Wpisy 672 146 – 672 245
29 grudnia 2011 22:02 → 29 grudnia 2011 22:21, 100 wpisów
ja juz nic sie nie odezwe ze wstydu
jaki system ten w ktorym tkwisz i nie mamy szans bo nasi blizszi przodkowie byli trzymani w ciemnocie a potem tak jak my sformatowani w historycznym klamstwie( tak jak dostojewski pisal w "idiocie" - nie dajmy sie nabrac na jezuicki haczyk) niestety wszyscy sie dali nabrac i teraz zyja w akwarium zwanym konsumpcjonizmem vel snobizmem i mysla ze sa najmadrzejsi ze najpiekniejsi a sa tylko glupikami albo neonkami(ja i ty hehe) kontrolowanym przez czarny teleskop
mezczyznom napisalem,przepraszam,wstyd mi,ale zaszalałem emotkami
przychodzi emeryt do lekarza....
a lekarz...tylko na miłość boską żadnych kawałów
a lekarz...tylko na miłość boską żadnych kawałów
przepraszam,stawiam po piwie<piwo>
ale w moim wieku to zbyt to przodu poszedl swiat komputerowy:kathy
Jaś i Kathy idąc przez las zgrzeszyli. Pobożny Jaś postanowił, że pójdą do najbliższego kościoła wyspowiadać się z grzechu.
- Proszę księdza zgrzeszyłem z Kathy - wyznaje Jaś.
- Proszę księdza zgrzeszyłam z Jasiem dwa razy - mówi Kathy.
- Jak to - mówi ksiądz - Jaś powiedział, że jeden raz?
- On zapomniał proszę księdza, że jeszcze będziemy wracać przez ten las...
- Proszę księdza zgrzeszyłem z Kathy - wyznaje Jaś.
- Proszę księdza zgrzeszyłam z Jasiem dwa razy - mówi Kathy.
- Jak to - mówi ksiądz - Jaś powiedział, że jeden raz?
- On zapomniał proszę księdza, że jeszcze będziemy wracać przez ten las...
lila:ja rozumiem,ze sie smiejesz,siedze cały czerwony
no spoko rozumiem mnie tez nie raz wkurazja w tych marketach ale zawsze moja zona nie raz jej sie nie uda ale stara sie mnie uspakajac
teraz emotki nie będę używał,bo znowu pomylę
Zbliżają się święta, lecz w rodzinie Jasia się nie przelewa. Zdesperowany Jasio pisze list do sw. Mikołaja. "Drogi sw. Mikołaju jestem bardzo biedny ale chciałbym dostać na gwiazdkę klocki lego, piłkę i kolejkę elektryczna."
Panie na poczcie nie bardzo wiedza co zrobić z tym listem, gdyż Jasio nie napisał adresu do Mikołaja. Postanawiają przeczytać list, tak się wzruszają losem biednego Jasia, że postanawiają spełnić jego życzenia. Jednak pracownice poczty same dużo nie zarabiają więc pieniędzy starczyło tylko na piłkę i klocki. Wysyłają prezenty do Jasia. Po jakimś czasie przychodzi list od Jasia, panie na poczcie otwierają go i czytają:
"Drogi Mikołaju dziękuję ci za wspaniale prezenty, a tę kolejkę to pewnie te ku..y z poczty zaj..ały!
Panie na poczcie nie bardzo wiedza co zrobić z tym listem, gdyż Jasio nie napisał adresu do Mikołaja. Postanawiają przeczytać list, tak się wzruszają losem biednego Jasia, że postanawiają spełnić jego życzenia. Jednak pracownice poczty same dużo nie zarabiają więc pieniędzy starczyło tylko na piłkę i klocki. Wysyłają prezenty do Jasia. Po jakimś czasie przychodzi list od Jasia, panie na poczcie otwierają go i czytają:
"Drogi Mikołaju dziękuję ci za wspaniale prezenty, a tę kolejkę to pewnie te ku..y z poczty zaj..ały!
w realu to za całus do męzczyzny mozna dostać
narobilem,dobrze ze losowanie idzie
gram multi multi skreslen 10, kiedys moze coś trafie
lottolotto
>>>kathy-jak czatujesz tu i widzisz w nicku "emeryt" to na miłość Boską opuszczaj czytanie, KONIECZNIE opuszczaj
wojtas198721002:
http://www.youtube.com/watch?v=esu5UYDFBew
- chodzi o 10/10 z bonusem, na bank
- chodzi o 10/10 z bonusem, na bank
1,2,4,65,70
gram dosc dlugo na 10skreslen:Robal__36,ale nie jest łatwo trafic, najwiecej mialem wygrane 6liczb z 10,kiedys gralem na 7 skreslen,tez slabo,nie jest prosto
lottolotto-w końcu trafisz,każdy w życiu ma swoje 5 minut
nie gram duzo,szkoda pieniedzy,maksymalnie 3 zaklady,
3 skreslenia malo
Witam po swietach
Ja przez swieta mialem rozwod z ts, dzisiaj dam im jedna szanse
01,03,65,66,78,80 +
Powodzenia
Ja przez swieta mialem rozwod z ts, dzisiaj dam im jedna szanse
01,03,65,66,78,80 +
Powodzenia
moze nie rozwod , ale separacja :
bajla morena
ja 61 i poowwo
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,04,06,15,18,23,33,35,38,41,47,48,54,60,62,63,66,75,77,79
Plusem jest liczba: 54
Użytkownik mona trafił 7/10 w typowaniu Multi Multi
wszystko karwaaa 61 + 1 = 62
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 15,24,28,33,37
Użytkownik Gała trafił 5/12 w typowaniu Mini Lotto
lila...
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 02,03,04,05,07,09,11,12,14,20,22,24
>>>lila-ten Conrado jest mały-przepraszam-niskiego wzrostu, jak po naszemu -KURDUPEL
Gała za 5/12 mini lotto
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 07,14,19,32,42,46
do lasu mała ***