Wpisy 689 926 – 690 025
10 stycznia 2012 19:16 → 10 stycznia 2012 20:05, 100 wpisów
Lilciu..ok....napisz mi na meila..twoj
nr. gg ...to zaczna sie porzeczki i krzaczory..
nr. gg ...to zaczna sie porzeczki i krzaczory..
ulexxa...utro wyjeżdżam,nie będę miała dostępu do krzaczorów ale do telefonu na 100%
idę kochani trzeba coś na ruszta wrzucić
na wieczorek mam piękniutkie cyferki
lila ja Cię proszę uważaj na siebie
kubexjaki śliczny wpis
paaaaabędę po losowanku
zagrałam sobie keno z maszyny na 4cyferki-weszły 33 zeta więc puszczenie było za free i do tego system 6 w mini
na wieczorek mam piękniutkie cyferki
lila ja Cię proszę uważaj na siebie
kubexjaki śliczny wpis
paaaaabędę po losowanku
zagrałam sobie keno z maszyny na 4cyferki-weszły 33 zeta więc puszczenie było za free i do tego system 6 w mini
Wyyyyyyy wwwwwwłłłłłłłłłłłooooooooooooooo kkkkkkkkkkkkkkkooooooooooo ko ko ko dzie jesteś ???????????????????????????????????
Kobieta kiedyś pytała się Premiera :,,Premierze jak żyć"Ja się pytam Was ,,Kochani jak grać" Może podpowiecie co według was obstawiać ,Ja wybieram liczby te co często chodzą w ciągu ostatnich 10 losowań,może coś żle kombinuje,normalnie taka lipa
Lila..bambusy..dzidy..ojej co jeszcze..ajajaj..
gdzie to jest..to przybede..
gdzie to jest..to przybede..
dzięki ,znikam
lila
nowa emotka
wywłoko ? hmm niech Ci będzie, jeżeli już tak kipisz i chcesz się wyładować (oby Ci żyłka nie strzeliła) to zapraszam na wp.pl psychologia (wiem obca Ci dziedzina) tam jestem i czekam z niecierpliwością,przez sentyment do tego portalu nie będę go szmacić, a tam jestem do Twojej dyspozycji jak i we Wałbrzychu tylko uważaj na dorożkę by koło ci nie odpadło,bo u nas dziury ...
lila dzisiaj na ile grasz liczb o 22
no proszę ja wzięłaś do siebie tego wywłokamusisz nim być skoro na niego zareagowałaś
niktt inny sie nie odezwał na wywołanie wywłoka oprócz ciebiegratuluję miana
lila
...madzia..dalej ci wali..gdzies..tammm..ojojoj..
to juz gorzej niz myslalam..ehhhhhhh ..nie zadzieraj
ze ..mna...plisssss...
to juz gorzej niz myslalam..ehhhhhhh ..nie zadzieraj
ze ..mna...plisssss...
ulexxa....toż to zostaw tojak to ona piszeKochanie zostaw gówno bo śmierdzi tfuuuuu
ZASTANAWIAM SIĘ JEDNAK KIEGO C.H.U.J.A. CZEPIA SIĘ MENDA TYLKO DO MNIE A NIE DO INNYCH????
154. madzia77 2012-01-10 09:35:58 Przylądek Dobrej Nadziei
i sądząc z Twojego zachowania to chyba żadnego nie znalazłaś,bo kto by chciał taką głupią i na dodatek grubą tykę jak Ty ...
i sądząc z Twojego zachowania to chyba żadnego nie znalazłaś,bo kto by chciał taką głupią i na dodatek grubą tykę jak Ty ...
chyba PRZYLĄDEK ZJEBANEJ NADZIEI I POWIEM CI JEDNO CHCIAŁOBY WIĘCEJ JAK MASZ WŁOSÓW NA GŁOWIE
A JA WAŻE PRZY 183 CM WZROSTU TYLKO 75KG A ONA PISZE ŻE,JESTEM GRUBA
Lilu..sa sprawy .. takie..beleble co..powinno sie
zastanowic..co pisze..aaaa"cienszka sprawa"..chodz..chodz..
POROZMAWIAMY..pani madziu 77..
zastanowic..co pisze..aaaa"cienszka sprawa"..chodz..chodz..
POROZMAWIAMY..pani madziu 77..
ulexxa...zostaw to coś tfuuuuu z kim TY kobieto kochana inteligentna chcesz rozmawiać,gdzie ona do Ciebie
Ona wpada tu na czat żeby tylko namieszać ,nic więcej,kole ją w oczy a raczej w oko,chyba kakaowejak na czacie jest spokój
ulexxa....patrz jak czat zdechła jak się pani przez najmniejsze p kaie istnieje,na czacie pojawiła
chcesz wojny..to ja bedziesz..miala....nie boje sie Ciebie..Madziu77..Mag..
i Twich..chorych pomowien..to jest..wiecej..jak..CHORE..
i Twich..chorych pomowien..to jest..wiecej..jak..CHORE..
ulexxa...poczekaj,...niech się skontaktują a ja jutro będę baaaaardzo blisko,
boli mnie głowa i nie mogę spać,śni mi się wałbrzych i noc zawalona,
nie mogę myśleć i nie mogę stać,chyba sobie dzisiaj walnę kilona tylko noc noc noc
nie mogę myśleć i nie mogę stać,chyba sobie dzisiaj walnę kilona tylko noc noc noc
Krzyżacy robią dobre puszki rybne,łatwo się otwierają,dobry smak,a polskie np.makrela w oleju:ryba twarda jak kamień,złowiona chyba tuż po 2 giej wojnie światowej:
hipo > a jakie sledzie w puszkach i sałatki sledziowe germany robią pyszne
Witajcie , wyobrazcie sobie ze wygralam nedzne 8,- zl. i oczywiscie nadalm . Wyplaty nie dostalam , bo sa wstrzymane - uprzejmie pani powiedziala mi zeby zachowac kupon ! Czy cos o tym wiecie ?
W związku z problemami informatycznymi systemu rozliczeń dla gry Multi Multi wstrzymane zostały wypłaty wygranych, dla wszystkich stopni w grze Multi Multi które wystąpiły na kuponach zawierających losowanie z dnia 9 stycznia 2012 r. o 22:15 oraz 10 stycznia 2012 roku o godz. 14:00
Trwają intensywne prace nad przywróceniem systemu.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach. Zaplanowane losowania odbędą się zgodnie z przyjętym harmonogramem. Wszystkie wstrzymane wygrane Multi Multi będą mogły być wypłacone po usunięciu przyczyny problemu.
Poinformujemy państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem w momencie, gdy dostawca usługi usunie przyczynę problemu.
Licząc na Państwa zrozumienie, przepraszamy za chwilowe niedogodności.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 15:05): Tymczasowo wstrzymane są wypłaty wszystkich wygranych w grze Multi Multi.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 16:00): Dostawca informatycznego systemu rozliczeń: âPrzewidujemy, że funkcja wypłat zostanie przywrócona jutro (tj. 11 stycznia) od momentu otwarcia sytemu.â Zespół techniczny zidentyfikował problem i pracuje nad usunięciem przyczyn problemu. Za utrudnienia jeszcze raz bardzo przepraszamy.
Trwają intensywne prace nad przywróceniem systemu.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach. Zaplanowane losowania odbędą się zgodnie z przyjętym harmonogramem. Wszystkie wstrzymane wygrane Multi Multi będą mogły być wypłacone po usunięciu przyczyny problemu.
Poinformujemy państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem w momencie, gdy dostawca usługi usunie przyczynę problemu.
Licząc na Państwa zrozumienie, przepraszamy za chwilowe niedogodności.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 15:05): Tymczasowo wstrzymane są wypłaty wszystkich wygranych w grze Multi Multi.
Aktualizacja (10 stycznia 2012 r., godz. 16:00): Dostawca informatycznego systemu rozliczeń: âPrzewidujemy, że funkcja wypłat zostanie przywrócona jutro (tj. 11 stycznia) od momentu otwarcia sytemu.â Zespół techniczny zidentyfikował problem i pracuje nad usunięciem przyczyn problemu. Za utrudnienia jeszcze raz bardzo przepraszamy.