Wpisy 67 748 – 67 847
5 października 2009 17:26 → 5 października 2009 20:00, 100 wpisów
wedlug mnie dlaczego mezczyzni nie daja zdjec bo nie chca byc rozpoznawalni u buchmakow
hipopotan -a co Tobie się stało,że tak o kobietach dzisiaj nawijasz ?
czy duzy lotek kosztuje juz 3 zl ? czy zmiana wchodzi dopiero 9 pazdziernika?
Hipopotan-Nie rodzę dzieci bo nie czuję takiej potrzeby,żeby w tym wieku zostać matką.Dla mnie ważniejsze są teraz podróże i zwiedzanie świata.Na dzieci przyjdzie jeszcze czas.Ja mam do Ciebie też jedno pytanie:Dlaczego nie wygrywasz tych dużych kumulacji,które są do wzięcia?
Z tego co wiem, to kosztuje jeszcze 2 zł, od 9.10.09 będzie juz po 3 zł,
jest odwrotnie w pismie sw jeden czlowiek bardzo niskiego wzrostu wspial sie na drzewo z ciekawosci gdy przechodzil Jezus tak to ciekawosc doprowadzila go do zbawienia
Więc 8 trzeba będzie wykupić zakłady na 10 losowań, aby jeszcze grać po starej stawce,a później się zobaczy
hipopotan -skoro nie liczysz na główną wygraną to po co"walczysz"?
w multi tez bardzo rzadko gram na 10 skreslen mnie by cieszylo trafic chociaz mala wygrana
A ja wręcz odwrotnie liczę tylko i wyłącznie na główna wygraną, bo mniejsze wygrane są też małoprawdopodobne a o tak dosyć niskie, więc KUMULULU
hipopotan-"dziwny osobnik" z Ciebie -ja jak grałam to nawet miałam fantazję co zrobię jak "wygram"
dopoki nie walnelo mi zdrowie fizyczne bylem bardzo zadowolony z zycia gdybym wyzdrowial moge byc szczesliwy bez pieniedzy wcale nie gram o duze wygrane
hipopotan napisał : "przepraszam lila z pytaniem dlaczego jescze nie rodzisz dzieci"
W klasyku filmowym "Rejs" jest taka scena w której jeden z uczestników mówi:
"Te pytania są tendencyjne"
Z pozdrowieniami dla hipopotama :)
W klasyku filmowym "Rejs" jest taka scena w której jeden z uczestników mówi:
"Te pytania są tendencyjne"
Z pozdrowieniami dla hipopotama :)
jest radosc i przyjemnosc jak ktos ma duzo kasy moze miec wiecej przyjemnosci z zycia ale wcale nie wiecej radosci sa ludzie co maja kase a sa niezadowoleni bo ciagle chca wiecej
hipopotan-jeżeli Cię uraziłam to przepraszam-ale to o czym piszesz to ja już od dawna wiem
Hipopotan-Wszystko jasne z tymi pieniędzmi i ze szczęście jakie dają(niby).Dalej nie wiem co ci jest.
przez swoja glupote dziesiec lat temu poszedlem z pewnym czlowiekiem na piwo i uszkodzono mi kregoslup prawie 5 lat ciagle lezalem w lozku teraz moge sie poruszac ale mam ciagly bol
Hipopotan-nie wiem jak to się stało,ale bardzo współczuję.Widzisz,tak to czasami bywa przy piwku,jedno słowo za dużo wypowiedziane,może doprowadzić do tragedii.
hipopotan-jedyne co mogę zrobić to napisać-ciesz się,że żyjesz to chyba najważniejsze
a ts nie wierze jestem pewien ze steruje liczbami chociaz nawt rembiszewski twierdzi ze wszystko jest w porzadku
Hipo kurde jak oszukuja po co grasz ??
Zacznij grac u bukow na mecze.
Co wtedy powiesz ze ustawili mecz czy co ??
Wytocz sprawe w sondzie przeciwko firmie TS z z.o.o ;p
Zacznij grac u bukow na mecze.
Co wtedy powiesz ze ustawili mecz czy co ??
Wytocz sprawe w sondzie przeciwko firmie TS z z.o.o ;p
No ale te wpisy sa durne.
To tak jakby chodzic w okolicy gdzie kradna. Okradli nas raz drugi 3 4 n-ty, a my ciagle chodzimy ta sama droga. To samo z TS "okradaja mnie" , ale ciagle chodze i daje im kase. To tak jak podejsc do zlodzieja szukac go dac mu kase i pojsc dalej.
To tak jakby chodzic w okolicy gdzie kradna. Okradli nas raz drugi 3 4 n-ty, a my ciagle chodzimy ta sama droga. To samo z TS "okradaja mnie" , ale ciagle chodze i daje im kase. To tak jak podejsc do zlodzieja szukac go dac mu kase i pojsc dalej.
Połączenie:
hazardu
sexu
alkoholizmu
internetu
papierosów
i jeszcze może czegoś
daje mieszankę
wybuchową
hazardu
sexu
alkoholizmu
internetu
papierosów
i jeszcze może czegoś
daje mieszankę
wybuchową
TOTO -słuszne spostrzeżenie -tutaj forum i czat "każdego" przyjmie
ph mozesz podac swoje liczby na czacie ktore wyslalesz zobacze czy masz szczescie do gry
danteV-koniec nie ciekawych tematów,podaj wreszcie zestaw liczb w mm które dziś wieczorem wpadną
gram czasem u buchmakow ale na jakie opcje oprocz multi pozostane tajemniczy
Typuję w dziale typowania jeśli chodzi o MM. Na jedną liczbę gram u bukmachera, dziesiątkę podaję tak dla własnej satysfakcji(nie gram jej w realu)Typy bukmacherskie od czasu do czasu (z braku czasu)podaję na forum.
hipopotan-to dla Ciebie od damskiej części czata
http://www.youtube.com/watch?v=sgIXWPRktu4
http://www.youtube.com/watch?v=sgIXWPRktu4
Witam
kolejny test MM lub Totomix na 22
( 1z4 ) x ( 1z4 ) + pewniak
(68,70,72,74)x(31,33,35,37) + 43 =16 trójek
kolejny test MM lub Totomix na 22
( 1z4 ) x ( 1z4 ) + pewniak
(68,70,72,74)x(31,33,35,37) + 43 =16 trójek
hipopotan-ile masz lat-dlaczego się wycofujesz?
Ja walczyłam z nowotworem,a kręgosłup tez mam walnięty od dźwigania-też po pół roku żyję w bólu,bo dysk mi się wysuną-więc wiem co to znaczy ból
Ja walczyłam z nowotworem,a kręgosłup tez mam walnięty od dźwigania-też po pół roku żyję w bólu,bo dysk mi się wysuną-więc wiem co to znaczy ból
ja juz zeby zmniejszyc bole tez cwicze np miesnie brzucha ale nic na razie to nie daje
Hipcio-podobała się muzyczka?To specjalnie dla Ciebie i nie gniewaj sie na nas.
Witam :) :) was wnerwia TS,a mnie apteka:( TS to PIKUŚ HAHAHAHAHAH. zadzwoniłam dzisiaj do apteki i zapytałam sie czy są wkłucia do pompy insulinowej usłyszałam że tak, wiec jade a na miejscu sie okazuje że wkłuć brak :( i jutro ponownie jazda do apteki :( MASAKRA
najbardziej mnie wykancza fakt ze modle sie o zdrowie juz dziesiec lat bez skutku a 13lat temu zablokowala misie lewa nerka i wtedy modlilem sie tylko miesiac w szpitalu mialem miec zabieg a wszystko przeszlo i zniknal bol a czesc pacjentow byla zaskoczona ze wychodze ze szpitala bez zabiegu
hipopotan podałam swój nr gg jak będzie Ci "ciężko"-to śmiało pisz -ja z uwagi na to że mam kompa w kuchni to z "reguły" jestem dostępna
cieszę się,że podobał Ci się utworek
cieszę się,że podobał Ci się utworek
Hipcio-jeżeli Cię w jakiś sposób uraziłam,to bardzo przepraszam.Mam jednak nadzieję,że nie.Napewno wrócisz do zdrowaia,zobaczysz.Ja Tobie życzę tego z całego serca.
A tak na marginesie to wkurzam się bo moje dziecko uparcie gra EX i jak to bywa TS górą
rok temu jak bylem na mszy o uzdrowienie kobieta odrzucila laske nie mialem pretensji do Jezusa dlaczego akurat ja uzdrowil a nie mnie ale te 10 lat meki to dla mnie bardzo duzo
A Tutaj coś jeszcze na poprawę humoru
Paramore - Decode
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/YmV0cnVnZXI=/0fU2PtI3P1M/Paramore_-_Decode
The Black Ghosts - 06 - Full Moon
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/ZHVkemlvMTI=/2yx3wryrPNd/The_Black_Ghosts_-_06_-_Full_Moon
Paramore - Decode
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/YmV0cnVnZXI=/0fU2PtI3P1M/Paramore_-_Decode
The Black Ghosts - 06 - Full Moon
http://wyszukiwarkamp3.me/listen/ZHVkemlvMTI=/2yx3wryrPNd/The_Black_Ghosts_-_06_-_Full_Moon
rozmawialem tez z czlowiekiem ktory jak jeszcze zyl ksiadz emiliano tardif i przyjechal do polski to widzial jak podczas mszy o uzdrowienie wstal czlowiek z wozka inwalidzkiego i wyzdrowial
10480717-podaję dla Ciebie jeszcze raz moje gg-będę się cieszyć jak mi coś napiszesz
jezeli Jezus komus podaruje zdrowie to robi to bezinteresownie nie da sie Go do tego przymusic a ja ciagle czekam
ja wyszłam na dziesięć losowan, wiadomo jak trwoga to do Boga. Ja to jakoś zwątpiłem w Boga, dzięki kościołowi, politykom prawicowym oraz samych wiernych. Chodzi o brak tolerancji. Z reszta jak ktoś wierzy to kościół raczej może być małopotrzebny
Hipcio-mieszkałam na Kozanowie,na ul.Modrej,napewno wiesz gdzie to jest.
hipopotan-Wałbrzych też jest niezdrowy za czasów kopalni był 11 miastem w świecie pod względem skażenia powietrza i ziemi był okres,że nawet zakazane było zbieranie grzybków,malin itp
dlatego na grzybki jadę bardziej w zielonogórskie
dlatego na grzybki jadę bardziej w zielonogórskie
Mi parę dni temu córka gg zainstalowała ale na pewno jest tu dużo osób,które pomogą Ci to zainstalować?
Hipcio-z tego co pamiętam to gg instaluje się tak.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Wejdz na www.gg i postępuj według instrukcji,to bardzo proste,jeżeli sie nie uda to sprubujemy jeszcze raz.
Jest tu jakiś dobry samarytanin,który pomoże hipciowi gg zainstalować ( podpowiedzieć jak to się robi ) czy wszyscy ogłuchli?
Hipcio-oczywiście www.gg.pl
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
Postepuj według instrukcj,ściągnij na komputer.
kumorek > nie chcę być złośliwy ale, siusiania kiedyś też ciebie ktoś uczył.Chyba nie chodzisz jeszcze w pieluszce? Więc ktoś może mieć problem z instalacją gg i oczukuje pomocy.
a np kiedys byla powodz we wroclawiu kompletny syf jestem pewien ze wtedy wielu ludzi podtrulo sie jakimis bakteriami
KUMOREK-jesteś nowy,powoli wtopisz się w nasz paskowy świat.Spoko.Jak będziesz miał problemy to pisz na stronie a napewno ktoś Tobie pomoże.Jesteśmy tu prawie jak jedna wielka rodzina.
hipopotan -i jak Ci tam poszło z instalacją ?
Penie chyba nie za dobrze -próbowałeś ?
Penie chyba nie za dobrze -próbowałeś ?
Hipcio-wtedy kiedy była powódz we wrocławiu,to tam byłam.Masz rację,syf i nic więcęj.Nie mogłam wyjść z domu bo wszędzie było dużo wody.Kioski pływały przed moimi oknami a wojsko rozdawało chleb na pontonach.
hipopotan > http://komunikator.gadu-gadu.pl/pomoc
masz wszystko od A do Z jak przeprowadzić instalacje i skonfigurować GG na swoim komputerze.
masz wszystko od A do Z jak przeprowadzić instalacje i skonfigurować GG na swoim komputerze.