Wpisy 676 083 – 676 182
1 stycznia 2012 20:53 → 1 stycznia 2012 21:18, 100 wpisów
ulala..
za godz losowanko
Ula...uważaj z kim sie tu na czacie całujesz..bo będzie, że ślub miał być
kathy....nooo własniezaraz w pary połącza i tyle z tego będzie,jeszcze dzieciaka wcisną
>>>profesor1980
po 1. jeszcze nie jesteś mężem lili
po 2. dotyczyło to Lili, a nie lili; mimo jednego dnia po sylwestrze powinieneś zauważyć przez jakie L czy l było pisane/bo jesteś bardzo zauważalny/
po 3.Płock leży od Ciechocinka 90 km, a dziewczyny z Płocka, które przyjeżdżają do Ciecha /te do 37/ naprawdę super tańczą, są naprawdę zgrabne
po 1. jeszcze nie jesteś mężem lili
po 2. dotyczyło to Lili, a nie lili; mimo jednego dnia po sylwestrze powinieneś zauważyć przez jakie L czy l było pisane/bo jesteś bardzo zauważalny/
po 3.Płock leży od Ciechocinka 90 km, a dziewczyny z Płocka, które przyjeżdżają do Ciecha /te do 37/ naprawdę super tańczą, są naprawdę zgrabne
miałem nie pić
Rok typowań minął a wyników brak, gdzie te obiecane 10/10, albo nawet z plusem.....
Zadnego podsumowania!!
Ech, szkoda gadać
Zadnego podsumowania!!
Ech, szkoda gadać
Ula...a to dla co niektórych nieważne......opowieści dziwnej treści i tak snują
amatorka...
>>>ulala-to już 1139 raz piszę na tym forum, /niedawno niejakiemu krzysiowi/ że moje pseudo "emeryt" nie dotyczy mojego wieku, lecz dotyczy mojego, równie żartującego i lubiącego kawały dziadka i to na jego cześć
deki cicha woda brzegi rwie....emeryt widzę ze lubisz płeć piękna...tak jak w piosence ...łyżkami byś je jadł
na kaca to jak mawiał w kabarecie Kubuszewski - klinika, klinika
>>>lila- choć już wyjaśniałem profesorowi, ale Tobie też
po 1. dotyczyło Lili, a nie lili, czyli Ciebie, a taki nick masz, czy nie ???
po 2.przecież pisząc dowcip, nie mogę pisać o Tobie, jak i o innych tutaj, nie ta kultura, naprawdę
po 3. czy ja napiszę w dowcipie Lila, czy Kasia, czy Hania to w kawale to samo, a jarzysz tu dobrze, więc wiesz chyba, że nie dotyczy Ciebie i że to przypadek
po 1. dotyczyło Lili, a nie lili, czyli Ciebie, a taki nick masz, czy nie ???
po 2.przecież pisząc dowcip, nie mogę pisać o Tobie, jak i o innych tutaj, nie ta kultura, naprawdę
po 3. czy ja napiszę w dowcipie Lila, czy Kasia, czy Hania to w kawale to samo, a jarzysz tu dobrze, więc wiesz chyba, że nie dotyczy Ciebie i że to przypadek
>>>ulala-dziwisz się, że lubię płeć piękną ???
-"kochajmy kwiaty i dziewczyny"
"""kwiaty jeden dzień, a dziewczyny całe życie:""""
to motto moje też kilka razy tu przedstawiałem
-"kochajmy kwiaty i dziewczyny"
"""kwiaty jeden dzień, a dziewczyny całe życie:""""
to motto moje też kilka razy tu przedstawiałem
Ula...a jak tylko te dwa pierwsze to łazi to potem takie sfrustrowane
Robal.Gejsza już Ci zdjęła kimono?