Wpisy 684 867 – 684 966
7 stycznia 2012 20:09 → 7 stycznia 2012 20:30, 100 wpisów
Lila a ciągle reklamują w telewizji permen i vitasteron,mężczyzni nie wytrzymują tempa życia,i stają się impotokami:
lila
trójki, czy systemik ?
m.dorotka z nieśmiałością
częściej chciałbym
zrób coś w tym kierunku
trójki, czy systemik ?
m.dorotka z nieśmiałością
częściej chciałbym
zrób coś w tym kierunku
majoreczka lepiej powiedz czy coś ostatnio trafiłaś w TS-ie
multi_multi nie, nie gram teraz... regularnie bo coś zła passa trwa, a nie mam czasu pomyśleć nad liczbami, bo dużo roboty i papierów
HARTGE...pewnie że,fajnietam jest zawsze fajnie,szczególnie jak się zjadą wszyscy znajomi
majoreczka przyznaj się nie masz czasu na typowania bo wyrywasz chłopaków z czatu
multi_multi zwariowałeś? mam swojego... i to nie chłopaka a mężczyznę, gówniarą nie jestem
princci....jak masz jakieś pytania albo coś to śmiało pytaj,na pewno ktoś Tobie pomoże a najlepiej dołącz do nas do tych naszych głupkowatych polemik
lilka
princci....nam też nie zawsze dobrze,ostatni kiepsko z 3/3 u mnie,dzisiaj po dłuższym czasie mi się udałobędzie dobrze,nie smuć się
majoreczka no dobra przepraszam
HARTGE....wiem jak wyglądają sowy,maślaki,czarne łebki,kozaki(teraz stoją aktualnie w szafce) i prawd.z.i.w.k.i.
multi_multi chciałeś mnie wkurzyć widzę i udało się
majoreczka a tak poważnie nie chciałem cię zdenerwować tylko chciałem pożartować to jeszcze raz przepraszam
alvaro...kto ja? Ja jestem nieznośnastrasznieeeeeeeeeeeeeeeeee niegrzeczna diablica
multi_multi wszyscy jakoś chcą ze mnie żartować d..pa spoko multi...
princci to prawda lila jest
princci....do anioła mi dużo brakuje,ktoś będzie mi musiał te 2 różki upiłować
hartge ja też lubię grzyby w occie a jeszcze lepiej w śmietanie pychota
Jako że trafiłem szóstkę w lotto , to życzę wszystkim tu obecnym takiego samego szczęścia .
do ziemniaczków
tak multi multi to prawda przygladam sie czasami tej stronie i lila jest wspaniala i wesola
pączuś akurat
deki....zostawiłby mnie,wiemmusiałabym wilka poszukac wtedy ja biedny czerwony kaptur
lila a raczej leśniczego
sam9
Dzisiaj bendą takie liczby w dzisiejszym losowaniu, tylko nie wiem w którym 14,15,16,25,28,37. jeśli chcesz wygrać to je skreśl jeszcze zdonżysz.