Wpisy 676 234 – 676 333
1 stycznia 2012 21:34 → 1 stycznia 2012 22:09, 100 wpisów
>>>lila-od - 9 stycznia 2012 do - 15 stycznia 2012
Panna - horoskop na 7 dni
Pamiętaj! W te dni będzie ci groził kolor niebieski, obserwuj ubrania innych ludzi pod tym kątem. Jeżeli sami się szanujemy nie spodziewajmy się od innych przykrości.
O Pannie, raczej nie o tobie, będzie się sporo mówiło w Twojej miejscowości. Dzięki pozytywnemu układowi Saturna zbliżający się tydzień, da Pannie dużo atrakcji, czyżby awans?.W nadchodzącym tygodniu Panna przekona się, iż przy pomocy rodziny nie ma pomysłów niemożliwych. do zrealizowania. Najbliższy tydzień w pracy będzie upływał pod znakiem ważnych biznesowych kontaktów. Lecz dzięki oddziaływaniom Merkurego masz szansę pomyślnie ukończyć wszystkie cele.
Panna - horoskop na 7 dni
Pamiętaj! W te dni będzie ci groził kolor niebieski, obserwuj ubrania innych ludzi pod tym kątem. Jeżeli sami się szanujemy nie spodziewajmy się od innych przykrości.
O Pannie, raczej nie o tobie, będzie się sporo mówiło w Twojej miejscowości. Dzięki pozytywnemu układowi Saturna zbliżający się tydzień, da Pannie dużo atrakcji, czyżby awans?.W nadchodzącym tygodniu Panna przekona się, iż przy pomocy rodziny nie ma pomysłów niemożliwych. do zrealizowania. Najbliższy tydzień w pracy będzie upływał pod znakiem ważnych biznesowych kontaktów. Lecz dzięki oddziaływaniom Merkurego masz szansę pomyślnie ukończyć wszystkie cele.
Witam.Na 22-ą takie zestawy:
3/3
2,14,72
8,18,35
78,79,80
33,35,72
5/5
2,14,72,73,78
33,55,78,79,80
3/3
2,14,72
8,18,35
78,79,80
33,35,72
5/5
2,14,72,73,78
33,55,78,79,80
Majki przewidzieli,że rok 2012 jest ostatni,2013 może już nie być:
lila...
hipcio to są bzdety kiedy bedzie koniec świata nawet aniolowie nie wiedza tak pisze w Piśmie Świętym
Dzieki lila w porządeczku.
Trzymam się.
Póki co temat {{szampan} dla mnie zamknięty.
I mam nadzieję że tak zostanie.
Trzymam się.
Póki co temat {{szampan} dla mnie zamknięty.
I mam nadzieję że tak zostanie.
Monet....dla mnie tez temat zamknięty,nigdy więcej dziadostwa,żeby to ze złota było
Ts:nie dał hipciowi wygrać pod koniec roku:po prostu łobuzy i szachraje:
A widzę,że krzyżacy dobrze maja u nas,pełno na naszych ziemiach ich zamków i klasztorów:lidl:
saltosky
Chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać - minus podatek daje poniżej bańki ... No, nie wiem - styknie ?
Chyba jeszcze trzeba troszkę poczekać - minus podatek daje poniżej bańki ... No, nie wiem - styknie ?
Robal ok to poczekamy jeszcze troche tak aby po odliczeniu podatku milionik byl
szczerze wyznam - teraz na 22.15 jednak zagrałem na 10/10
sorrki
sorrki
hipcioo ....bałwan tak stoi bez ruchu nic nie umie powiedzieć
lila...
hipcioo...
robalku...
hipcioo...
robalku...
robal..
Jak za malo zbiorą pieniążków to prezes ts wyląduje na dywaniku u superprezesa i będzie:,hi,hi
3,9,11,19,22,30,31,40,64,80.........takie pusciłem na 4 losowania i qpa....
robal raczej zmieniam, ale ja się dopiero uczę grać i nawet czasem nie rozumiem o czym mówiciea pytać hadko