Wpisy 688 213 – 688 312
9 stycznia 2012 20:41 → 9 stycznia 2012 21:20, 100 wpisów
ja za radiem, słuchałem jak jechałem samochodem -lekarz podawał w radio komunikat, że operacja potrwa około godziny
profesor ..on miał załadowane strzały , strzela na góre i wyskoczy za oknem i nic wiecej , kamera słyszy i widział
krzysio...
lila...
xelom.....
przede wszystkim nie powinien wejść na salę z bronią !!
przecież mógł strzelać do dziennikarzy tak napastliwych, którzy znajdowali się na sali
ponadto strzelał z broni nie służbowej, a prywatnej którą nosił dla obrony, bo to nie przypadek, zniszczono mu samochód i nie tylko
przecież mógł strzelać do dziennikarzy tak napastliwych, którzy znajdowali się na sali
ponadto strzelał z broni nie służbowej, a prywatnej którą nosił dla obrony, bo to nie przypadek, zniszczono mu samochód i nie tylko
http://wiadomosci.wp.pl/title,Prok-Przybyl-na-sali-operacyjnej-najnowsze-informacje-o-jego-stanie-zdrowia,wid,14150431,wiadomosc.html
SPRAWĘ PROWADZIŁA SĘDZIA ANNA MARIA WESOŁOWSKA
aprokurator je**** sobie w łeb
krzysio744,niwe pitol głupstw,facet ma jaja,że ujawnia jakie nieprawości są w wymiarze sprawiedliowości,jak nie masz pojęcia to nie pisz ***ół
4,7,14,21,26,30,41,55,59,77
emeryt,też słuchałem jego wypowiedzi i to śledztwo od początku
mnie interesuje,kto wpadnie we własny dołek,który wykopał pod kimś
mnie interesuje,kto wpadnie we własny dołek,który wykopał pod kimś
doszło czy nie doszło,czy poszło czy przeszło bokiem bo nic nie wiem
>>>sam9- sprawy wojskowe -te same słowa i czyny przez ludzi są różnie interpretowane; uznany za bohatera przez krakusów niejaki kukliński dla tych i dla mnie co przysięgę składali w wojsku jak on jest ZDRAJCĄ i to największym; dla innych którzy zamiast być w wojsku siedzieli "pod miotłą mamy" to bohater
1,2,3,4,5,6,7,8,9,10mówie to nie żart
mam nadzieje ze wy nie macie nic przeciwko WOSP.....jak czytam wypowiedzi niektórych internautów
Jurek Owsiak jest
profesor niektórych to boli ze komus cos sie udało{{mruga}...cała Polska
Jurek Owsiak juz 20 lat pomaga dzieciom chorym i jest super
Lila no tak w tym kraju już jest!!!.....jak sie komus powiedzie to to szukamy dziury w całym
Idzcie do koscioła i spytajcie sie czy by pomogli chorym
jest super jest super jeeeeeeeeeeeeeeeessssssssssssssssstttttt
suuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
suuuuuuuuuuuuuuuuppppppppppppppppppeeeeeeeeeeeeeeeeerrrr
@lila, Jerzy Owsiak w życiu prywatnym wcale się nie jąka - to tylko taki wymyślony kiedyś przez niego "efekt specjalny" z czasu gdy pracował w radio jako prezenter muzyki.
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
klonek....to nie kraj tylko ludzie porąbanizawistni.Jak się komus powodzi lepiej jak im to szlag ich trafia
Moj znajomy powiedział ze to złodziej to sie na niego wku******** i dostał pare chu********debil pier**************
Może mi ktoś napisac co Pigi spiewa w tej reklamie? Orang to jest cała ała?
edi8....
lila...
lila...mnie staje nie tylko serce
klonek.....mi też zawsze było wszystkich szkoda,a teraz powiedziałam PINTOLENCJA,mam to gdzieś(nie piszę tu o chorych ludziach)