Wpisy 673 146 – 673 245
30 grudnia 2011 15:07 → 30 grudnia 2011 16:39, 100 wpisów
Codee
bez urazy, ale w grach ts-a, oprócz tego, że
mniejsze, niższe wygrane są p.r.a.w.d.o.p.o.d.o.b.n.i.e.j.s.z.e
NIC nie jest PEWNE,
moim zdaniem
powonaratymcza
bez urazy, ale w grach ts-a, oprócz tego, że
mniejsze, niższe wygrane są p.r.a.w.d.o.p.o.d.o.b.n.i.e.j.s.z.e
NIC nie jest PEWNE,
moim zdaniem
powonaratymcza
NA 22:15 PROPONUJE COS Z TYCH LICZB
14,19,20,24,26,36,37,43,48,53,56,57,60,61,62,65,69,74,75,79
14,19,20,24,26,36,37,43,48,53,56,57,60,61,62,65,69,74,75,79
no dobra....znikam... teraz muszę odpocznie i oglądam TV
heej robal....powooooo
heej robal....powooooo
krzysio zbóju
odwołałeś klątwę ?
zanim znikniesz - daj pewnego pewniaka
odwołałeś klątwę ?
zanim znikniesz - daj pewnego pewniaka
robal...ty sucho...ja nie jestem na suchoooo 43 albo 58
nie mam siły wymyśleś
nie mam siły wymyśleś
ooo cholera ..pomyliłem zle pisałem , wymyślę
robal...ja tez zadne nic nie grałem w realu 2 miesiecy , oszczedzałem moja kasa i poowwoo , juz wychodze i ide tam...
No, jak majwoj - te z typowania 4/12 , to zagrane ?
czy nie przyznasz się , bo TEŻ będziesz się bał być zbyt wylewnym ? a i może wspólnicy jacyś wstąpią
zagrane, czy tylko wirtual ?
pikpok
jak ? - jest jeszcze miejsce w zeszyciku ?
I powo
w realu
czy nie przyznasz się , bo TEŻ będziesz się bał być zbyt wylewnym ? a i może wspólnicy jacyś wstąpią
zagrane, czy tylko wirtual ?
pikpok
jak ? - jest jeszcze miejsce w zeszyciku ?
I powo
w realu
W dziale wyniki keno pojawiło się losowanie nr 234 000
Od pięciu lat "dzielą się" fortuną z totolotka. Para 24-latków z Portugalii w 2007 roku wygrała 15 mln euro. Żadne z nich z wygranych pieniędzy do tej pory nie skorzystało. Zwycięstwo podzieliło narzeczonych a adwokatom pomogło zarobić równowartość prawie 20 proc. wartości nagrody.
Prawidłowo skreślone przez portugalską parę liczby okazały się kluczem do zwycięstwa w loterii Euromilhoes i powodem pięcioletniej wojny o nagrodę. Wkrótce po ogłoszeniu wyników szczęśliwi zwycięzcy zamiast po odbiór fortuny, udali się... do sądu. Oczywiście poszło o podział zwycięskiej puli.
Luis Ribeiro, mieszkaniec Barcelos na północy Portugalii skreślił poprawnie numery. Do kolektury po zgłoszenie kuponu wysłał jednak swoją ówczesną narzeczoną. Uznał, że ona także ma prawo do połowy nagrody. Jego była dziewczyna, Cristina Simoes, uznała jednak, że należy jej się całości kwoty - 15 mln euro.
Trwający prawie pięć lat proces sądowy nadal nie przyniósł rozwiązania. I chociaż ostatnia decyzja sądu z Guimaraes nakazała równy podział fortuny pomiędzy byłych narzeczonych, to Cristina Simoes zapowiedziała, że odwoła się od tej decyzji.
Nawet jeśli rok 2012 przyniesie finał procesu "pary szczęśliwców z Barcelos", zwycięska pula będzie mniejsza ze względu na koszty sądowe i honoraria adwokatów. Dotychczas zarobili oni już prawie 20 proc. wartości nagrody.
Prawidłowo skreślone przez portugalską parę liczby okazały się kluczem do zwycięstwa w loterii Euromilhoes i powodem pięcioletniej wojny o nagrodę. Wkrótce po ogłoszeniu wyników szczęśliwi zwycięzcy zamiast po odbiór fortuny, udali się... do sądu. Oczywiście poszło o podział zwycięskiej puli.
Luis Ribeiro, mieszkaniec Barcelos na północy Portugalii skreślił poprawnie numery. Do kolektury po zgłoszenie kuponu wysłał jednak swoją ówczesną narzeczoną. Uznał, że ona także ma prawo do połowy nagrody. Jego była dziewczyna, Cristina Simoes, uznała jednak, że należy jej się całości kwoty - 15 mln euro.
Trwający prawie pięć lat proces sądowy nadal nie przyniósł rozwiązania. I chociaż ostatnia decyzja sądu z Guimaraes nakazała równy podział fortuny pomiędzy byłych narzeczonych, to Cristina Simoes zapowiedziała, że odwoła się od tej decyzji.
Nawet jeśli rok 2012 przyniesie finał procesu "pary szczęśliwców z Barcelos", zwycięska pula będzie mniejsza ze względu na koszty sądowe i honoraria adwokatów. Dotychczas zarobili oni już prawie 20 proc. wartości nagrody.
Czytałam rano na stronce o "los milionos".Do kiedy można kupić taki
los??Zapomniałam zapytać w kolekturze.
los??Zapomniałam zapytać w kolekturze.
majwoj
- na forum masz temat /poważne pytanie do Pasko
a jeśli to za bardzo publiczne, to - na dole strony prywatny kontakt na Pasko, łącznie z numerem telefonu
Pawcio
>> mówiły jaskółki... <<
- na forum masz temat /poważne pytanie do Pasko
a jeśli to za bardzo publiczne, to - na dole strony prywatny kontakt na Pasko, łącznie z numerem telefonu
Pawcio
>> mówiły jaskółki... <<
kuzwa jak dzis ***ykne 10 tke w multi to jutro do pracy nie ide ...mi to lotto