Wpisy 687 913 – 688 012
9 stycznia 2012 14:44 → 9 stycznia 2012 18:48, 100 wpisów
lila jak tam po dzisiajeszym losowniu?
Ale tu cicho gdzie się podziali obstawiacze liczb
na wojnie wyginęli czy co
obstawiam 11.28.66
dobra uciekam do wieczora
wodnik-horoskop na dziś
Zechcesz samodzielnie zrealizować swoje przedsięwzięcie, ale ktoś będzie Ci w tym przeszkadzał. Nie bądź opryskliwy, postaraj się dzialać z dyplomacją. Będziesz okazywać zdumiewającą życzliwość, która przyciągnie uwagę bardzo kontrowersyjnej osoby w Twojego towarzystwa, która okaże się być interesowna w swoich działaniach i wypowiedziach.
Zechcesz samodzielnie zrealizować swoje przedsięwzięcie, ale ktoś będzie Ci w tym przeszkadzał. Nie bądź opryskliwy, postaraj się dzialać z dyplomacją. Będziesz okazywać zdumiewającą życzliwość, która przyciągnie uwagę bardzo kontrowersyjnej osoby w Twojego towarzystwa, która okaże się być interesowna w swoich działaniach i wypowiedziach.
witam tak LICZNIE tu zgromadzonych
toja
pomór albo ospa wietrzna
hmmm-obił mi się o uszy ten nick
on podaje link do programu toto ale nie wiem czy tam wchodzićon tu nic nie typuje
.....wlasnie nic ...
toja-ja generalnie jestem przeciwnikiem tego typu programów,ale nie chcę Tobie mącić w głowie
ja obrałem własny system i wczoraj miałem 6/10-mam nadzieję,że to dopiero początek
nie chodzi o mącenie ale raczej o możliwość złapania wirusa albo i co gorszego
co to za system ... wojtas .?
toja-właśnie,albo i jakiejś wenerycznej
no ja nie jestem informatykiem i muszę się czymś podeprzeć tak mi się wydaje, jeszcze słabo znam totka
caffebagdad-wziąłem sobie 20 liczb najczęściej wchodzących razem ze sobą w danych losowaniach-rozpisuję je na 2 kupony na 2 losowania
dobre ...
moim skromnym zdaniem MM to jedyna gra,w której można coś przewidzieć
tez tylko w to gram ..
w zeszłym tygodniu,gdybym to lepiej rozpisał,byłoby 8/10 z plusem
a ja daje .. swoye pewniaki i oboki ..
to moze graj na siedem ...
na dzisiaj właśnie chce dodatkowo wysłać na 7 i na 5
toja-niektóre programy są dobre-tylko musi to być sprawdzone,bo w ciemno nie ma sensu
a ONI ciągle patrzą
torsan
witay ...
toja-kiedyś miałem taki fajny przewodnik po liczbach dobrego polskiego analityka-jak znajdę-to podam Ci nazwę
oki wojtasna multiparis rozumiem ze 3 analizy może 4, ja jestem bardziej humanistka
torsan-5/10-żle liczby dopasowałem
toja-ja też jestem humanistą,życie mnie zmusiło do cyferek
uciekam posłać kupony-trzymajcie się i powodzonka
wojtas ja nawet nie pracuje jako humanistka prędzej anatomii musiałam się uczyć jak byłam piękna i młodziutka
toja-na pewno do teraz jesteś piękna i młodziutka
wojtas
machamy
mógł by mi kto pomóc napisać PROTOKÓŁ WERYFIKACJI RÓŻNIC INWENTARYZACYJNYCH---
majwoj
http://www.e-dokumenty.cba.pl/finansowoksiegowe/formularze/protokol_weryfikacji_roznic_inwentaryzacyjnych.pdf
http://www.e-dokumenty.cba.pl/finansowoksiegowe/formularze/protokol_weryfikacji_roznic_inwentaryzacyjnych.pdf
parę zabiegów kosmetycznych i się nadaje jak złoto , dzięki Gała
majwoj wujek google ma wiecej takich dokumentów to poszperaj sobie
-naRka
-naRka
majwoj23 nie śmieję się tylko charakterystycznie jak diabeł
torsan...ja mój pewniaki 82 ...albo 0 i jak myślisz
torsan na noc mam 41 ale nie gram na 22
torsan wiem jaką Ty typujesz
10 już czas żeby wpadło i 11 ,ale typowałem inaczej
majwoj23 no właśnie CISZA NOCNA
krzysio744 dobrze typujesz wczoraj chciałam ukraść 3/3