Wpisy 689 213 – 689 312
10 stycznia 2012 13:57 → 10 stycznia 2012 14:18, 100 wpisów
zenek-nic innego nam nie zostało
wojtas198721002
multi multi
wojtas198721002 znowu TS ma problem z systemem
Cytrynówkę zrobioną przez dekiego?
spook
cd.. tak jak taki mistrz - Tarnowskie Góry, czy okolice - tak kiedyś czytałem - trafił dwa razy - NIC nie zmienił - kumple od wygranej - piją, co chcą - stawia im cały czas, a on nadal - LODOWĄ
cd.. tak jak taki mistrz - Tarnowskie Góry, czy okolice - tak kiedyś czytałem - trafił dwa razy - NIC nie zmienił - kumple od wygranej - piją, co chcą - stawia im cały czas, a on nadal - LODOWĄ
Wydaje mi się, że mogli oni stracić dane i trzeba będzie osobiście w Oddziałach potwierdzać wygrane.
ale 3 razy spadła 51
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 236 000
Użytkownik Automat dopisał wyniki multi multi
01,03,06,07,20,21,24,28,29,39,42,51,59,60,61,62,64,70,71,79
Plusem jest liczba: 62
Użytkownik krzys97119 trafił 5/5 w typowaniu Multi Multi
Użytkownik bak69 trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
Z dziś z 14:00 też nie odbierze się wygranych dopóki nie usuną awarii.
TS dylu dylu na badylu
co za kraj i wez teraz traf 10/10 problem jak byk a wczesniej zawal
ale tekstem walneła ze z komisji...hahaha. chyba operator dzwieku jej podał
nici z wygranych
czy
dla T.S
szkoda że nie ma czerwonej
i
konkurencji dla monopolisty
czyżby TS był bankrutem
xelom to prawda
A o odsetkach ani słowa??
tak,jakim prawem przyjmuja zaklady? Ale to dobrze, bo świadczy o tym, że loswoanie jest oddzielone od typowania!
TAKIE RZECZY TYLKO W POLSCE TS
ja nic im nie wpłaciłem
a owe wygrane mają z
odsetkami wypłacać
jak tomcio 1972 szkoda nerwów na gnoi
over
a owe wygrane mają z
odsetkami wypłacać
jak tomcio 1972 szkoda nerwów na gnoi
over
oddajcie mi 10 zl!!!
xelom >>>
dopiero jutro po wygraną , po prostu za duzo wygrywamy i nie mają kasy
Xelom racja. odsetki od moich 4 zł moze i 0,1 grosz bedzie a jak ktos wygrał 100 tyś...??
emerytka
w zasadzie należałoby żądać, ale - od kogo ? od szeregowych pracowników punktów sprzedaży ?
Olać teesa
[*][*][*]
deki
zamieszaj i POlej - to najgęstsze
w zasadzie należałoby żądać, ale - od kogo ? od szeregowych pracowników punktów sprzedaży ?
Olać teesa
[*][*][*]
deki
zamieszaj i POlej - to najgęstsze
zenek44 a raczej PREZES TS-u
milan1980
najebali się wczoraj i po pijanemu system rozdupcyli
jak i się maszyna nie zatnie
"możę im się hakier do systema włamał"
Chyba Hakiel po Cichopku
Chyba Hakiel po Cichopku
mówię wam, że awaria potrwa 60 dni, a kiedy losy stracą wazność wszystko się naprawi
witam
dobrze, że nie grane, byłoby przegrane
tomcio
dobrze, że nie grane, byłoby przegrane
tomcio
panienka była strasznie zdenerwowana jak biegła po kartkę z komunikatem...
jak sie zatnie to po za programem bedzie losowanie i wyniki 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 80
bo rece sie jej pewnie pociły. chyba tak jest jak ktos kłamie a nie ma duzewgo doswiadczenia w TV to sie denerwuje..
Majoreczka witaj
Majoreczka witaj
majoreczka >>> bardzo dobrze
Nawet 2zł na waciki by nie było.
Nawet 2zł na waciki by nie było.
ciekawy jestem gdzie ta komisja to był raczej ktoś z zaplecza
Aktualności
Chwilowe wstrzymanie wypłat wygranych w grze Multi Multi
10.01.2012
W związku z problemami informatycznymi systemu rozliczeń dla gry Multi Multi wstrzymane zostały wypłaty wygranych, dla wszystkich stopni w grze Multi Multi które wystąpiły na kuponach zawierających losowanie z dnia 9 stycznia 2012 r. o 22:15 oraz 10 stycznia 2012 roku o godz. 14:00
Trwają intensywne prace nad przywróceniem systemu.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach. Zaplanowane losowania odbędą się zgodnie z przyjętym harmonogramem. Wszystkie wstrzymane wygrane Multi Multi będą mogły być wypłacone po usunięciu przyczyny problemu.
Poinformujemy państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem w momencie, gdy dostawca usługi usunie przyczynę problemu.
Licząc na Państwa zrozumienie, przepraszamy za chwilowe niedogodności.
Chwilowe wstrzymanie wypłat wygranych w grze Multi Multi
10.01.2012
W związku z problemami informatycznymi systemu rozliczeń dla gry Multi Multi wstrzymane zostały wypłaty wygranych, dla wszystkich stopni w grze Multi Multi które wystąpiły na kuponach zawierających losowanie z dnia 9 stycznia 2012 r. o 22:15 oraz 10 stycznia 2012 roku o godz. 14:00
Trwają intensywne prace nad przywróceniem systemu.
Pozostałe wypłaty dla wszystkich gier realizowane są na dotychczasowych zasadach. Zaplanowane losowania odbędą się zgodnie z przyjętym harmonogramem. Wszystkie wstrzymane wygrane Multi Multi będą mogły być wypłacone po usunięciu przyczyny problemu.
Poinformujemy państwa o przywróceniu wypłat odrębnym komunikatem w momencie, gdy dostawca usługi usunie przyczynę problemu.
Licząc na Państwa zrozumienie, przepraszamy za chwilowe niedogodności.
tomcio nie grałam, jakoś liczby nie pewne... miałam wejść i spytać czym grasz, ale nie było Cię
torsanuuuuś saltosky
torsanuuuuś saltosky