Wpisy 6 793 – 6 894
18 listopada 2007 17:00 → 20 listopada 2007 21:47, 100 wpisów
W profie za dwojke jest 10 a w tipsporcie 11 wlasnie gram tam wczoraj mialem parke 19,31 i wpadlo na browca
Witam.
Nasi wczoraj wygrali/ale gdyby nie Edi?/--to może i my dziś ?
1.10.20.33.50.67.68.71.- jednak z plusem
Pewniakiem jest --1.--
Pozdrawiam.
Nasi wczoraj wygrali/ale gdyby nie Edi?/--to może i my dziś ?
1.10.20.33.50.67.68.71.- jednak z plusem
Pewniakiem jest --1.--
Pozdrawiam.
W ML placimy 2,5zl po odjeciu podatku zaklad kosztuje 1zl ale maja zdzierusy zyski z nimi nigdy niewygramy haha
Zainwestowałam dziś 30 zł w ML.Zobaczymy ile się zwróci .
Mam nadzieję że ponad 10 tys. Trzymajcie za mnie kciuki :))
A ja mam nadzieję że i wy coś ( dużą sumkę ) wygracie :))
Powodzenia !!
Mam nadzieję że ponad 10 tys. Trzymajcie za mnie kciuki :))
A ja mam nadzieję że i wy coś ( dużą sumkę ) wygracie :))
Powodzenia !!
ja tylko marze o 100zl dziennie tylko tyle i nic wiecej a tu 10tys no napewno trafi sie ale nie dzis zapewniam
ja dzisiaj zagralem za 7,50 na ML i ma mi sie to zwrocic z nawiazką! :)
czy mozę mi ktoś pomóc w typowaniu ML nawet przez gg nie chce wygrywac Bóg wie ile wystarczy trafienie pary dziennie lub co pare dni ale jak na razie trafiłem tylko raz a 3 razy nie pozdrawiam moje gg 9238339
Nie ma to jak samemu wytypowac i trafic a wezmiesz czyjes i nie wejda?zobacz kto najlepiej parki typuje i sproboj
gregor:za pierwszym razem jak typowałem ale tak na swojej kartce to wytypowałem 4\4 liczby na drugi dzień obstawiłem za 2,50 zł na 2 liczby i ani jedna nie weszła :) mam tylko 15 lat wiec nie mam duzo kasy do przetracenia ale jak narazie jestem 9 zł an plusie :)
Do 6805 to graj rozwaznie nie ponos sie fantazji bo bedziesz przegrany jak ja i inni tu marzyciele w 10
Nie tak najlepiej w ogole niegraj za tyle ile puscisz w lotto to drugie tyle wloz do skarbonki zobaczysz ze bedziesz mial w skarbonce wiecej jak z lotto hahahaha
gregor:za pierwszym razem jak typowałem ale tak na swojej kartce to wytypowałem 4\4 liczby na drugi dzień obstawiłem za 2,50 zł na 2 liczby i ani jedna nie weszła :) mam tylko 15 lat wiec nie mam duzo kasy do przetracenia ale jak narazie jestem 9 zł an plusie :)
Bo my tu piszacy juz nieprzestaniemy grac to jakbys niejadl poprostu hazard silniejszy od nas i tej wygranej kiedys tam.Ja juz jade wtrojkaty hahahah
WITAM-----oto moja rada dla początkującego za 5 zeta wybierz sobie piątkę z pewniaków z naszej stronki i puść na dwa losowania sprawdz dopiero trzeciego dnia w kolekturze efekt/trochę samozaparcia aby nie patrzyć na losowanie/4 zeta przeznacz na obstawienie dwóch kuponów u buka 2x2zeta i najlepiej zdarzenie z obstawkami typu 1x x2a ponieważ jesteś młody na sporcie się znasz a w środę nas poinformujesz o efektach życzę powodzenia a zrobisz jak będziesz chciał :-)
...NA KUPONACH MUSI BYĆ PRZYNAJMNIEJ 10 -- 16 ZDARZEŃ WTEDY SUMA SUMARUM TROCHĘ KASY ZA DWA ZETA WPADNIE NAWET Z OBSTAWKAMI...
Kaczor o jakis zdarzeniach piszesz chyba o meczach 10 trafic to tez wielki pic
zdarzenia to nie zwycięstwo lub przegrana ale np. czy strzeli lub nie strzeli dana dryżyna...kursy małe ale przy kumulacji trochę się nazbiera
tak zgadzam sie z toba gram na strzeli niestrzeli pamietam zdarzenie jak Szkocja grala z Francja i francja niestrzelila gola tylko oni mi zawalili Sts w morde jeza na 8 7mialem trafnych ale jest to najbardziej realna oferta to jest dobre
ja obenie gram systemem 2/5 lub 3/6 na ilość bramek i bywa różnie ale zabawa przednia
ZAWSZE COŚ TAM ŚIĘ WYGRA A NAWET JAK PRZEGRAM JAKIŚ ZWROT NASTĄPI NAPEWNO BO SYSTEMY JAK WIESZ NIWELUJĄ NASZE STRATY / NIESTETY TYLKO U BUKA /
ja gram na strzeli nie strzeli jakos lepiej wpada.Jak komu pasuje teraZ przewaznie gram w multi i nie narzekam
Marzena i Spit -gratulki za "trójkąty" w typowaniach:)Pozostałym wygranym też. Mnie chyba buk opuścił...:)Ale Kaczor nie przejmuję się -znów mnie dziś pocieszyłeś:"A NAWET JAK PRZEGRAM JAKIŚ ZWROT NASTĄPI NA PEWNO ....[]" Powodzenia jutro:)
a mozecie mi powiedziec gdzie można obstawiać na strzeli nie strzeli tylko zeby nie trzeba było wpłacać na start dużo kasy tak jak np expekt.com
dzięki matycz --- dzisiaj mały plusik dzięki bukowi chociarz i lotto trochę oddało a na cały tydzień od jutra ,,,,, 41 43 48 53 75 72 20 60 67 ..... kto chce niech GRA
prawie u każdego buka < naziemnego > sts.profesjonal i inni a betako można na cały tydzień obstawić kupon do 50 000 zeta :-)
o to fajnie może uzbieram i wpłace a zna się tu ktos an bukmacherstwie ??
jak co to moje gg 9238339 potrafię sie odwdzięczyć :)
witam wszystkich graczy, mam do was pytanko czy mozna obstawiac multilotka u buków ?jeśli tak to czy są takie same zasady i za ile się gra no i jakie wygrane mozna uzyskac?
KACZOR001 wiesz cos o tym???
KACZOR001 wiesz cos o tym???
początkujący aby mieć konto u buków musisz być pełnoletni i posiadać konto w banku jeżeli nie a masz fajnych rodziców porozmawiaj z nimi oni na siebie założą ale ty będziesz grał tylko uzbieraj trochę kasy
niestety nie gram buków w ml ale można grać np. w profesjonalu TUTAJ SĄ TACY CO GRAJĄ MOŻE CI WYJAŚNIĄ CO Z CZYM SIĘ JE
Ja gram u buka w ML w profesjonal i tipsport akurat ma lepszy kurs na parke 11 to calkiem pomyslnie.Zobacz sam oddajesz tylko 10% a nie 25%i cos tam jeszcze.W tradycyjnym multi zaklad wychodzi po zdarciu podatku 1zl tj.SMIESZNE to jest PODATEK OD GLUPOTY
Osobiscie chwycil bym sie lepszej platnej pracy jak mieszac w glowie ten ML czasami mam dosyc tego burdelu i a moze dzis a moze jutro i tak prawie 10 laT i H.... z tego mam HAHAHA POZDRAWIAM NAPALONYCH NIESKAZONYCH Multilotkiem
tylko pytam,bo gdzieś mam,u mnie masz obiecane,pamiętasz,narazie daję nonstop d... ale zobaczymy
jutro podam do rozpisu jeszcze raz bo na kaczą intuicję coś z niego wejdzie
Super parka na 5 najbliższych losowań; 8,38. Wystarczy co dziennie zwiększać stawkę.
witam graczy powiem tak w kazdy interesik trzeba zainwestowac w lotka potrzeba na wejscie miec minimum 10tys poczym grac na 2ki po 30 niach jest zysk 3 4ty plus koszty zwrotne ale do tego trzeba miec ikre i byc stanowczym do konca pozdrawiam niedowiarkow pewniak to 9,16 i trzymac sie tego paka
Uważaj,bo progresja parkowa może Cię wykończyć nawet gdy masz 10 tyś.na grę.
Możesz wpaść w "kanał "i co...kasy Ci niestarczy na grę.
Możesz wpaść w "kanał "i co...kasy Ci niestarczy na grę.
wiecie łatwo patrzeć i mówić jak jest już po losowaniu,a tak grając progresywnie to ostro gul podskakuje,sam bym grał-choć delikatnie
tak ANDREW mozna przegrac w kazdym interesie trzeba odczekac najdluszy okres przerwy i grac a kasy rozlozyc tak by styklo ja gram kilkoma parkami i jest kasa powiem tak sa koty ktorzy graja taka kasa ze bania mala ale oni maja KAAAASE paka
Witam.
Proponuję na dziś;
10.18.27.31.39.48.43.55.62.
Pewniakiem jest--39--
Pozdrawiam i wysokich wygranych.
Proponuję na dziś;
10.18.27.31.39.48.43.55.62.
Pewniakiem jest--39--
Pozdrawiam i wysokich wygranych.
...grajac u bukow sa plusy i minusy...plus-wiecej placa,minus-mozna utopic sporo kaski grajac progresja...a w ML mozesz smialo walic progresje nawet do 100.000...zawsze ci przyjma zaklad i wyplaca bez problemow!!! pzdr.nara:)
a czy miałoby sens grać u BUKÓW na parzyste,nieparzys. i równowaga na multi-ile płacą za postawienie 2 zł
lub równowagę ominąć,zwiększając stawki za którymś razem parzyste lub nieparz. wejdą
...niewiem...sprawdz w necie...slyszalem ze niektorzy tak graja...ale zeby wyciagac wieksza kaske musisz grac za wieksza kaske...co przy progresji moze sie okazac zgubne...bo nagle ci powiedza ze nie przyjma zaklady ze taka kwote;) pzdr.nara:)
Tradycyjnie podam liczby kto ma zyczenie niech skożysta 5/{1-5-21-33-39}--
7{1-10-21-33-37-39-63}--
10{1-21-33-38-49-54-70-73-75-79}
z plusem {79} pozdro!!!
7{1-10-21-33-37-39-63}--
10{1-21-33-38-49-54-70-73-75-79}
z plusem {79} pozdro!!!
gdyby tak karzdy gdybal to nikt by nie mial sklepu komisu itp masz chec to graj a jak nie to pracuj a lotka zostaw dla ludzi co maja kase paka
WITAM WSZYSTKICH ZAKRĘCONYCH W GRACH LICZBOWYCH I NIE TYLKO. MOJE TYPY NA TYDZIEŃ 8,17,28,29,30.
na dzisiaj dziewiąteczka [2,4,12,20,27,43,56,60,77] miłego wygrywania
moje typki:
2 / [22,77], [50,65]
7 / [6,14,23,32,33,68,80]
8 / [3,5,27,45,50,60,67,75]
Powodzenia :)
2 / [22,77], [50,65]
7 / [6,14,23,32,33,68,80]
8 / [3,5,27,45,50,60,67,75]
Powodzenia :)
Ja mam 3 z 7 liczb, dobre i 2 złote. Dobrze że wyleczylem się z plusa...)))
Ja dzis 22zł wygranej.Bogsiel rewelacyjnie dzis zatypowałes gratki dla Ciebie.Powodzenia wszystkim na jutro :)
4,22,42,46,60,62,72,75,76,79.to jest dycha ktora na 70 procent dzisiaj wpadnie sprawdz
tak obserwuje od czsu do czasu i czytam i naprawde podziwiam was mi juz nerwy puscily i po LATACH marnowania pieniedzy w lotka postanowilem skonczyc z tym szajsem owszem wygralem pare razy jakies 4 w duzego jakies 7/10 w multi ale ile stracilem to wole nie myslec bo bedzie tego ...$$$:) nie wiem nawet czy dzis obstawie mam dosc tej gownianej gry pozdrawiam wszystkich graczy:) zycze madrosci w obstawianiu i nie zmarnujcie tyle kasy co ja!:(
Witam
1,21,33,37,39,42,56,63,69,79 z plusem
napewno cosik wpadnie tylko jestem ciekaw ile????
Zycze wysokich wygranych wszytskim i oczywiscie sobie!!!!!!!
1,21,33,37,39,42,56,63,69,79 z plusem
napewno cosik wpadnie tylko jestem ciekaw ile????
Zycze wysokich wygranych wszytskim i oczywiscie sobie!!!!!!!
Karburator- jeśli będziesz z takim podejściem szedł do kolektury(idę zmarnować pieniądze) nigdy nic nie wygrasz :-(
nie jest to tylko moje zdanie lecz wnioski psychologów którzy obserwowali ludzi żyjących tylko z hazardu. ludzie ci nie boją się postawić 100$ jeśli do wygrania jest 130 a szansa jest mała. oni wierzą w wygranie 30$ niż w przegranie 100$ i dlatego nie boją się ryzyka. aby wygrać przede wszystkim nie trzeba się bać stracić no i oczywiście grać.życzę więc zmiany podejścia do gry i wysokich wygranych!
nie jest to tylko moje zdanie lecz wnioski psychologów którzy obserwowali ludzi żyjących tylko z hazardu. ludzie ci nie boją się postawić 100$ jeśli do wygrania jest 130 a szansa jest mała. oni wierzą w wygranie 30$ niż w przegranie 100$ i dlatego nie boją się ryzyka. aby wygrać przede wszystkim nie trzeba się bać stracić no i oczywiście grać.życzę więc zmiany podejścia do gry i wysokich wygranych!
Witam.
8.17.29.30.49.50.66.79
Pewniak to--8--
Pozdrawiam.
8.17.29.30.49.50.66.79
Pewniak to--8--
Pozdrawiam.
Jutro do wygrania 21 milionen € w Niemczech!
Da sie jakos zagrac w Polsce??
Da sie jakos zagrac w Polsce??
Moi mili parafianie wczoraj nie stety lipa ALE jeśli nie zmienili kulek w maszynie losójącej to wedlug moich osobistych statystyk i wyliczeń dziś muszą paśc takie 2 zakłady! 7/{1,12,21,33,39,40,63}-10/{1,12,21,29,33,38,40,49,54,78} ŻYCZE WYGRANYCH POZDRO!!!
Ładna 5 icemario tylko po co te 35 no zobaczymy po losowwaniu?
Grawerze drogi -mnie osobiście wszystkie liczby się bardzo podobają:)od 1 do 80 - staram się wybierać te które bardziej się "lubią" -tak jak ja z Kaczorem:) A że nie chcą często się kochać wtedy, kiedy ja chciałbym żeby się kochały, to już inna sprawa:) Niestety, nie we wszystkich losowaniach maja ochotę na miłość:)ale parzą się jednak często:) Powodzenia Wszystkim. pozdrawiam
Tak tak dziś trzeba nastawić się na DUŻEGO LOTKA no ale tu trzeba podzielić się wygraną więć zakłady pozostaną tajemnicą heh !!!ale podpowiem jak się połączy najczęściej chozące parki i trójki np z osttanich 5-25 losowań można coś wychaczyc !!!A wszystko dzięki programikowi LOTERIA DUŻY LOTEK wersjia 1.3 czytelny i gwarantowane trójeczki i czwóreczki często zresztą wysokich wygranych życze dziś wszystkim !
Wtrące się w temat parek chodz nie gram na nie bo mało z tego pieniążków ale slyszałem że pewien gośc się chwalił że z parek kupił nowy dom samochód i jacht no no pewnie obstawiał dużo z 1 tyś zł dziennie tak to można grac na parki
!
!
mario&marianno ja codziennie puszczam parki i trójki w profie ale jachtu to sie jeszcze nie dorobiłam heheh ale pomysł nie jest głupi:)Mam parodniową passe choc po moich typowaniach tego nie widac ale zawsze moge udowodnic moje wygrane numerami kuponów z profa mozna sprawdzic kiedy i ile wygrałam.Dlatego nie puszczam 10 wole mniejsze wygrane ale za to często, w skali miesiaca fajnie sie wychodzi.
Witam wszystkich...
na dziś proponuje 5/ 1,21,39,63,79 pewniakiem jest 39 co wy na to ?
na dziś proponuje 5/ 1,21,39,63,79 pewniakiem jest 39 co wy na to ?
3 9 13 23 27 35 41 62 75 76 Jadą Goście Jadą!!!
moje typki:
2/ [49,52]
3/ [10,14,71]
10/ [1,9,13,24,28,32,42,56,64,75]
:) Niech moc będzie z liczbami ;]
2/ [49,52]
3/ [10,14,71]
10/ [1,9,13,24,28,32,42,56,64,75]
:) Niech moc będzie z liczbami ;]
...WITAM ZIOMALI PO KUPONIE OTO CO WPADNIE DZIŚ.....8 17 46 56 59 64 71 75.....oczywiście to multi lotek a w dużym coś z tej siudemki.....1 4 16 21 22 29 46 .......tu i tu wygrana :-))))))))))))
DEJO!! masz rację tylko
skąd multipaskowce mają wziąść taką kasę o której mówisz.(wpis 6840)jak oni grają za 2,50 zł. podaj im jakiś system, za powiedzmy 10,00 zł i będą z tobą inaczej gadać,ba albo wcale jak coś wygrają z 80 zł.
skąd multipaskowce mają wziąść taką kasę o której mówisz.(wpis 6840)jak oni grają za 2,50 zł. podaj im jakiś system, za powiedzmy 10,00 zł i będą z tobą inaczej gadać,ba albo wcale jak coś wygrają z 80 zł.