Wpisy 671 546 – 671 645
29 grudnia 2011 17:18 → 29 grudnia 2011 19:46, 100 wpisów
sara1 jasne
sara
siemka wszystkim
milan ta stronka twoja jest troche mało czytelna
milan ta stronka twoja jest troche mało czytelna
37,48,4,22,27,15 moje pewniaczki na lotto
milan faktycznie te napisy po lewej na zielono bardzo mało widoczne to pierwsza sprawa
cokolwiek sie nie skresli to ciągle obok ,juz sam nie wiem o co tu chodzi,jacekkowal bardzo dobre typowanki powodzenia
jak już pisałem dziś w LOTTO nie warto grać bo będzie kumulacja na sobotę gdyż muszą zrobić wielkie SHOW do którego potrzebna jest im kumulacja.
Zobaczycie....
Zobaczycie....
Codee
i z tej p.e.w.n.o.ś.c.i nie wysłałeś ani jednego zakładziku ?
dobra dobra - powiedz, że "CZY bańki, to krótko..." - zrozumiem
i z tej p.e.w.n.o.ś.c.i nie wysłałeś ani jednego zakładziku ?
dobra dobra - powiedz, że "CZY bańki, to krótko..." - zrozumiem
Na 22-ą,mam takie:3/3 10,12,20 4/4 10,12,20,30 5/5 10,12,20,30,79
Lotto i Mini Lotto w Typowaniach
Lotto i Mini Lotto w Typowaniach
sam9
kol. slo1 jest na fali... - dziś w typowaniu 5/5...
Kathy
to jakiś podstęp ?
kol. slo1 jest na fali... - dziś w typowaniu 5/5...
Kathy
to jakiś podstęp ?
ciekawa rzecz
sam9
- napisałeś "w typowaniu i w realu wtopa" - wysyłasz jedne i drugie, czy - typowanie tu, to tylko zabawa / i nie pytam o 12 do lotto, czy mini, bo to z założenia zabawa - nie czarujmy się / a wysyłasz tylko "real" i zupełnie inne niż tu podajesz ?
sam9
- napisałeś "w typowaniu i w realu wtopa" - wysyłasz jedne i drugie, czy - typowanie tu, to tylko zabawa / i nie pytam o 12 do lotto, czy mini, bo to z założenia zabawa - nie czarujmy się / a wysyłasz tylko "real" i zupełnie inne niż tu podajesz ?
przepraszam panstwuuu jestem zartowany
heeej panie robalku tez jesteś drugi jak slot1 za 5/5
heeej panie robalku tez jesteś drugi jak slot1 za 5/5
slo1,chyba Ci co niektórzy ufają co do typowania-34 5/5 wypłacone no no
pewne jest bo oni lubią na koniec roku wytargać jak najwięcej kasy od grających więc kumulacja potrzebna do dobrego zamknięcia roku
krzysio
witaj
różnica jest taka, że slo1 podał w typowaniach i można się zastanawiać / czy, to wysłane - jak widać - hihihi, a notabene - sądzę, że tak, że wysłał /...
A ja - podałem na czacie i zapewniam, że zagrałem
witaj
różnica jest taka, że slo1 podał w typowaniach i można się zastanawiać / czy, to wysłane - jak widać - hihihi, a notabene - sądzę, że tak, że wysłał /...
A ja - podałem na czacie i zapewniam, że zagrałem
lila......
kathy...
kathy...
kathyyy...masz supcioo noga...
siemanko wszystkim...
lila...
lila...
kathy...
i co się kobyło k.u.r.w.a cieszysz dzifko internetowa
na wp.pl nie znalazłas bolca i myslisz,że tutaj Ci sie uda?
Co tam Jaruś już nie wystarcza,że szukasz wrażeń na necie jak mi sama pisałas i martwiłas się,że rozwalisz sobie związek - to dopiero trzeba byc pustakiem... poproś Pasko bo masz fory u niego - może on sie ulituje i Cię przeleci ...
zresztą kto by taka kobyłę chciał - twoja koleżaneczka z lat szkolnych pisała mi,że rodzice płacili/przekupytali inne dzieci by chciały się z Tobą bawic to dopiero zwała dzifko jepana - jeszcze raz mnie obrazisz to znajdę cię i ci dzifko odpowiednio podziękuję,a teraz pij sobie piane z klonami bo co ty innego potrafisz pałko pusta ...
na wp.pl nie znalazłas bolca i myslisz,że tutaj Ci sie uda?
Co tam Jaruś już nie wystarcza,że szukasz wrażeń na necie jak mi sama pisałas i martwiłas się,że rozwalisz sobie związek - to dopiero trzeba byc pustakiem... poproś Pasko bo masz fory u niego - może on sie ulituje i Cię przeleci ...
zresztą kto by taka kobyłę chciał - twoja koleżaneczka z lat szkolnych pisała mi,że rodzice płacili/przekupytali inne dzieci by chciały się z Tobą bawic to dopiero zwała dzifko jepana - jeszcze raz mnie obrazisz to znajdę cię i ci dzifko odpowiednio podziękuję,a teraz pij sobie piane z klonami bo co ty innego potrafisz pałko pusta ...
forum przedszkole chyba na innym portalu
wybacz mi też nie tu
w zasadzie dorośli ludzie a zachowanie niczym nie odbiega od poziomu bruku
wybacz mi też nie tu
w zasadzie dorośli ludzie a zachowanie niczym nie odbiega od poziomu bruku
***o suko jebana mało ci
ja pier*** gdzie jest admin
profesorze...nir reaguj ona nawet już do leczenia się nie nadajeTylko pod ścianę,zawołać wujka Adolfa i kula w ten jej pusty głupi łeb
zacznij ze mną ***o
9odezwij się ***o
***o z wałbrzycha
pasko..odezwij się
dawaj szmaciaro
a teraz mnie pasko banuj koło dooopy mnie to lata i tak tu smietnik ze śmieciami ale zdaje sie że to twoje klimaty
pustaku 100% że ktos ci kiedyś ryja obije że jeszcze nie masz obitego to cud
uważaj kobieto nędzo żeby tobie ktoś nie obił i na twoim miejscu zaczęłabym sie rozglądać wkoło siebie
***olona małpo zobaczysz znajdę cię w tym twojm jebanym miescie
przewlekłego ale kto by chciał kobyłe z metrowymi grubymi kopytami
Codee...nie przejmuj się,to głupie babsko zawsze tu takie cyrki urządza