Wpisy 685 167 – 685 266
7 stycznia 2012 21:12 → 7 stycznia 2012 21:31, 100 wpisów
a kobieta co po pracy robi idzie na zakupy i kupuje zbędne rzeczy
Konsumpcja,konsumpcja powoduje,że robią obuwie tylko na kilka miesięcy,a potem się rozpada i trzeba biec z gołymi nogami do sklepu po nowe,a na nogach dziurawe skarpetki:
Ja teraz za swoją pracę dostanę z 1700zł
lila no właśnie
lila..
multi multi...zarabiam na tyle dużo że na wszystko mi starcza,jeszcze nigdy nie wzięłam kasy od faceta,wręcz przeciwnie,to ja musiałam płacić za faceta,wstyd
lila no dobra tych kobiet co są na multipasko.pl nie wliczam do moich statystyk bo próbują nie wydawać ale zarabiać
lila ty moja kobieto biznesu
Ja bardzo lubię malibu
HARTGE...wszystko sama płacę,rachunki,opłacam swoje auto,benzyna,wycieczki,żarcie,picie wszystko za swojei do tego jeszcze MM
princci...a kto za mnie zapłaci?jak chcesz mogę parę rachuneczków podesłać
lila co tak posmutniałaś
Miałem jeszce chomika,ale po jego smierci,porwał go weterynarz aby zakopać na cmentarzu:
HARTGE...jaaaassssssssssssssssssnnneeeeeeeeeeeee którego to już męża z kolei?
lila mam na mysli ze jestes moze samotna i jak nie masz meza to ciezko samej wyrobic z oplatami
lila no bo myślałem
Przeprowadze dzisiaj męska rozmowe z balwanem:w razie przegranej:
HARTGE...to uwierz,nie ja pierwsza sama wszystko opłacam,takich ludzi jest od zajebania
HARTGE...zarabiam tyle że starczy a nie utrzymuję się tylko z pracy zawodowej tylko jeszcze z czegoś innego
lila to sie ceni jak kobieta sobie radzi sama,chociaz to jest ciezko samej podolac
ja miałem sąsiadkę śp. która dożyła 3 męża bo dwaj pozostali nie żyją i nie dawno tak jak pisałem wcześniej ona też zmarła
saltosky...
hipcio...ojjjjjj jak byłam dzieckiem i nie zmarła tylko mój kuzyn tłuścioch na nią usiadł24 lata temu
saltosky
dajemy..