Wpisy 6 857 – 6 956
19 listopada 2007 20:56 → 22 listopada 2007 13:41, 100 wpisów
Ja mam 3 z 7 liczb, dobre i 2 złote. Dobrze że wyleczylem się z plusa...)))
Ja dzis 22zł wygranej.Bogsiel rewelacyjnie dzis zatypowałes gratki dla Ciebie.Powodzenia wszystkim na jutro :)
4,22,42,46,60,62,72,75,76,79.to jest dycha ktora na 70 procent dzisiaj wpadnie sprawdz
tak obserwuje od czsu do czasu i czytam i naprawde podziwiam was mi juz nerwy puscily i po LATACH marnowania pieniedzy w lotka postanowilem skonczyc z tym szajsem owszem wygralem pare razy jakies 4 w duzego jakies 7/10 w multi ale ile stracilem to wole nie myslec bo bedzie tego ...$$$:) nie wiem nawet czy dzis obstawie mam dosc tej gownianej gry pozdrawiam wszystkich graczy:) zycze madrosci w obstawianiu i nie zmarnujcie tyle kasy co ja!:(
Witam
1,21,33,37,39,42,56,63,69,79 z plusem
napewno cosik wpadnie tylko jestem ciekaw ile????
Zycze wysokich wygranych wszytskim i oczywiscie sobie!!!!!!!
1,21,33,37,39,42,56,63,69,79 z plusem
napewno cosik wpadnie tylko jestem ciekaw ile????
Zycze wysokich wygranych wszytskim i oczywiscie sobie!!!!!!!
Karburator- jeśli będziesz z takim podejściem szedł do kolektury(idę zmarnować pieniądze) nigdy nic nie wygrasz :-(
nie jest to tylko moje zdanie lecz wnioski psychologów którzy obserwowali ludzi żyjących tylko z hazardu. ludzie ci nie boją się postawić 100$ jeśli do wygrania jest 130 a szansa jest mała. oni wierzą w wygranie 30$ niż w przegranie 100$ i dlatego nie boją się ryzyka. aby wygrać przede wszystkim nie trzeba się bać stracić no i oczywiście grać.życzę więc zmiany podejścia do gry i wysokich wygranych!
nie jest to tylko moje zdanie lecz wnioski psychologów którzy obserwowali ludzi żyjących tylko z hazardu. ludzie ci nie boją się postawić 100$ jeśli do wygrania jest 130 a szansa jest mała. oni wierzą w wygranie 30$ niż w przegranie 100$ i dlatego nie boją się ryzyka. aby wygrać przede wszystkim nie trzeba się bać stracić no i oczywiście grać.życzę więc zmiany podejścia do gry i wysokich wygranych!
Witam.
8.17.29.30.49.50.66.79
Pewniak to--8--
Pozdrawiam.
8.17.29.30.49.50.66.79
Pewniak to--8--
Pozdrawiam.
Jutro do wygrania 21 milionen € w Niemczech!
Da sie jakos zagrac w Polsce??
Da sie jakos zagrac w Polsce??
Moi mili parafianie wczoraj nie stety lipa ALE jeśli nie zmienili kulek w maszynie losójącej to wedlug moich osobistych statystyk i wyliczeń dziś muszą paśc takie 2 zakłady! 7/{1,12,21,33,39,40,63}-10/{1,12,21,29,33,38,40,49,54,78} ŻYCZE WYGRANYCH POZDRO!!!
Ładna 5 icemario tylko po co te 35 no zobaczymy po losowwaniu?
Grawerze drogi -mnie osobiście wszystkie liczby się bardzo podobają:)od 1 do 80 - staram się wybierać te które bardziej się "lubią" -tak jak ja z Kaczorem:) A że nie chcą często się kochać wtedy, kiedy ja chciałbym żeby się kochały, to już inna sprawa:) Niestety, nie we wszystkich losowaniach maja ochotę na miłość:)ale parzą się jednak często:) Powodzenia Wszystkim. pozdrawiam
Tak tak dziś trzeba nastawić się na DUŻEGO LOTKA no ale tu trzeba podzielić się wygraną więć zakłady pozostaną tajemnicą heh !!!ale podpowiem jak się połączy najczęściej chozące parki i trójki np z osttanich 5-25 losowań można coś wychaczyc !!!A wszystko dzięki programikowi LOTERIA DUŻY LOTEK wersjia 1.3 czytelny i gwarantowane trójeczki i czwóreczki często zresztą wysokich wygranych życze dziś wszystkim !
Wtrące się w temat parek chodz nie gram na nie bo mało z tego pieniążków ale slyszałem że pewien gośc się chwalił że z parek kupił nowy dom samochód i jacht no no pewnie obstawiał dużo z 1 tyś zł dziennie tak to można grac na parki
!
!
mario&marianno ja codziennie puszczam parki i trójki w profie ale jachtu to sie jeszcze nie dorobiłam heheh ale pomysł nie jest głupi:)Mam parodniową passe choc po moich typowaniach tego nie widac ale zawsze moge udowodnic moje wygrane numerami kuponów z profa mozna sprawdzic kiedy i ile wygrałam.Dlatego nie puszczam 10 wole mniejsze wygrane ale za to często, w skali miesiaca fajnie sie wychodzi.
Witam wszystkich...
na dziś proponuje 5/ 1,21,39,63,79 pewniakiem jest 39 co wy na to ?
na dziś proponuje 5/ 1,21,39,63,79 pewniakiem jest 39 co wy na to ?
3 9 13 23 27 35 41 62 75 76 Jadą Goście Jadą!!!
moje typki:
2/ [49,52]
3/ [10,14,71]
10/ [1,9,13,24,28,32,42,56,64,75]
:) Niech moc będzie z liczbami ;]
2/ [49,52]
3/ [10,14,71]
10/ [1,9,13,24,28,32,42,56,64,75]
:) Niech moc będzie z liczbami ;]
...WITAM ZIOMALI PO KUPONIE OTO CO WPADNIE DZIŚ.....8 17 46 56 59 64 71 75.....oczywiście to multi lotek a w dużym coś z tej siudemki.....1 4 16 21 22 29 46 .......tu i tu wygrana :-))))))))))))
DEJO!! masz rację tylko
skąd multipaskowce mają wziąść taką kasę o której mówisz.(wpis 6840)jak oni grają za 2,50 zł. podaj im jakiś system, za powiedzmy 10,00 zł i będą z tobą inaczej gadać,ba albo wcale jak coś wygrają z 80 zł.
skąd multipaskowce mają wziąść taką kasę o której mówisz.(wpis 6840)jak oni grają za 2,50 zł. podaj im jakiś system, za powiedzmy 10,00 zł i będą z tobą inaczej gadać,ba albo wcale jak coś wygrają z 80 zł.
NIESTETY BEZ PLUSA, ALE NA POCIESZENIE JEST, Z POZDROWIENIAMI DLA ZAKRĘCONYCH.
.....NO CÓŻ WYMAGAĆ ZA 7.50 Z KWALIFIKOWANYCH 30 CYFEREK WYSZŁO 11 EFEKTY Z PLUSEM NA CZTERY DNI GRANIA BEZ DOKŁADANIA---- A NA MĄ KACZĄ INTUICJĘ JUTRO 10 BĘDZIE W PRZEDZIALE 50--79 STATYSTYCY DO PRACY POWODZONKA :-)
Moja super parka 8 i 38 typowana wczoraj na 5 dni dzisiaj osiagneła sukces. Kto sie nie bał i zaryzykował zwiększając stawke tak jak ja mógł znacznie zyskać.
dzis wystarczyło mi puscic to co kumpel w totomixa podbic lekko stawke i 80zł do przodu.
a nie trafi sie 5/9 i sie człowiek cieszy z całych 8 zł
a nie trafi sie 5/9 i sie człowiek cieszy z całych 8 zł
Witam.
Na dziś pasują;
3.16.26.37.48.58.76.
Pewniakiem jest 58.
Pozdrawiam i wystrzałowych numerków.
Na dziś pasują;
3.16.26.37.48.58.76.
Pewniakiem jest 58.
Pozdrawiam i wystrzałowych numerków.
witam wszystkich graczy wczoraj nie poszlo mi wcale ale moze dzisiaj cos wleci . na dzis typuje dwie osemeczki ; 4,22,34,46,60,66,72,75. 3,10,24,42,50,62,1,79.
Tak jak pisałem wczoraj zmienili kulki albo maszynę losującą w multi lotku i trzeba od nowa kombinować A pisałem też o dużym lotku znaczy podpowiedziałem że trzeba wziąsć parki i trójki z 5-25 losowań pokombinować i jest wygrana no i ja mialem nie stety tylko 4/6-i-3/6 około 180 zł ale zasada się sprawdziłą heh!
Witam
niepoddaje sie i obstawiam praktycznie ta samą 10 z jedna zmianą
1,21,33,37,39,42,51,63,69,79
Zycze sobie i wszystkim wysokich wygranych,rozwalmy ten TOTO LOTEK!!!!!!!!!!!
niepoddaje sie i obstawiam praktycznie ta samą 10 z jedna zmianą
1,21,33,37,39,42,51,63,69,79
Zycze sobie i wszystkim wysokich wygranych,rozwalmy ten TOTO LOTEK!!!!!!!!!!!
Proponuje dla pana początkującego dziś zainwestować tylko 7.50 zł lub z plusem 15 zł 3 zakladziki z 3 przedziałow losowań oto one 14 losowań{ 7/ 1,7,21,23,33,38,40 } 25 losowań { 10/ 1,7,15,21,23,33,39,40,63,70 } 100 losowań { 5/ 7,49,54,72,75 }ŻYCZE WYGRANEJ POZDRAWIAM WSZYSTKICH i znikam do pracy żeby zarobic na kuponiki he he !!!
2,17,24,49,59,69,79. A oto Super parka na kolejne 5 losowań 58, 69. I co wy na to?
lukas mam taką puszczoną na 2 dni cos w tym jest:)oprócz tej jeszcze takie 4,58\4,60\10,58\28,58\21,69\66,69\oczywiscie codzien dzwigając stawke(w profie).Lukas ta poprzednia Ci weszła i to bardzo szybko oby teraz było podobnie.Powodzenia.
ładnie LUKAS,ja wysłałem tę parkę 8,38 ale drugiego dnia już nie,tzn. wczoraj
słyszałem że LOTTO,od chyba kwietnia 2008 ma wprowadzić KENO - losowania co 5 minut,utworzą specjalne lokale z dużymi panelami LCD, PASKO wiesz coś o tym
opa to trza było ja tu napisac ja bym za Ciebie napewno pusciła hehe:)
opa za duzo siedze nad liczbami juz mi sie mózg lasuje z myslenia i mi sie pomyliło nie zaskoczyłam sory;)
xyz(wpis 6891) nie badz taki hop do przodu,nie zagladaj nikomu do kieszeni jak i tak nic nie dojrzysz bo w dzisiejszych czasach zabrdzo nikt nie pokarze Ci zawartosci. a troszke moze by Ci uszka zwiedły jak bys cos dojrzał....
Witam -tu po prawej -w bwin.com -ładnie płacą jak wygramy:) No ale są niestety 3 wyjścia -wygramy, przegramy, albo zremisujemy:) Oby to pierwsze.Trzymam kciuki i powodzenia we wszystkich "sportach". Pozdrawiam
witam macie racje lotek jest zgubny jak kobiety!!!przestalem umoralniac niedowiarkow!chcesz grac to graj a to za jaka stawke to zalezy wylacznie od ciebie!lotek jest i bedzie wytwornia kassssy tylko 222222222kiiiiiii sie licza paka
Wszystkiego najlepszego dla
dzisiejszego solenizanta -
Admin ma dzisiaj imieniny
dzisiejszego solenizanta -
Admin ma dzisiaj imieniny
ProsteGranie.Com pierwszy serwis tego typu w polsce.
Darmowe boty,poradniki,skrypty czyli jednym słowem ułatwiacze.
Do gier internetowych Np.Plemiona,Bitefight,VsOnline, MetalDamage, Ogame,Gladiatus, Tibia,WOW...
A wszystko to za darmo.
WEJDZ !!!
WWW.PROSTEGRANIE.COM
Darmowe boty,poradniki,skrypty czyli jednym słowem ułatwiacze.
Do gier internetowych Np.Plemiona,Bitefight,VsOnline, MetalDamage, Ogame,Gladiatus, Tibia,WOW...
A wszystko to za darmo.
WEJDZ !!!
WWW.PROSTEGRANIE.COM
Koniec z pechem w multi!
Precz z liczbami nadanymi za wcześnie albo za póżno i tymi wylosowanymi obok tych które ja typowałem.
Teraz będzie wszystko akuratnie!
A to dzięki Panu Rysiowi Rembiszewskiemu.
Wprawdzie wiedziałem,że kolor zielony kojarzony jest z nadzieją ,ale pojęcia nie miałem,że symbolem nadziei jest krawat zielony!
Od dzisiaj losowania oglądam odziany jedynie w slipy czerwone,słomkowe sombrero i zielony krawat.
I musi być!
Krawat zadziała!
....A jak nie? :-(
To zawsze będzie się ba czym obwiesić.
Precz z liczbami nadanymi za wcześnie albo za póżno i tymi wylosowanymi obok tych które ja typowałem.
Teraz będzie wszystko akuratnie!
A to dzięki Panu Rysiowi Rembiszewskiemu.
Wprawdzie wiedziałem,że kolor zielony kojarzony jest z nadzieją ,ale pojęcia nie miałem,że symbolem nadziei jest krawat zielony!
Od dzisiaj losowania oglądam odziany jedynie w slipy czerwone,słomkowe sombrero i zielony krawat.
I musi być!
Krawat zadziała!
....A jak nie? :-(
To zawsze będzie się ba czym obwiesić.
Gratulacje Opa -pięknie trafiłeś szóstkę dwójek w godzinie:) -w złej godzinie, bo w meczu też same dwójki. To taki sport, wszystko czasem zmienia się na przemian... pozdrawiam
gdzie były te 3 szóstki ???
bo ja oglądałem mecz i zapomniałem przełączyć na losowanie :P
bo ja oglądałem mecz i zapomniałem przełączyć na losowanie :P
gratulacie matycz masz super osiągnięcia tylko takich ci życzę...zawsze...
TYLKO JEDNA STAWKA, ALE ZAWSZE COŚ NA OSŁODĘ JEST. NA JUTRO PROPONUJĘ PLUS 15 WRAZ 51 I
Dzięki Mila:) -a w czymże ja mam takie osiągnięcia???? Znów mi się "lapło" przy pomocy statystyk, ale więcej razy niestety się nie udaje. Ale zawsze trzeba być cierpliwym...pozdro
...no chyba Mila, że chodziło Ci o to,że ostatnio osiągnąłem dno:) Od niego zawsze łatwiej się odbić...już pisałem:) Ani zawsze się nie przegrywa, ani nie wygrywa, niestety. To jest hazard...
Szóstki były w Helenowie, Lublinie i Wieliczce wszystkie na chybił trafił :)
matycz gratki za pewniaka,parke i trójeczke ;)
Witam.
Matycz-gratuluję również/1/1-2/2-3/3-/
Na dziś pasuje;
9.25.37.48.49.57.67.68.76 i z plusem
Pozdrawiam i ekstra wygranych.
Matycz-gratuluję również/1/1-2/2-3/3-/
Na dziś pasuje;
9.25.37.48.49.57.67.68.76 i z plusem
Pozdrawiam i ekstra wygranych.
Podzielam zdanie Matycza.Dobre typowanie może się zdarzyć.Ważne żeby przerwy między dobrymi typowaniami nie były zbyt duże,chociażby dlatego żeby bilans finansowy był dodatni a miłośnicy progresji mieli adrenalinę w bezpiecznych dawkach.Swoją drogą jest paru fachowców w typowaniach,którzy spełniają te kryteria i bez wazeliniarstwa Matycz też się do nich zalicza,no i rzecz jasna Jego najlepszy kolega Kaczor,którego też pozdrawiam.
Ela -Tobie także gratulki za "trojaczki":) Statystycznie też nie często "rodzą się",no ale można czasem "urodzić":)Oby jak najczęściej
Dzięki Multicorka -o "dziewięcioraczki" jeszcze trudniej:) -ale w dzisiejszym świecie wszystko jest możliwe...:)Red007 -fajnie,że się ze mną i z Kaczorem zgadzasz:) -pewnie,że wszystko może się zdarzyć... Pozdrawiam Wszystkich i powodzenia w "rodzeniu" liczb:)i wysokich "becikowych" życzę:)
Dzięki Multicorka -o "dziewięcioraczki" jeszcze trudniej:) -ale w dzisiejszym świecie wszystko jest możliwe...:)Red007 -fajnie,że się ze mną i z Kaczorem zgadzasz:) -pewnie,że wszystko może się zdarzyć... Pozdrawiam Wszystkich i powodzenia w "rodzeniu" liczb:)i wysokich "becikowych" życzę:)
Witam Wszystkich! Jestem tu pierwszy raz i grałam w multi lotka chyba ze 2 razy w życiu, ale chcę zacząć, nie wiem tylko jak się do tego zabrać. czy słyszał ktoś o stronie multipassa i co o tym sądzi? dziękuję za pomoc.
Ostatnio róznie bywa z tym multi lotkiem ale tradycyjnie podam 2 zaklady kto ma chęć i we mnie wieży to prosze niech pośle 7/{ 15,21,29,33,38,39,78 } i 10/ { 1,7,20,28,38,49,54,58,70,72 } pozdrawiam!!!!! wszystkich mini chatownikow.