Wpisy 683 736 – 683 835
7 stycznia 2012 11:44 → 7 stycznia 2012 12:41, 100 wpisów
o kurde ale cicho
lila...
Ja pintole - ja nie siedzę w mapach... Kończąc tamte przemyślenia - dodam -
Bo, wydaje się czasem -
"Ooo, ktoś inteligentny /nie dużo bardziej od mła , bo to peszy - fajnie /, sympatyczny, życzliwy, użyteczny, pomocny, żartobliwy, albo - dobry ortograf, czy też -trafiający, typujący itd itd - niepotrzebne skreślić "
i s.r.u
i
Bo, wydaje się czasem -
"Ooo, ktoś inteligentny /nie dużo bardziej od mła , bo to peszy - fajnie /, sympatyczny, życzliwy, użyteczny, pomocny, żartobliwy, albo - dobry ortograf, czy też -trafiający, typujący itd itd - niepotrzebne skreślić "
i s.r.u
i
asterka...
witam w moich typowaniach podałem inne liczby ale tutaj podam jeszcze inne może... ? 12,13,23,24,25,46,49,50,31,77
Witajcie
Lila ..masz racje ja juz sie tam
w mapce zagubilam..jak w labiryncie
Lila ..masz racje ja juz sie tam
w mapce zagubilam..jak w labiryncie
kathy...
ulexxa...
ulexxa...
przeczytałem "cóż"...
któż ? cóż - bez szczegółów ok ?
kto chce - ten wie
któż ? cóż - bez szczegółów ok ?
kto chce - ten wie
widziałaś, jak sobie pięknie kg wyczyściłem ?
jak to mowią ? "sztuka nówka, nie dużo śmigany, nie bity"
jak to mowią ? "sztuka nówka, nie dużo śmigany, nie bity"
Odpuszcamy
02-22-19-23
09-10-35-67
26-29-32-35
Kombinujemy
10-11-22-33
06-09-66-69
08-27-78
08-28-80
53-56-59
Wystarczy
02-22-19-23
09-10-35-67
26-29-32-35
Kombinujemy
10-11-22-33
06-09-66-69
08-27-78
08-28-80
53-56-59
Wystarczy
Hello everybody
KAt..nie wiem,może 6,33,66,68 a wtedy z tamtych weszło coś?dziękuję za
deki...
Kumulacja około 329 000 000 złotych w Euromillions! Zobacz szczegóły
tomcio
czy wyjdę na kompletnego idiotę, jeśli spytam o ustawę ha i ustawą karno skarbową ? Obchodzisz - mając znajomych, którzy Ci wysyłają, czy tak ? Czy może sądzisz, że nie czytają takich stron ? Albo - nie monitorują przepływów pieniężnych ?
Bo dura lex, sed lex i - nieznajomość prawa nie zwalnia ... - a taki bet dość wyraźnie w regulaminie ma napisane - "użytkownik ponosi odpowiedzialność itd"
czy wyjdę na kompletnego idiotę, jeśli spytam o ustawę ha i ustawą karno skarbową ? Obchodzisz - mając znajomych, którzy Ci wysyłają, czy tak ? Czy może sądzisz, że nie czytają takich stron ? Albo - nie monitorują przepływów pieniężnych ?
Bo dura lex, sed lex i - nieznajomość prawa nie zwalnia ... - a taki bet dość wyraźnie w regulaminie ma napisane - "użytkownik ponosi odpowiedzialność itd"
tomcio
I wiem, wiem - za napisanie, że
"w 30 minut z Zakopanego do Gdańska" , jak to niektóre
nicki piszą - nie pójdzie się siedzieć, ale - to nie to samo
I wiem, wiem - za napisanie, że
"w 30 minut z Zakopanego do Gdańska" , jak to niektóre
nicki piszą - nie pójdzie się siedzieć, ale - to nie to samo
deki..ja dzisiaj taka zakręcona byłam z rana że zamiast kubka do herbaty wyciągnęłam garnek
R_36 >>> spoko
R_36 >>> są od tego odpowiednie osoby którym ha i uks nic nie zrobi
lila...pamiętam jak kiedyś rodzice gotowali jajka jak goście przyszli....przypomnieli sobie o nich własnie jak strzelały...
nie ja nie miałam takiego przypadku..wiem ze koleżanka raz z sufitu musiała zdzierać takie jajko ale ona gotowała w wodzie a pozniej za pomniała..woda sie wygotowała a jajko wystrzeliło
z garnka...jeszcze herbaty nie piłam,zawsze mogę spróbować,kiedyś musi być ten pierwszy raz
Juz po południu dosyc kawy
Wodnik -horoskop na dzis
Będziesz musiał przeciwdziałać widocznej zazdrości ze strony kolegi ,tylko w ten sposób będziesz mógł wyjaśnić powody swojej wrogości. Uważaj na słowa i nie bądź bezczelny, ponieważ mogą one zaważyć na Twoim dotychczasowym związku i stworzyć wiele niepotrzebnych nieorozumień.
Będziesz musiał przeciwdziałać widocznej zazdrości ze strony kolegi ,tylko w ten sposób będziesz mógł wyjaśnić powody swojej wrogości. Uważaj na słowa i nie bądź bezczelny, ponieważ mogą one zaważyć na Twoim dotychczasowym związku i stworzyć wiele niepotrzebnych nieorozumień.
andro...szukaj tu http://horoskop.wp.pl/cid,16,hid,229,sid,1,title,Baran-Horoskop-erotyczny,znak.html
mozna się nieźle ubawić
mozna się nieźle ubawić