Wpisy 67 828 – 67 927
5 października 2009 19:44 → 5 października 2009 22:24, 100 wpisów
Mi parę dni temu córka gg zainstalowała ale na pewno jest tu dużo osób,które pomogą Ci to zainstalować?
Hipcio-z tego co pamiętam to gg instaluje się tak.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Jest tu jakiś dobry samarytanin,który pomoże hipciowi gg zainstalować ( podpowiedzieć jak to się robi ) czy wszyscy ogłuchli?
Hipcio-oczywiście www.gg.pl
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
kumorek > nie chcę być złośliwy ale, siusiania kiedyś też ciebie ktoś uczył.Chyba nie chodzisz jeszcze w pieluszce? Więc ktoś może mieć problem z instalacją gg i oczukuje pomocy.
a np kiedys byla powodz we wroclawiu kompletny syf jestem pewien ze wtedy wielu ludzi podtrulo sie jakimis bakteriami
KUMOREK-jesteś nowy,powoli wtopisz się w nasz paskowy świat.Spoko.Jak będziesz miał problemy to pisz na stronie a napewno ktoś Tobie pomoże.Jesteśmy tu prawie jak jedna wielka rodzina.
hipopotan -i jak Ci tam poszło z instalacją ?
Penie chyba nie za dobrze -próbowałeś ?
Penie chyba nie za dobrze -próbowałeś ?
Hipcio-wtedy kiedy była powódz we wrocławiu,to tam byłam.Masz rację,syf i nic więcęj.Nie mogłam wyjść z domu bo wszędzie było dużo wody.Kioski pływały przed moimi oknami a wojsko rozdawało chleb na pontonach.
hipopotan > http://komunikator.gadu-gadu.pl/pomoc
masz wszystko od A do Z jak przeprowadzić instalacje i skonfigurować GG na swoim komputerze.
masz wszystko od A do Z jak przeprowadzić instalacje i skonfigurować GG na swoim komputerze.
lila w takim razie jak mam do ciebie zacząc mówić ? mamo,siostro ciociu,babciu a może KOCHANIE ? haha ide-pa
madzia ja już CI pisałem, że są różne uzależnienia. A odnośnie gg to mogę pomóc jeśli będzie potrzeba
hipopotan>>>> czy znasz i stosujesz metodę samoleczenia B.S.M. ( czyli bioemanacyjnego sprzężenia z mózgiem ) odkrytą i rozpropagowaną przez Polaka , p.Eugeniusza Uchnasta ?
Pzdr.
edi8
Pzdr.
edi8
spokojnie nie ma pospiechu jeszcze niedawno glownie gralem w gry na komputerze a cztaty nie wchodzilem
z ostatniej chwili :
54 73 16 3 77 6 9 12 szczery Wam to podaje i to całkiem szczerze..
54 73 16 3 77 6 9 12 szczery Wam to podaje i to całkiem szczerze..
KUMOREK-nie wiem czy pamiętasz,ale powódz była w 97 roku o ile sie nie mylę,a to przecież nie tak dawno,minęło 12 lat a ja wtedy miałam 20 więc nie mów do mnie ani babciu,ani ciociu a tym bardziej kochanie.Ja mam męża wiec tylko on może tak do mnie mówić jeżeli chodzi o ścisłość.
hipopotan-a czy operacyjnie da się doszlifować Twój kręgosłup?
Czy może wszystko co już było możliwe to zostało zrobione?
Czy może wszystko co już było możliwe to zostało zrobione?
hipopotan>>> wejdź sobie tu i zapoznaj się z tą w/w metodą BSM:
http://www.samoleczeniebsm.pl/
Pzdr.
edi8
http://www.samoleczeniebsm.pl/
Pzdr.
edi8
Hipcio-napiszę Tobie jeszcz raz dokładnie.
1)wpisz gg.pobierz i kliknij myszką
2)otorzy Ci si,e strona i kliknij na samej górze gg informator.Otworzy ci sie nastepna strona na której jest czerwony pasek INSTALUJ na komuter.Kliknij ten czerwony pasek i dalej rób według poleceń.W efekcie końcowym powinno pojawić sie tobie na pulpicie żółte sloneczko.Jak sie pojawi,to znaczy,że sie udało.Musisz spisać numer,który dostaniesz.Zapisz go gdzieś na kartce,żeby nie zapomnieć.
1)wpisz gg.pobierz i kliknij myszką
2)otorzy Ci si,e strona i kliknij na samej górze gg informator.Otworzy ci sie nastepna strona na której jest czerwony pasek INSTALUJ na komuter.Kliknij ten czerwony pasek i dalej rób według poleceń.W efekcie końcowym powinno pojawić sie tobie na pulpicie żółte sloneczko.Jak sie pojawi,to znaczy,że sie udało.Musisz spisać numer,który dostaniesz.Zapisz go gdzieś na kartce,żeby nie zapomnieć.
cześc wwszystkim maniakom T.S
lila w wojsku byłem na ul.Sobieskiego.z moich obliczeń
wtedy miałaś 13 lat i na pewno się widzieliśmy
gdzies na mieście
MM na 22: 5.7.10.30.49.55.76.z wirtualnego lottomatu
wylosowane
lila w wojsku byłem na ul.Sobieskiego.z moich obliczeń
wtedy miałaś 13 lat i na pewno się widzieliśmy
gdzies na mieście
MM na 22: 5.7.10.30.49.55.76.z wirtualnego lottomatu
wylosowane
Xelom-ja nie jestem w temacie,ale mój mąż był wtedy w wojsku na wrzesinskiej w artylerii.Prawdopodobnie jesteście w tym samym wieku.Z tego co wiem od męża,to tam była jednostka budowlana tzw.BIB
Aktualnie jest tam faktycznie zespół szkól średnich.
Mąż ma 41 lat a ja 32.Pozdrawiam
Aktualnie jest tam faktycznie zespół szkól średnich.
Mąż ma 41 lat a ja 32.Pozdrawiam
lila jezeli chodzi o scislosc-haha-to ja 12 lat temu wtedy gdy byla powodz-byłem w dziwnowie na wczasach z rodzicami a mialem wówczas 16 lat. Pozdrawiam ciebie i twojego meża.
Witam.
No i macie kilka Nr. kulek do MM.12,16,41,68,77,,,,,czy o czyms zapomniałem lub przoczyłem.
No i macie kilka Nr. kulek do MM.12,16,41,68,77,,,,,czy o czyms zapomniałem lub przoczyłem.
KUMOREK-To pytanie to raczej ja powinnam skierować do Ciebie.Nie mów do mnie KOCHANIE bo jesteś jeszcze za młody,przynajmniej jak dla mnie.
Dziewczynyyyyyyyyy kiedy gotujecie,sprzątacie,wyprowadzacie zwierzęta domowe itd?.Przecież jest tyle rzeczy do zrobienia,a Wy już dwie strony zapisałyście i jeszcze gg do tego:):):):)
slavo-a chcesz nam pomóc w tych przykrych obowiązkach,że tak pytasz?
SLAVO-jak to sobie wyobrażasz?Mam wykonywać obowiązki,które należą do mężczyzn.OBUDZ SIĘ,świat wygląda zupełnie inaczej jak w filmach minionej epoki.
slavo- u mnie to wygląda tak,że wszystko robi mąż a jak go nie ma to po przyjeździe ma co nadrabiać hehe
lila-szkoda że nie potrafią rodzić jeszcze,bo dlaczego niby my mamy to robić?
Żarcik taki;/Ja też gotuję
madzia77
Mi się ta podoba.
http://www.youtube.com/watch?v=eqzHGDegbZM&feature=related
Madzia-poumierali by z bólu.Nie są tak wytrzymali jak kobiety,niby silni a boją sie bólu.Wystarczy popatrzeć jak się skaleczą w paluszek
lila -zobacz następny "odpadł" hehe oni nie tylko na ból są wrażliwi hihi
I bardzo proszę nie przeszkadzać Paniom Lili i Madzi jakimiś wpisami o głupich numerach i grach!!
NIUSIA-całkowicie się z Tobą zgadzam,proszę nie przeszkadzać.Na typowania przyjdzie jeszcze czas.Ja swoje typy już podałam wcześniej.Żegnam.
lila-może ma problem z instalacją -mam nadzieję,że odezwie się jeszcze dzisiaj
lila-bardzo słuszna uwaga -może taki typ byłby do czegoś "zdatny"
Madzia-widzisz,nawet niusia sie wykruszyła,a ja tylko żartowałam.Ci ludzie nie wiedzą jak wtrącic się do rozmowy.Szkoda,byłoby nas więcej.
lila-cóż może ktoś się "ciekawy" pojawi-stawiasz na to czy to będzie pan czy pani?
Madzia-nie wiem czy ten pan i pani są sobie przypisani,czy ta pani tego pana chce?
slavo: No niestety trzeba się z tym pogodzić. Może o 22:00 coś siądzie w MM lub Numerku :]
Witam!!!!!!!!
MM totomix na 22
3,9,48
3,67,56
3,41,27
9,64,56
9,41,22
48,64,27
48,67,22
Powodzenia!!!!!!!!!
MM totomix na 22
3,9,48
3,67,56
3,41,27
9,64,56
9,41,22
48,64,27
48,67,22
Powodzenia!!!!!!!!!
Jeszcze raz
Ania Wyszkoni - Czy Ten Pan i Pani
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bWFkemlvcmVrMDI5NQ==/5Nqx3WdmHdz/Ania_Wyszkoni_-_Czy_Ten_Pan_i_Pani
Ania Wyszkoni - Czy Ten Pan i Pani
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/bWFkemlvcmVrMDI5NQ==/5Nqx3WdmHdz/Ania_Wyszkoni_-_Czy_Ten_Pan_i_Pani
slavo-a co Ci się w tej piosence nie podoba-zresztą o gustach się nie dyskutuje jak to powiedział edi8
To był mecz :)
http://www.youtube.com/watch?v=kfgKayy9wjY&feature=popular
Dzisiaj szykuje się walka o objęcie liderstwa w rankingu tpujących pewniaka. Zobaczymy czy padnie 10 albo 66, tym samym slo1 lub red007 obejmą prowadzenie. Pozdrawiam :)
Wpis 67905:) 1x 3/3 , 2x 2/3 ;)
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać
moja wysłana 5tka 05,30,44,48,74 a wylosowali to co wylosowali.
moja wysłana 5tka 05,30,44,48,74 a wylosowali to co wylosowali.
No faktycznie piterex :) W typowaniach widzę też podałeś tą piąteczkę. Było blisko.
67897. status gigo2 2009-10-05 (21:28)home Żagań
Totomix zakład 1x50
41,48
41,60
58,60
58,48
48,60
40,54
165,30 do przodu norma dawno nie na forum znów super typowanie pozdro dla wszystkich papa!!
Totomix zakład 1x50
41,48
41,60
58,60
58,48
48,60
40,54
165,30 do przodu norma dawno nie na forum znów super typowanie pozdro dla wszystkich papa!!
A tak btw polecam system Alpha na stronie www.lottostat.pl. Z tamtąd biore liczby do piątki i co dzień coś wpada. Może Pasko kiedyś stworzy coś podobnego. :)
wpis 67905;) 3/3
czesc wszystkim czy moglby mi ktos podac wyniki duzego lotka??z gory dzieki pozdrawiam
gigo tam sobie wybierasz zakres losowań i ilość liczb do tego systemu. Od 2-5. Przeważnie biorę liczby z 50 losowań wstecz, 10,20 albo 100. Do tego patrze na liczby jakie padły rok temu i wybieram odpowiedni zestaw.Wysyłam 2 zestawy. Jeden z wcześniejszych losowań a drugi z późniejszych np 10 i 50 , 20 i 100. No ale wiadomo, że wszystko zależy od losowania. Dzięki temu w ciągu 4 dni było już 2 x 4/5 więc może ta granica w końcu będzie przekroczona. :)