Wpisy 677 283 – 677 382
2 stycznia 2012 22:32 → 2 stycznia 2012 23:00, 100 wpisów
lila...
toja...
żegnam państwa
Lilcia
lila...
Póściłem na dwa losowania od 14. i zastanawiałem sie czy nie wziąść stawki x2 ... , ale to tez dobree !!!
lila....potrzebne skany rokkii...nie wiadomo nie prawdy
krzysio....ale jak nawet mówi nie prawdę to kogo to.Wygrał za swoje i to jego kasa,na kij komu skany
lila...dlaczego robalku bardzo dobrze pokazał kupon , ,,,
jak kto nie , ja nie muszę wierzy ,,,,
jak kto nie , ja nie muszę wierzy ,,,,
krzysio...Ty nie musisz wierzyć a ktoś nie musi pokazywać kupony.Mnie tak osobiście to wisi czy mi ktoś wierzy czy nie
deki...wszystko wie to najważniejsze a innym nic nie będe udowadniać
Lila skan
http://www.multipasko.pl/typowania/korn748/multi-lotek/trojki/#szczegoly
http://www.multipasko.pl/typowania/korn748/multi-lotek/trojki/#szczegoly
lila....jak chcesz twoja sprawa ....powo pani
A jak ktoś nie pintoli i nie jest, za przeproszeniem - *wiejskim chamkiem* i nie ma maksa - typu 10/10, w MM, czy 6/6 w lotto - w czym problem ?
Kilku takich było, co top o oszołamiających sukcesach pisali - było pytanie o skan /nawet nie tylko robala /- nie obrazili się tylko wstawili i to jest naprawdę klasa
Kilku takich było, co top o oszołamiających sukcesach pisali - było pytanie o skan /nawet nie tylko robala /- nie obrazili się tylko wstawili i to jest naprawdę klasa
waldi pomysl nad dodaniem do każdego zakładu swoich "2" pewniaków wtedy 8/8 powodzenia Wam
lila.....
Robal......a ktoś się obraził na Ciebie?Nie za bardzo rozumiem co ma pokazanie skana z klasa człowieka wspólnego
Lila mój scan ni ewiem czy bedzie widoczny ale sprawdz
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Karol/Pulpit/Nowy%20Dokument%20programu%20Microsoft%20Word%20.htm
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Karol/Pulpit/Nowy%20Dokument%20programu%20Microsoft%20Word%20.htm
I jeszcze jedno , ale pewnie powtarzam - szczerze współczuję trafionym (tylko/ w typowaniach, a nie w realu...
to takie przez szybkę - co kto lubi
to takie przez szybkę - co kto lubi
korn748... to jest twoja kompa widzisz litera C nie dałeś www