Wpisy 683 787 – 683 886
7 stycznia 2012 12:12 → 7 stycznia 2012 13:14, 100 wpisów
tomcio
czy wyjdę na kompletnego idiotę, jeśli spytam o ustawę ha i ustawą karno skarbową ? Obchodzisz - mając znajomych, którzy Ci wysyłają, czy tak ? Czy może sądzisz, że nie czytają takich stron ? Albo - nie monitorują przepływów pieniężnych ?
Bo dura lex, sed lex i - nieznajomość prawa nie zwalnia ... - a taki bet dość wyraźnie w regulaminie ma napisane - "użytkownik ponosi odpowiedzialność itd"
czy wyjdę na kompletnego idiotę, jeśli spytam o ustawę ha i ustawą karno skarbową ? Obchodzisz - mając znajomych, którzy Ci wysyłają, czy tak ? Czy może sądzisz, że nie czytają takich stron ? Albo - nie monitorują przepływów pieniężnych ?
Bo dura lex, sed lex i - nieznajomość prawa nie zwalnia ... - a taki bet dość wyraźnie w regulaminie ma napisane - "użytkownik ponosi odpowiedzialność itd"
tomcio
I wiem, wiem - za napisanie, że
"w 30 minut z Zakopanego do Gdańska" , jak to niektóre
nicki piszą - nie pójdzie się siedzieć, ale - to nie to samo
I wiem, wiem - za napisanie, że
"w 30 minut z Zakopanego do Gdańska" , jak to niektóre
nicki piszą - nie pójdzie się siedzieć, ale - to nie to samo
deki..ja dzisiaj taka zakręcona byłam z rana że zamiast kubka do herbaty wyciągnęłam garnek
R_36 >>> spoko
R_36 >>> są od tego odpowiednie osoby którym ha i uks nic nie zrobi
lila...pamiętam jak kiedyś rodzice gotowali jajka jak goście przyszli....przypomnieli sobie o nich własnie jak strzelały...
nie ja nie miałam takiego przypadku..wiem ze koleżanka raz z sufitu musiała zdzierać takie jajko ale ona gotowała w wodzie a pozniej za pomniała..woda sie wygotowała a jajko wystrzeliło
z garnka...jeszcze herbaty nie piłam,zawsze mogę spróbować,kiedyś musi być ten pierwszy raz
Juz po południu dosyc kawy
Wodnik -horoskop na dzis
Będziesz musiał przeciwdziałać widocznej zazdrości ze strony kolegi ,tylko w ten sposób będziesz mógł wyjaśnić powody swojej wrogości. Uważaj na słowa i nie bądź bezczelny, ponieważ mogą one zaważyć na Twoim dotychczasowym związku i stworzyć wiele niepotrzebnych nieorozumień.
Będziesz musiał przeciwdziałać widocznej zazdrości ze strony kolegi ,tylko w ten sposób będziesz mógł wyjaśnić powody swojej wrogości. Uważaj na słowa i nie bądź bezczelny, ponieważ mogą one zaważyć na Twoim dotychczasowym związku i stworzyć wiele niepotrzebnych nieorozumień.
andro...szukaj tu http://horoskop.wp.pl/cid,16,hid,229,sid,1,title,Baran-Horoskop-erotyczny,znak.html
mozna się nieźle ubawić
mozna się nieźle ubawić
Ja tam do horoskopu
Panie Golden jesteś Pan ?
Mam propozycję - Pan chcesz /od wygranej/10, a ja daję nawet 25 %
pisać dalej ?
Mam propozycję - Pan chcesz /od wygranej/10, a ja daję nawet 25 %
pisać dalej ?
Panie Golden
Dajesz Pan tylko 60 procent wsadu - jak ?
robimy geszeft ?
Dajesz Pan tylko 60 procent wsadu - jak ?
robimy geszeft ?
jarek21...
R_36 >>> to do mnie?
tomcio
czyś Ty oczadział?
To do pana wynalazcy - p Golden
Płatne z góry p. Golden
powoooo
czyś Ty oczadział?
To do pana wynalazcy - p Golden
Płatne z góry p. Golden
powoooo
R_36 >>>> masz PW u Boćka
nie - dlaczego ?
tylko skorpionisko, to robal ?
a taki duży duży big robal, to nie robal ?
tylko skorpionisko, to robal ?
a taki duży duży big robal, to nie robal ?
Wodnik 14.02
pani biolog i na widelec robala ?
tomcio
ja tam tylko zaglądałem ...
i to z ponad rok temu
tomcio
ja tam tylko zaglądałem ...
i to z ponad rok temu
Ale jesteś zarejestrowany.
Co - hasła nie pamiętasz?
Co - hasła nie pamiętasz?
Dobra - powiem Wam - całą prawdę o robaku