
1 szkl. cukru
25 dkg mleka w proszku (najlepiej granulowane odtłuszczone)
1/2 kostki margaryny
2-3 łyżki kakao
Przygotowanie:
Cukier zagotować z wodą, aż do jego rozpuszczenia. Odstawić z ognia i rozpuścić w tym margarynę. Kiedy się rozpuści - dodać kakao (ilość wg upodobania). Na koniec wsypać mleko w proszku i bardzo dokładnie rozmieszać pałką, aby nie było grudek.
Można jeść na ciepło - wg Rybki jest to "sposób na gorącą pałę"; lub też na zimno.
Paciara idealnie nadaje się również jako masa do przełożenia wafla - wtedy jednak dajemy nie pół, ale całą kostkę margaryny.
Uwaga! Dla osób niewprawionych w jedzieniu słodkości - radzę zachować ostrożność i umiar
z rzeszowa w ten beskid to skok i nie jeść regionalnej potrawy to GRZECH
PACIARA
Przepis ten dedykuję mojej Ukochanej Siostrze Rybce, która uwielbia jeść - zwłaszcza "paciarę"...
Składniki:
1/2 szkl. wody
1 szkl. cukru
25 dkg mleka w proszku (najlepiej granulowane odtłuszczone)
1/2 kostki margaryny
2-3 łyżki kakao
Przygotowanie:
Cukier zagotować z wodą, aż do jego rozpuszczenia. Odstawić z ognia i rozpuścić w tym margarynę. Kiedy się rozpuści - dodać kakao (ilość wg upodobania). Na koniec wsypać mleko w proszku i bardzo dokładnie rozmieszać pałką, aby nie było grudek.
Można jeść na ciepło - wg Rybki jest to "sposób na gorącą pałę"; lub też na zimno.
Paciara idealnie nadaje się również jako masa do przełożenia wafla - wtedy jednak dajemy nie pół, ale całą kostkę margaryny.
Uwaga! Dla osób niewprawionych w jedzieniu słodkości - radzę zachować ostrożność i umiar